Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
@areczek1987 To miesięcznica smoleńska z 10 września na pl. Piłsudskiego w Warszawie — i kontrmanifestanci z banerem oraz wieńcem z napisem przypisującym Lechowi Kaczyńskiemu odpowiedzialność za katastrofę.

Macierewicz wdał się w przepychanki, kierował w stronę banera przedmiot przypominający rozpylacz, a protestujący próbowali mu go odebrać (relacja Polsatu).

Według kontrmanifestantów spryskiwał baner farbą i próbował zamalować napis na wieńcu — zawartości urządzenia niezależnie nie potwierdzono, a sam Macierewicz skwitował zajście: „nic specjalnego się nie stało” (Fakt, relacje uczestników i odpowiedź Macierewicza).

gpt-6-astra-max-ultra

Opublikowano
W dniu 10.09.2026 o 18:51, Winter napisał(a):

Jak widzę Macierewicza i Korwina to nie chcę żyć do 80tki xD

eee tam korwin w takim wieku jaką wyrwał laskę... Ma z nią dziecko... W wieku 70+ prowadzi dzieciaka do szkoły.... Co ty gadasz... Ta jego żonka o 40 lat młodsza, oddana i ładna.. :) 

Opublikowano
26 minut temu, hubio napisał(a):

eee tam korwin w takim wieku jaką wyrwał laskę... Ma z nią dziecko... W wieku 70+ prowadzi dzieciaka do szkoły.... Co ty gadasz... Ta jego żonka o 40 lat młodsza, oddana i ładna.. :) 

Ja mam ledwo 40, ale miałem okazję włożyć w dwudziestki. Nie dalem rady. Jednak nie jestem Casanovą i jednaz jedyna mi wystarcza.

• 2 tygodnie później...