huudyy 2 856 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) 22 minuty temu, Szambo napisał(a): Ale serio Oni już w tej Koalicji mają siebie dość. Bo widzą że KO ich kanibalizuje - mogą albo kontratakować, albo dać się zjeść. 7 minut temu, LeBomB napisał(a): @Szambo Po tym jak się zachowuje dziś Stanowski, to odnoszę wrażenie, że on startuje dla jaj. no shit Sherlock XD Edytowane 11 Kwietnia przez huudyy 1
TheMr. 2 608 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia W sumie, w tym wszystkim podoba mi się brak Memcena Inni kandydaci dali radę się uwinąć w 1.5h a Memcen ma czystą wymówkę dlaczego nie przyjechał. A dobrze wiemy, że debatę by ostro przegrał bo nie ma dwóch godzin na odpowiedź jak przygotowuje swoje TikToczki 1 1
LeBomB 2 061 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia @huudyy pisałem że go nie obserwuję i nie interesowały mnie jego poczynania jako kandydata. 1
voltq 1 372 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) 17 minut temu, TheMr. napisał(a): W sumie, w tym wszystkim podoba mi się brak Memcena Inni kandydaci dali radę się uwinąć w 1.5h a Memcen ma czystą wymówkę dlaczego nie przyjechał. A dobrze wiemy, że debatę by ostro przegrał bo nie ma dwóch godzin na odpowiedź jak przygotowuje swoje TikToczki A da się jakoś inaczej nie mając prywatnego samolotu pokonać tak duża odległość w tak krótkim czasie ? Edytowane 11 Kwietnia przez voltq
8V32 PcLab 250 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Nawrocki dał Trzaskowskiemu tęczową flagę, Biejat zabrała mu tą flagę i postawiła przed sobą, jaja jak berety na debacie 3 2
voltq 1 372 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Godzinę temu, Spl97 napisał(a): Mam nadzieję, że zostanie na tej debacie zmiażdżony, to się jemu i całemu PiS-owi należy . Na razie to się Trzaskowski ośmiesza na tej debacie
Szambo 641 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) 23 minuty temu, LeBomB napisał(a): @huudyy pisałem że go nie obserwuję i nie interesowały mnie jego poczynania jako kandydata. A obczaj sobie, bo ma na kanale rozmowy z Kandydatami. Warto obejrzeć. KO popełniło błąd próbując zjeść koalicjantów. Chyba inne były oczekiwania tych ludzi co głosowali. Tu ciężko nawet kogoś pochwalić. Bitwa PiS - PO. Jak zawsze. I brak pozostałych kandydatów jest przykry. Edytowane 11 Kwietnia przez Szambo 1 1
MaxaM 1 664 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) Edytowane 11 Kwietnia przez MaxaM 1 5
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) Znowu oddam nieważny głos w drugiej turze. Po prostu nie mogę oddać głosu na żadnego z tych pajaców. No dobra, Hołownia wypada w miarę dobrze ale i tak nie wejdzie do drugiej tury, poza tym mu nie ufam. Edytowane 11 Kwietnia przez Henryk Nowak 1 2
VRman 2 642 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) @LeBomB Akurat w tej kwestii, żeby iść tam i próbować nagłośnić problemy i debilizmy tego typu kampanii, debat itp. to całkiem niezły pomysł. Zanim zebrał podpisy stawiał sprawę jasno, że nie chce na serio kandydować: Nawet fajne filmiki, warto obejrzeć. Jakby tylko na serio to robił z przekonania, bo raczej robi to dla podbicia sobie popularności i co za tym idzie zarobków w przyszłości, to bym klaskał na stojąco takiej inicjatywie. Edytowane 11 Kwietnia przez VRman 1 1 1
voltq 1 372 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) Ogolnie trzaskowski nie powinien w ogole brac udzialu w takiej debacie jezeli chce wygrac przeciez tam wszyscy inni kandydaci go atakuja Edytowane 11 Kwietnia przez voltq
voltq 1 372 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Teraz, hwdp43 napisał(a): gdzie jest memcen ? jedzie na hulajnodze podobno ma zaraz byc 1
Digger 352 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia 1 minutę temu, voltq napisał(a): Ogolnie trzaskowski nie powinien w ogole brac udzialu w takiej debacie jezeli chce wygrac przeciez tam wszyscy inni kandydaci go atakuja Ale przecież wszystkich rozjebał 1
Szambo 641 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia 2 minuty temu, voltq napisał(a): Ogolnie trzaskowski nie powinien w ogole brac udzialu w takiej debacie jezeli chce wygrac przeciez tam wszyscy inni kandydaci go atakuja Myślę, że te pytania do kandydatów wzajemne to powinno się losować. Tak żeby każdy zadał 1 pytanie i otrzymał 1 pytanie. Bo tak to głównie Nawrocki i Trzaskowski. 1 2
voltq 1 372 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia 1 minutę temu, Digger napisał(a): Ale przecież wszystkich rozjebał z telekomunikacja miejska najbardziej 1
Kris194 4 720 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia 19 minut temu, Szambo napisał(a): KO popełniło błąd próbując zjeść koalicjantów. Chyba inne były oczekiwania tych ludzi co głosowali. KO próbowało zjeść koalicjantów? Ja bym nie powiedział. - PL2050 - mało wyraziste, jakieś dziwne afery, Hołownia zdecydowanie nie panuje albo nie chce panować nad swoją partią. Poza panią minister Pełczyńską-Nałęcz to jest praktycznie tłum, gdzieś może jeszcze Paulina Hennig-Kloska się przebija. - PSL - wiadomo, byle był stołek dla swoich - Lewica - przy świętszym niż papież PSL trudno aby byli w stanie zrealizować choćby pojedyncze punkty swojego programu 1 1
Klakier1984 727 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) Godzinę temu, LeBomB napisał(a): @Szambo Po tym jak się zachowuje dziś Stanowski, to odnoszę wrażenie, że on startuje dla jaj. Odkryłeś właśnie Amerykę ...aa już doczytałem- nie znałeś kolesia -wybaczam Edytowane 11 Kwietnia przez Klakier1984 1
voltq 1 372 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Upadek państwa , cyrk a nie debata , jedynie Stanowski nie udaje ze to cyrk
Klakier1984 727 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Słuchając tego wszystkiego jedyne z czego możemy się cieszyć to z faktu, że u nas prezydent w sumie gówno może więc ciężko będzie mu coś więcej zepsuć. 3
offensive 114 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) Pozostalo wspolczuc. Żenada. Chyba się jeblem w głowę, ale patrząc na to co się dzieje to Holownia lub Wielki Dunczyk to jedyny JAKIKOLWIEK (nie mylić z rozsadnym) wybór. Edytowane 11 Kwietnia przez offensive 1 1
Szambo 641 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia A zastanawiałem się kto wspomni o dotacjach Rafałka... Ach... Madzia Madzia... nieładnie. 2 1
LeBomB 2 061 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia 40 minut temu, Szambo napisał(a): A obczaj sobie, bo ma na kanale rozmowy z Kandydatami. Warto obejrzeć. To wiem, chodzi mi bardziej o to, że nie obserwuję jego kampanii jako kandydata. 1
Szambo 641 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia Trzaskowski, Hołownia i Biejat zaraz będą się bić. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi