KiloKush 607 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 1 minutę temu, GordonLameman napisał(a): Jaki masz problem? Nawoływanie do przemocy podobno jest złe - sam tak mówiłeś. A teraz gdy wyszło że młodzi republikanie chcieli nawoływać do gwałtów i gazowania to już robisz zmianę tematu? nie potępisz ich? Hoho, no powiem Ci, ze całkowicie się…. Tego spodziewałem Bo to jasne po jakiej stronie sporu jesteś i jasne jest, że wszystko wybielisz. A dodatkowo - na wszystko wkleisz filmik dla idiotów. Jesteś typowym prawicowym hipokrytą Mówiłem Ci już wczoraj. Odwracam kota ogonem. Wrzuciłem tego posta bo Ty tak robiłeś jak ja wrzucałem info o takich akcjach z lewej strony. A agresja oczywiście jest zła, niezależnie od strony politycznej. W USA w ogóle już lewa i prawa strona jest tak podzielona, że to idzie w kierunku regularnej naparzanki na ulicach. Ciekaw jestem tylko kto to nakręca czy USA na użytek własny, czy chiny czy rosja. 2
GordonLameman 8 432 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października Teraz, KiloKush napisał(a): Mówiłem Ci już wczoraj. Odwracam kota ogonem. Wrzuciłem tego posta bo Ty tak robiłeś jak ja wrzucałem info o takich akcjach z lewej strony. Jako dowód obalający twoją tezę, że tylko jedna strona jest agresywna. Czy ja coś takiego w moim poście napisałem? Nie. Teraz, KiloKush napisał(a): A agresja oczywiście jest zła, niezależnie od strony politycznej. W USA w ogóle już lewa i prawa strona jest tak podzielona, że to idzie w kierunku regularnej naparzanki na ulicach. Ciekaw jestem tylko kto to nakręca czy USA na użytek własny, czy chiny czy rosja. Nie no co ty a jeszcze niedawno pisałeś, że to tylko Demokraci i Lewica atakuje!!!!!111!
TheMr. 2 602 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października (edytowane) 10 godzin temu, Klakier1984 napisał(a): Burdelu ze skupem ( a raczej jego brakiem) warzyw ciąg dalszy. Tym razem kalafiory. https://wiadomosci.wp.pl/rozjechal-traktorem-25-tys-kalafiorow-padlo-ostrzezenie-dla-konsumentow-7211542267898816a A więc tak. Kalafiorów na rynku brak. Na zachodzie większe hurtownie wręcz proszą o jakikolwiek kalafior bo sezon już się kończy, i zostały ostatnie tygodnie. W Warszawie pewnie jest podobne chociaż nie dzwoniłem. Druga sprawa to jakość kalafiora, w skupach do przetworów idzie II gatunek, który faktycznie nie kosztuje więcej niż 2 zł. O 3.5 zł i marzy dla sklepu 1 zł to nawet nie skomentuję, bo rolnik myśli chyba że sklep płaci podobne podatki jak on, czyli żadne. Oderwanie od rzeczywistości rolników przewyższa już drugą gęstość. Dwa, trzy telefony i sprzedałby to wszystko po 3.5 zł A nawet jest coś takiego jak agro market i pośrednicy kupują. I chyba największe w tym wszystkim jest brak zrozumienia przez rolnika opłat za transport, przechowanie, pracę osób po kolei w łańcuchu dostaw i dlaczego w sklepach jest po 8-11 zł. Wielkość kalafiora swoją drogą. Edytowane 17 Października przez TheMr. 2
Spl97 1 291 Opublikowano 17 Października Autor Opublikowano 17 Października Jaro Kaczafi, największy szkodnik współczesnej Polski ostatnio zyskał nowy przydomek. Jaki? Kadłubek .
huudyy 2 837 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października (edytowane) 2 godziny temu, Badalamann napisał(a): Republikanie często są rasistowscy. A ci skrajni, MAGA i podobne zbieraniny, to już typowi faszyści. Tak samo znaczna część ich wyborców. Zresztą w Europie skrajna prawica jest taka sama. Też marzy im się "zrobienie porządku" z lewactwem, czarnoskórymi, arabami, osobami LGBT i kto im tam jeszcze aktualnie podpadnie. ekstremiści, nie ma co zbijać do jednej strony bo ekstremiści są po obu stronach barykady. 3 minuty temu, Spl97 napisał(a): Jaro Kaczafi, największy szkodnik współczesnej Polski ostatnio zyskał nowy przydomek. Jaki? Kadłubek . raz że suche, a dwa to jego brat już dawno temu dostał taki przydomek na sadolu, jak wypłynęły zdjęcia z sekcji po smoleńskiej. Edytowane 17 Października przez huudyy 1
trepek 1 345 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 24 minuty temu, Spl97 napisał(a): Jaki? Kadłubek Boże, co się stało? Wypadek miał? Piszę bez przekąsu.
Fatality 656 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października Tymczasem w islamskim UK wszystko w normie:
blabla123 837 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 17 godzin temu, Kris194 napisał(a): Korpo zajechało lokalne przedsiębiorstwo? Co za "szok". Sam browar ktoś zapewne przejmie. Za duży, a trendy są takie, że spożycie spada.
GordonLameman 8 432 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 12 godzin temu, hubio napisał(a): Za wysłanie fotki dziewczyny mającej 14 lat, 11 miesięcy i 30 dni (wyglądającej na 22 lata ) grozi 8 lat pozbawienia wolności, a za trzymanie morderczych psów, które omal nie zabiły 18 latki i zniszczyły całe jej życie - od kary grzywny do 3 lat pozbawienia wolności: https://informacje.wp.pl/wiadomosci/lodzkie-w-regionie-tez-byly-problemy-z-owczarkami-belgijskimi-7211413741303937a System prawa w PL! Ja mam dośc sprecyzowane zdanie na ten temat. Owczarki belgijskie --> na listę ras psów agresywnych. Możliwość posiadania psów ras agresywnych (albo mieszańców, które organ uzna za agresywne) --> tylko dla służb i tylko pod odpowiednim nadzorem. Organ może zabrać takiego psa w każdej chwili, jeśli uzna że własciciel nieodpoweidnio się nim zajmuje. Zakaz trzymanai takich psów w miastach i mieszkaniach. 1 3
huudyy 2 837 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 13 minut temu, GordonLameman napisał(a): Możliwość posiadania psów ras agresywnych (albo mieszańców, które organ uzna za agresywne) --> tylko dla służb i tylko pod odpowiednim nadzorem. Te owczarki co zagryzły pana kierowcę na tirach, były pod kuratelą byłego funkcjonariusza także...
VRman 2 635 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października Ale to był emerytowany policjant. Na starość może zgłupiał. Normalny policjant by tak głupio nie postępował. Ten miał już aż 53 lata a może nawet 54.
GordonLameman 8 432 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 6 minut temu, huudyy napisał(a): Te owczarki co zagryzły pana kierowcę na tirach, były pod kuratelą byłego funkcjonariusza także... byłego. Nie powinien już mieć tych psów.
huudyy 2 837 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 56 minut temu, VRman napisał(a): Normalny policjant by tak głupio nie postępował. XDDDDDDDDDDD nic więcej nie dodam, bo po co. 1 3
KiloKush 607 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października https://wykop.pl/link/7813785/mezczyzna-smiertelnie-pogryziony-przez-psy-to-byly-pilkarz-tak-wspomina-go-kole
nozownikzberlina 497 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października (edytowane) 37 minut temu, huudyy napisał(a): XDDDDDDDDDDD nic więcej nie dodam, bo po co. Ale ma rację. Normalny policjant wie, że służy obywatelom i przeciwdziała wszelkim łamaniom prawa. Sam jest przykładnym obywatelem, przynosi chwałę mundurowi. Czyli pewnie ze 2-3% policjantów Edytowane 17 Października przez nozownikzberlina
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 2 godziny temu, GordonLameman napisał(a): Ja mam dośc sprecyzowane zdanie na ten temat. Owczarki belgijskie --> na listę ras psów agresywnych. (...) Taką listę by trzeba bardzo rozbudować, bo agresywnych psów jest obecnie bardzo dużo i szlag mnie trafia jak widzę, że nastolatek, na oko ~13 latek wyprowadza doga kanaryjskiego lub coś bardzo do niego podobnego. I powinien być nakaz trzymania psa na smyczy, bo przybywa idiotów chodzących z psem luzem. Jeśli ktoś chce puszczać psa luzem to są do tego wyznaczone miejsca, np. wybiegi dla psów.
Badalamann 982 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października (edytowane) Tylko w tym wszystkim trzeba pamiętać że dużo ludzi ma psy w celach obronnych czy strażniczych(pilnowania domu czy innego terenu) właśnie. I tu wskazane są rasy w uproszczeniu "agresywne". Natomiast powinny być jasne zasady przy wyprowadzaniu takich psów, w tym smycz czy kaganiec. Edytowane 17 Października przez Badalamann
lokiju 525 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października (edytowane) 2 godziny temu, blabla123 napisał(a): Za duży, a trendy są takie, że spożycie spada. Piwo z Namysłowa było całkiem niezłe. Po przejęciu przez grupę Żywiec została tylko marka. Koncerny same sobie są winne, że spozycie piwa spada. Coraz gorsza jakość i bezpłciowość w smaku. @Kris194Nikt tego nie kupi bo jest po prostu za duży. Edytowane 17 Października przez lokiju
GordonLameman 8 432 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 19 minut temu, Badalamann napisał(a): Tylko w tym wszystkim trzeba pamiętać że dużo ludzi ma psy w celach obronnych czy strażniczych(pilnowania domu czy innego terenu) właśnie. I tu wskazane są rasy w uproszczeniu "agresywne". Natomiast powinny być jasne zasady przy wyprowadzaniu takich psów, w tym smycz czy kaganiec. Nie, do tego nie trzeba psów ras uznawanych za agresywne Potrzebujesz psa terytorialnego
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października Jak ktoś chce żeby pies pilnował domu czy magazynu to niech kupi owczarki niemieckie i uda się z nimi na szkolenie. Istnieją rasy których żaden cywil nie powinien mieć w domu, np mastif neapolitański, kangal, dog kanaryjski, dog argentyński itp. Jak taki pies ucieknie i kogoś zaatakuje to obrażenia będą ogromne a jeśli będzie chciał zabić to to zrobi. W ogóle nie rozumiem po co ludzie trzymają takie bestie, wystarczy jeden odpał i będą tego żałować do końca życia.
trepek 1 345 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października 3 minuty temu, lokiju napisał(a): Coraz gorsza jakość i bezpłciowość w smaku. Komes Porter Malinowy jak był świetny tak dalej jest
Badalamann 982 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października @Henryk Nowak Kanarki mają rewelacyjna prezencję @GordonLameman Z tego co widzę wypowiedzi ludzi, to często te terytorialne są uznawane za niebezpieczne. Np kaukazy, mastify czy rotwailery.
GordonLameman 8 432 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października Teraz, Badalamann napisał(a): @GordonLameman Z tego co widzę wypowiedzi ludzi, to często te terytorialne są uznawane za niebezpieczne. Np kaukazy, mastify czy rotwailery. Najbardziej niebezpieczne to są psy, które są nieposłuszen i niewychowane Kaukaz do obrony to w sumie debilizm bo to wielki miś, dośc niezborny. Dobermany są OK.
lokiju 525 Opublikowano 17 Października Opublikowano 17 Października (edytowane) 19 minut temu, trepek napisał(a): Komes Porter Malinowy jak był świetny tak dalej jest Piłem i jest spoko. Komes to podmarka Fortuny, która jest uważana za browar rzemieślniczy. Edytowane 17 Października przez lokiju 2
Rekomendowane odpowiedzi