Co zamiast Omody 7? [uparta żona]
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ODIN85 · Opublikowano
Ja tylko na chwilę -
Przez Kris194 · Opublikowano
Oglądacie na własną odpowiedzialność. Powiem tylko, że mapa wygląda na o wiele, wiele bardziej interesującą niż Los Santos w GTA V. -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Znowu Ci sie cos wydaje, ba, tutaj nawet jestes pewny. Mam bliska rodzine w wojsku - obie osoby braly udzial w akcjach typu 'bezpieczne podlasie', wiec byli doslownie na pierwszej linii. Kobiet z dziecmi tam nie widzieli. Poza typowo medialnymi akcjami, gdzie sie tam 1 kobieta na 100 facetow przewinie na filmie, to kobiet tam na granicy nie uswiadczysz. -
Przez voltq · Opublikowano
@hubio jak zawsze w formie , Teksas przez bankructwo musiał zrezygnować z niepodległości i przyłączyć się do USA -
Przez Kyle · Opublikowano
Też kiedyś tak regulowałem, ale pokrętło o niebo lepsze (np. jak chcesz w ułamku sekundy przyciszyć, bo coś jest znacznie głośniej nagrane - cyfrowym pokrętłem jest szybko i precyzyjnie). Poza tym raz miałem przypadek, że gra zablokowała działanie przycisków regulacji głośności klawiatury (Resident Evil 3 remake chyba). Także niezależne od systemu operacyjnego pokrętło regulujące głośność, jest pewniejsze. Osobiście miałem DAC TC-Elestronic BMC-2 i świetnie to działało (już nie ma na rynku) ale chyba Fosi Audio ZD3 zrobi analogiczną robotę.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi