Winter 16 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 2 minuty temu, KiloKush napisał(a): Patologia zawsze się lała między sobą. To wygląda z daleka na jakieś "porachunki" patusów. Tylko Panczenko jeszcze robi z tego użytek na potrzeby ukraińskiej propagandy. Do Panczenko to akurat mam inne zarzuty. Jest mocno roszczeniowa. Ostatnio jako Związek Ukraińców w Polsce wysłali pismo do Ministerstwa Zdrowia, żeby przywrócić opiekę zdrowotną dla uchodźców. Sorry, ale nikt nie będzie leczył ludzi chorych na raka z innego kraju, którzy ani złotówki nie wpłacili do systemu. Przecież to idzie w milionach od łebka.
Kris194 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) "Pogratulować" zaszczytu, AT to już nie jakiś dzielnicowy/krawężnik Edytowane 1 godzinę temu przez Kris194
Kadajo Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu https://tvn24.pl/wroclaw/wroclaw-mezczyzni-podejrzewani-o-pobicie-ukraincow-zatrzymani-st9161482
hubio Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 7 godzin temu, nozownikzberlina napisał(a): w oficjalnym komunikacie brata tej dziewczyny nie ma żadnej wzmianki o ataku na tle narodowościowym, to zostało przyklejone później przez media żeby podgrzać atmosferę znowu, żałosne to jest XD A czy teraz już uwierzysz czy nie?: https://tvn24.pl/wroclaw/wroclaw-mezczyzni-podejrzewani-o-pobicie-ukraincow-zatrzymani-st9161482 Położyłam na kasie swoje zakupy i pani skasowała najpierw mnie, a później jego. Powiedziałam mu, że tak się nie robi i że jest kolejka. Później jego kolega zaczął mnie wyzywać - opowiedziała Anastazja i dodała, że wyzwiska dotyczyły jej narodowości. 5 godzin temu, oldfashioned napisał(a): @hubio nie wiem, zapytaj AI Nie trzeba pytać Ai. Wystarczyło poczekać na zeznania ofiar... Edytowane 1 godzinę temu przez hubio
Winter Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Nie żebym go bronił, ale przy takich typach nie zaczynałbym zdania od "suka".
Henryk Nowak Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 19 minut temu, Winter napisał(a): Nie żebym go bronił, ale przy takich typach nie zaczynałbym zdania od "suka". Nie widzisz, że to była reakcja na silny stres spowodowany atakiem na jej narzeczonego? Każdy mądry za klawiaturą ale w rzeczywistości dochodzą do tego silne emocje i stres spowodowane nagłym wyrzutem kortyzolu i adrenaliny. Tego nie poczujesz mędrkując zza monitora a to jest biologia i jeśli ktoś nie jest nauczony jak panować nad tym stresem (żołnierz, policjant, bokser) to może właśnie tak zareagować. Uważam, że każdy damski bokser powinien trafić do publicznej bazy, żeby w przyszłości każda potencjalna partnerka wiedziała, czy jej partner lubi czasem przywalić kobiecie.
Winter Opublikowano 51 minut temu Opublikowano 51 minut temu 10 minut temu, Henryk Nowak napisał(a): Nie widzisz, że to była reakcja na silny stres spowodowany atakiem na jej narzeczonego? Każdy mądry za klawiaturą ale w rzeczywistości dochodzą do tego silne emocje i stres spowodowane nagłym wyrzutem kortyzolu i adrenaliny. Tego nie poczujesz mędrkując zza monitora a to jest biologia i jeśli ktoś nie jest nauczony jak panować nad tym stresem (żołnierz, policjant, bokser) to może właśnie tak zareagować. Uważam, że każdy damski bokser powinien trafić do publicznej bazy, żeby w przyszłości każda potencjalna partnerka wiedziała, czy jej partner lubi czasem przywalić kobiecie. Dobrze, że mnie uświadamiasz, bo bym nie wiedział. A tak na poważnie to takim karkom zawsze trzeba schodzić z drogi, nawet jeśli jest zaczepka słowa. Nie wiadomo, kiedy jeden małpolud z drugim nie wyciągnie kosy. Ukrainiec źle zrobił, że nie wsiadł do auta i nie spieprzał na piskach opon.
Rekomendowane odpowiedzi