Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, trepek napisał(a):

Prawica ma ból dupy o Brzoskę. W ramach sprzeciwu będzie bojkotowała polską firmę. Ciekawe komu da zarobić, co?

To nie jest Polska firma. To jest niemieckie kondonminimum pod żydowskim zarządem.

Opublikowano

Tak patrząc trochę z zewnątrz to widzę że w Polsce stało się modne nawoływanie do bojkotu różnych firm. Czy w związku z tym da się jeszcze jakieś zakupy, czy tankowanie w Polsce zrobić bez naruszania bojkotu, czy też po wszystko trzeba jeździć do Czech i Niemiec?

Opublikowano (edytowane)

@jagularTe bojkoty to są internetowe dramy bez przełożenia na prawdziwy świat. Pamiętam, jak w 22' ogłoszono wszem i wobec bojkot Leroy Merlin w ramach kary za pozostanie w Rosji. Ja akurat podjechałem. I co? Sklep pełny, do dziś nie wiem tylko czy więcej było w nim Polaków czy Ukraińców. 

A Reserved? To samo. A te wody mineralne od jakiegoś pisowca? Też to samo.

Edytowane przez nemar
Opublikowano

@Badalamann @nemar

Mój post to oczywiście takie heheszki ;) 

Ciekaw jestem czy ktokolwiek spoza grupy uważnie śledzącymi te profile od bojkotów, w ogóle wie że ktoś próbuje jakieś bojkoty zainicjować. Innymi słowy: czy ta wielka drama  się opłaca - w sensie oczywiście wywołania zamieszania, bo co innego takie pierdy mogą spowodować, nawet teoretycznie. Wojna polsko-polska w piaskownicy wzajemnej adoracji.

• Upvote 1
Opublikowano

Rose pochwalił Sikorskiego, tymczasem pisowcy już go nie lubią. Przed jego wyborem jechali po Żydach, po wyborze pisali laurki że dobrze że go wybrali teraz znów już im nie pasuję bo pochwalił Sikorskiego :rotfl2:

eXO1lYm.png

fHISJyw.png

UjEWYPq.png

Km0huuF.png

:rotfl2:

Rezydent znów zjechany przez swoich:

• Upvote 1
Opublikowano

Nie wiem o co konkretnie chodzi z Jakim. Ale jeśli faktycznie ma problemy przez udostępnianie contentu antyimigranckiego, to jest to skandal niezależnie od opcji politycznej.

A ambasador? Mam tylko nadzieję, że się nie damy wciągnąć w jakąkolwiek asystę w tym zdziczałym regionie. Ani militarnie, ani humanitarnie.

Opublikowano
Godzinę temu, crush napisał(a):

Nie wiem o co konkretnie chodzi z Jakim. Ale jeśli faktycznie ma problemy przez udostępnianie contentu antyimigranckiego, to jest to skandal niezależnie od opcji politycznej.

W temat się nie wgryzłem więc nie wiem jaka jest faktycznie prawda ale w takim przypadku dużo zależy od tego jaki to jest "content". Nawoływanie do nienawiści na tle rasowym czy narodowościowym jest zwyczajnie karalne.

51 minut temu, Camis napisał(a):

Nie no rezydent chwalący rząd Tuska %-)

Polecam wycie pisowców  :gordon:

ZAMACH STANU!!!111

Puścić jego wypowiedź w szczujni, widzowie będą mieli niezłe spięcie w mózgu :E

• Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, crush napisał(a):

A ambasador? Mam tylko nadzieję, że się nie damy wciągnąć w jakąkolwiek asystę w tym zdziczałym regionie. Ani militarnie, ani humanitarnie.

https://opolska360.pl/patryk-jaki-stracil-immunitet-europosla-chodzi-o-antyimigrancki-spot-pis

To ten idiota Gaweł go podpieprzył. Jaki spotu nie wyprodukował, a jedynie go polubił.

Opublikowano (edytowane)

Dzięki takim ludziom LGBT powstało. Właśnie po to, żeby nie musieli "znać swego miejsca" i dostawać co rusz oklep. No ale spoko, kiedyś wg wielu świat był super, a ludzie mili, tylko teraz "wina lgbt" że ludzie są wobec nich agresywni. Nie to, że zawsze byli, nic a nic, na czele z biblią. A jeszcze inni chcieliby ich zabijać, bo przecież zwierzęta też "chore" zabijają, a ptaki wyrzucają młode z gniazd jak im coś nie zapasuje. I dlatego bardzo dobrze że lewica z troglodytami walczy, bo wielu niewinnych ludzi (również hetero) cierpi nawet za fałszywe pomawianie o bycie homo, czy w ogóle za cokolwiek co im przypomina słabość w mężczyźnie.

foby.png

dowody..png

Edytowane przez Keller
Opublikowano
Godzinę temu, Kris194 napisał(a):

Nawoływanie do nienawiści na tle rasowym czy narodowościowym jest zwyczajnie karalne.

A odpychanie ich na granicy i deportacje to już nienawiść, czy jeszcze nie?

10 minut temu, Keller napisał(a):

bo wielu niewinnych ludzi (również hetero) cierpi nawet za fałszywe pomawianie o bycie homo, czy w ogóle za cokolwiek co im przypomina słabość w mężczyźnie.

Znane z autopsji?

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, crush napisał(a):

Znane z autopsji?

Oczywiście, mam depresję więc miałem wiele nieprzyjemności z tego powodu. Dlatego rozumiem innych którzy mają problemy.

Edytowane przez Keller
  • Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano
12 godzin temu, Klakier1984 napisał(a):

Dlatego ten kto spróbuje wprowadzić podatek obrotowy zamiast dochodowego dla korporacji zostanie po prostu zabity, albo tak przepłacony, że się rozmyśli.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Keller napisał(a):

Oczywiście, mam depresję więc miałem wiele nieprzyjemności z tego powodu. Dlatego rozumiem innych którzy mają problemy.

A ja dostawałem oklep za bycie grubym, albo za to, że się patrzę,

Serio czasem chyba ludzie sobie nie zdają sprawy, że oklep może dostać losowy człowiek za losową sprawę.

A odnośnie tych bojkotów:

Obrażają się z jakiś błachych powodów i napinaja muskuły po czym idą radośnie po mieszkania za chore pieniądze, płacą chore podatki za brak usług medycznych i dziury na drogach... żałosne. Nasze społeczeństwo to jest Mem. Mocne na forach internetowych i... tutaj nawiąże do wczesniejszego... OTRZYMUJĄCE OKLEP KAŻDEGO DNIA SWOJEGO JESTESTWA OD BENCWAŁÓW, KTÓRYCH SAMI OPŁACAJĄ.

Edytowane przez Szambo
Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, Szambo napisał(a):

A ja dostawałem oklep za bycie grubym, albo za to, że się patrzę,

Serio czasem chyba ludzie sobie nie zdają sprawy, że oklep może dostać losowy człowiek za losową sprawę.

czyli normalizujmy agresję wobec nienormatywnych, bo przecież oklep można dostać za losową sprawę :E

slucham was, czytam i dosłownie niedowierzam. 

9 godzin temu, Winter napisał(a):

Ależ można ssać polaczków :D

800+ będzie uzależnione od obowiązku szkolnego, więc uszczelniamy system, szkoda tylko, że tak późno

Edytowane przez huudyy
  • Upvote 3