Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Camis napisał(a):

Stano ładnie dostał opierdziel od pisiorów:

A ktos ostatnio pisal, ze on taki obiektywny.... Obiektywny przytulas Polakus milionus od PiSus.

Jak slysze obiektywny to normalnie wybucham :P

Godzinę temu, bergercs napisał(a):

Brak mózgu zastępują chamstwem, umiejętności złodziejstwem a kompetencji partyjnymi powiązaniami.

Madrego to nawet milo posluchac

Opublikowano
1 minutę temu, Radziuwilk napisał(a):

A ktos ostatnio pisal, ze on taki obiektywny.... Obiektywny przytulas Polakus milionus od PiSus.

Jak slysze obiektywny to normalnie wybucham :P

Podczas rozmowy z Trzaskowkim powiedział, że PiS to złodzieje.

Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Mar_s napisał(a):

Kłócicie się o politykierów którzy tak naprawdę mają Was gdzieś, i są siebie warci, jedna i druga strona robi wały na nieruchomościach, różnią się tylko skalą.

Sugerujesz, że Trzaskowski ukradł mieszkanie emerytowi? Bo sorry, ale to jest rozmydlanie tematu.

Jak są siebie warci, to ja chcę wiedzieć, komu niby Rafau ukradł mieszkanie xD

Edytowane przez Kamiyanx
  • Like 1
  • Upvote 6
Opublikowano
35 minut temu, Tankietka napisał(a):

Podczas rozmowy z Trzaskowkim powiedział, że PiS to złodzieje.

Tak powiedział, ale będąc bardziej precyzyjnym, powiedział, że PIS, to złodzieje, którzy dobrze analizują problemy, a PO to cwaniacy.

Opublikowano
Teraz, Mar_s napisał(a):

Forum ma w nazwie "IT, więc jeżeli dla kogoś totalnie marginalny i nie związany z profilem forum wątek jest kwestią być albo nie być, no to chyba pomylił fora.

IT odnosi się do przetwarzania informacji, a najpopularniejsze tematy na forum to wojna, polityka, motoryzacja i karty graficzne do gier. Aktywność użytkowników na tym forum ma się nijak do jego nazwy. Poza tym to użytkownicy kształtują forum a nie jego nazwa. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, Mar_s napisał(a):

Ma byś spokój albo temat poleci, tyle musisz wiedzieć.

Spokoju tu nie będzie ponieważ wyhodowaliście tych samych co na PClab, którzy miesiącami wrzucają jednostronne materiały i rzucają się jak stado wściekłych psów na tego jednego, który raz na jakiś czas (niezbyt częsty) się wychyli. Dla forum będzie lepiej gdy ci bezwartościowy agitatorzy znikną razem z tematami politycznymi. Bo oni nie zaczną pisać w tematach związanych z główną ideą forum. Są tu tylko dla politycznych dymów.

Edytowane przez Tankietka
  • Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
10 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Poza tym to użytkownicy kształtują forum a nie jego nazwa. 

No to słabo Wam to idzie, bo mam wrażenie że moim zadaniem jest pilnowanie bandy gówniarzy których nawet na chwilę nie można z oka spuścić bo zaraz zaczną się gryźć po kostkach i wsadzać sobie palce w oczy.

Opublikowano
8 minut temu, Tankietka napisał(a):

Spokoju tu nie będzie ponieważ wyhodowaliście tych samych co na PClab, którzy miesiącami wrzucają jednostronne materiały i rzucają się jak stado wściekłych psów na tego jednego, który raz na jakiś czas (niezbyt częsty) się wychyli. Dla forum będzie lepiej gdy ci bezwartościowy agitatorzy znikną razem z tematami politycznymi. Bo oni nie zaczną pisać w tematach związanych z główną ideą forum. Są tu tylko dla politycznych dymów.

Chłopie, ty nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem, skoro piszesz takie bzdury. Jacy agitatorzy? 

To się wylewa tyle krytyki na obecnie rządzących ale też na PiS, konfederację, hołownie, lewicę itp że po prostu nie można powiedzieć, że większość forumowiczów to agitatorzy jednej partii. 

Co więcej jeśli nie będziesz pisać bredni to nikt nie będzie się na ciebie rzucać. Twój problem polega na tym, że masz styl pisania fanatyka. Ja krytykowałem w ostatnim czasie KO, Trzaska czy Nawrockiego, napisałem wprost, że będę głosować na Zandberga a w II turze na nikogo i nikt się na mnie nie rzucił bo pisałem kulturalnie i bez emocji. Uspokoj się i przestań bronić swoich idoli jak orła w koronie to nikt nie będzie mieć do ciebie pretensji. 

2 minuty temu, Mar_s napisał(a):

No to słabo Wam to idzie, bo mam wrażenie że moim zadaniem jest pilnowanie bandy gówniarzy których nawet na chwilę nie można z oka spuścić bo zaraz zaczną się gryźć po kostkach i wsadzać sobie palce w oczy.

Widocznie właśnie taki jest pożądany przez większość kształt tego forum :)

• Like 1
  • Confused 1
  • Upvote 4
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Tankietka napisał(a):

Nie każdy bazuje na domniemanej, podejrzanej reputacji. Chociaż na ten moment "wałek mieszkaniowy" idzie w kierunku przeciw Nawrockiemu ponieważ nie potrafi udowodnić, że zapłacił 120 tys za mieszkanie w ratach pieniężnych czy innej formie które złożą się łącznie na 120 tys, czy w ogóle przedstawić jakichkolwiek kosztów związanych z opieką nad Panem Jerzym (chyba, że coś mnie ominęło).

Ta, tak jak Trump, co nie miał sprawy za molestowanie, czy innych przekrętów, a i tak go wybrano. Po prostu masa wyborców do dzbany i sami są patusami, więc patus im nie przeszkadza. Ważne, by się poglądy zgadzały, przynajmniej te ładnie mówione. Albo wystarczy, że się partia zgadza, nieważne jakiego kandydata wystawią.

5 minut temu, Mar_s napisał(a):

Bany dostają nieliczni, więc to niczego nie uczy, jakoś mimo wyzwisk ciągle piszą, a inni dostają klamkę czasem i na miesiąc za bzdurę. Zamykanie tematu tym bardziej nikogo niczego nie uczy.

Edytowane przez Keller
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Kamiyanx napisał(a):

Sugerujesz, że Trzaskowski ukradł mieszkanie emerytowi? Bo sorry, ale to jest rozmydlanie tematu.

Rafau pewnie nie. Ludzie z jego partii i związani z jego partią - tak. Czy w większej skali niż PiSowcy? Pewnie nie.

I tak się można kręcić miedzy konserwatystami z kochankami i po rozwodach, a socjalistami z 5 mieszkaniami.

17 minut temu, Keller napisał(a):

więc patus im nie przeszkadza. Ważne, by się poglądy zgadzały

Ale brzydko o Biedroniu. 😡

17 minut temu, Keller napisał(a):

Zamykanie tematu tym bardziej nikogo niczego nie uczy.

Jeszcze napisz, że Ty tu z misją doedukowania ludzi jesteś to zawyję ze śmiechu jak z wpisu Stanowskiego o Batyrze.

Edytowane przez crush
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

Chłopie, ty nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem, skoro piszesz takie bzdury. Jacy agitatorzy? 

To się wylewa tyle krytyki na obecnie rządzących ale też na PiS, konfederację, hołownie, lewicę itp że po prostu nie można powiedzieć, że większość forumowiczów to agitatorzy jednej partii. 

Fałszujesz rzeczywistość tego wątku. Rusz trochę skostniałą łepetyną. Już lepiej było gdy pisałeś bzdury o Switchu 2 xD

Edytowane przez Tankietka
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, Tankietka napisał(a):

Fałszujesz rzeczywistość tego wątku.

Wykaż się odrobiną samodzielnego myślenia, przeczytaj ostatnie 15-20 stron i sam zobaczysz, że krytyka wylewała się tutaj na każdą opcję polityczną. Po prostu ty nie możesz przeżyć, że PiSowi i batyrowi obrywa się najbardziej. Poza tym wokół batyra było ostatnio głośno wszędzie, więc nie dziwota, że tutaj też jemu poświęcono najwięcej czasu. 

• Confused 1
  • Upvote 3
Opublikowano
Godzinę temu, Kamiyanx napisał(a):

Trzaskowski będzie długopisem prezesa partii która jest umoczona w wiele spraw mieszkaniowych. 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, Tankietka napisał(a):

Trzaskowski będzie długopisem prezesa partii która jest umoczona w wiele spraw mieszkaniowych. 

Możliwe, ale tutaj by wypadało żebyś napisał coś więcej, może przedstaw jakieś mocne przesłanki a nie tylko ogólniki. Poza tym batyr jest zamieszany osobiście w wyłudzenie mieszkania, o Trzaskowskim niczego takiego powiedzieć nie można. Uważam, że obaj są miernotami aczkolwiek batyr oprócz bycia miernotą jest również patusem. 

• Confused 1
  • Upvote 5
Opublikowano
Teraz, Henryk Nowak napisał(a):

Możliwe, ale tutaj by wypadało żebyś napisał coś więcej.

Wczoraj chyba słyszałem audycję, że chodzi o jakiś zabytek, z którego po prostu przenieśli mieszkańców do innych domów.

No i wiedząc, że to pisowski przekaz, który pojawił się akurat teraz, to łatwo połączyć kropki xD

5 minut temu, Tankietka napisał(a):

Trzaskowski będzie długopisem.

Profesor Dudek twierdzi, że nie za bardzo. No ogólnie Trzask z Tuskiem to taka "chłodna męska przyjaźń" jak Kwaśniewski z Millerem.

• Confused 1
  • Upvote 6
Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, crush napisał(a):

Jeszcze napisz, że Ty tu z misją doedukowania ludzi jesteś to zawyję ze śmiechu jak z wpisu Stanowskiego o Batyrze.

Żadnej misji nie mam, wyrażam swoje zdanie, bardziej empatyczne i wyedukowane od ciebie panie ignorant z chłopskim rozumem, co wszystko wie o każdym zagadnieniu na jakie się wypowiada, ale do książek ostatni raz zajrzał w podstawówce i to pod przymusem. Męczysz.

43 minuty temu, crush napisał(a):

Ale brzydko o Biedroniu. 😡

A poparcie ma pewnie takie jak Nawrocki, czy Trump że może być wybrany na głowę państwa dzięki większości wyborcom (patusom, takimi jak oni sami?). No ale powielaj dalej fejk newsy i udowadniaj sobie co chcesz, emocje wyżej od rozumu, jak zawsze. Aby tylko wyrazić swoją obsesję na takie tematy.

Edytowane przez Keller
  • Haha 1
  • Confused 1