Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AudRob · Opublikowano
Samsung 990 EVO Plus spokojnie do gier wystarczy to że nie ma Kości nand TLC bez dram nie patrz na to obsługuje PCIe 4.0 x4 i PCIe 5.0 x2. jest poprawiony w stosunku do swojego poprzednika . Mam to wiem w grach tego nie odczujesz posiadam 980 pro i różnicy nie ma więc nie słuchaj . Najczęściej negują ci co nie mieli tego dysku 😊 -
Przez Thant · Opublikowano
Niestety nie zdążyłem na płytę na Morelach, a na Amazonie nie mogę wziąć faktury Czy zamiast będzie pasować ta?: https://www.x-kom.pl/p/1363701-plyta-glowna-socket-am5-msi-pro-b850-s-wifi6e.html Czy jednak MSI PRO B850-P będzie tutaj najlepsza i brać za 699 z xkoma? Czy może też zejść z B850 na B650 i próbować szczęścia z promkami na np: MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI? Lub jakąś inną B650E np: https://www.x-kom.pl/p/1320756-plyta-glowna-socket-am5-asus-b650e-max-gaming-wifi.html?sm=iEmWzTur -
Przez ptys · Opublikowano
no można a nawet trzeba i to koniecznie w tym przypadku, napisze tylko tyle że widziałem wyrok pewnego Pana który był wczorajszy, wsiadł do pojazdu i przy kontroli wydmuchał 0,2mg w dm3 zapłacił podobnie jak Pan z sprawy powyżej, koszty sądowe "troszkę" większe(kilkaset zł) no i brak możliwości prowadzenia pojazdów mechanicznych na 11 miesięcy a było to 2 lub 3 lata temu, dodam tylko że wcześniej nie karany a prawo jazdy jest mu niezbędne do wykonywnia zawodu i tylko cudem za wstawiennictwem przełożonego nie stracił pracy, podesłałem mu linka do artykułu i stwierdził krótko "co jest grane, ale mnie wyruchali" co myśli wiekszośc społeczeństwa o nadzwyczajnej kascie wiadomo "kołeczko wzajemnej adoracji, bezkarnosci i wałów" bez żadej kontroli strony społeczeństwa, czekam jeszcze na wyroki naszej temidy jak niżej: "Sąd w Szkocji zdecydował się na skazanie 21-letniego Seana Hogga na 270 godzin prac społecznych za gwałt na 13-latce. Orzeczenie to wzburzyło opinię publiczną. Mężczyzna nie trafi do więzienia, bo zgodnie z nowymi wytycznymi dla sędziów przestępcy poniżej 25. roku życia powinni być sądzeni łagodniej, gdyż są jeszcze niedojrzali." źródło https://tvn24.pl/swiat/wielka-brytania-oburzenie-w-szkocji-po-skazaniu-na-prace-spoleczne-sprawcy-gwaltu-na-13-latce-st6885653 -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@Radio Tirana pierwszy lepszy kalkulator to potwierdzi. No ale pewnie placebo działa i w CSie już tak HSy nie wchodzą na wolniejszym ramie -
Przez Bunsen · Opublikowano
Cześć. Jeden z moich kuzynów na stare lata postanowił sobie zrobić prezent na święta i chciał kupić PC'ta do gier. Niestety sytuacja na rynku jest fatalna i złożenie sensownego kompa to ponad 10k. Jako, że nie prędko się to zmieni to kuzyn postawił na PS5 Pro tylko cały czas zastanawia się czy warto. Jak już konsola to i nowy TV - LG Oled C5 65'. Zestaw jak będzie dobra promka wyjdzie zdecydowanie taniej niż PC. A ekran dużo, dużo większy, a przyjemność z grania chyba ta sama. Ani ja ani kuzyn nigdy w życiu nie mieliśmy swojej konsoli. Tylko czy warto ? Czy dobrze myślimy ? Przedwczoraj był ten TV na promce na allegro za 5400 ale za późno to znaleźliśmy i już było po ;/ Konsola w sumie wszędzie podobnie czyli lekko ponad 3k. Do tego pewnie dodatkowy pad, jakieś pudełkowe gierki i uchwyt do TV. Całość powinna się zamknąć w 9,5K. Może nawet uda się jeszcze taniej, o ile będą promki. Warto czy jednak lepiej czekać i kupić PC ?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi