Keller 809 Opublikowano 23 Listopada 2025 Opublikowano 23 Listopada 2025 4 godziny temu, GordonLameman napisał(a): Nie poda. Co najwyżej wrzuci tweeta jakiegoś ruskiego bota, bo on wierzy w całą tą ruskę propagandę. Poczekam, może musi spytać swoje autorytety. Niestety problem z takimi ludźmi jak oni jest taki, że powiedzą coś, rozpropagują, a inni przyjmują to za fakt. W szkołach za mało uczą weryfikacji danych. Studia trochę tego uczą, ale wcześniej wcale.
MaxaM Opublikowano 23 Listopada 2025 Opublikowano 23 Listopada 2025 (edytowane) 21 godzin temu, Kris194 napisał(a): Kto by pomyślał, sami "najprawdziwsi" Amerykanie z najprawdziwszej Ameryki. Generalnie jest grubo. Pewnie niemal wszystkie profile Konfederacji nadają z Moskwy ktoś tu spamował wiesci24 jako prawdę objawioną, a tu okazuje się, że konto działa na niemieckim VPN Edytowane 23 Listopada 2025 przez MaxaM
VRman Opublikowano 23 Listopada 2025 Opublikowano 23 Listopada 2025 (edytowane) Bulwa jego mać. Od roku piszę, że to jest zagrożenie potężne, że należy się bronić przed cyberwojną rusków, bo jak wstawią nam swoje pacynki do rządu to będzie za późno. Żeby jakiś Wolski musiał robić to, za co nasi politycy i służby mają płacone PS. Niestety kanał zero jest w Polsce. A srają ruską propagandą nie gorzej od tych botkont z Holandii Edytowane 23 Listopada 2025 przez VRman
Kris194 Opublikowano 23 Listopada 2025 Opublikowano 23 Listopada 2025 Chłop jeszcze postanowił wyznać, że jest budowlańcem. Prawactwo to jest jednak niepodrabialne. Polski patriota u Niemca na budowie, jakie to typowe
Alek_M Opublikowano 24 Listopada 2025 Opublikowano 24 Listopada 2025 (edytowane) 8 godzin temu, Kris194 napisał(a): Polski patriota u Niemca na budowie, jakie to typowe Na pewno patriota Edytowane 24 Listopada 2025 przez Alek_M
huudyy Opublikowano 24 Listopada 2025 Opublikowano 24 Listopada 2025 ale się prawactwo zesrało, jak ich Elon wyjaśnił
trepek Opublikowano 24 Listopada 2025 Opublikowano 24 Listopada 2025 Wiadomo, każdy prawdziwy Polak siedzi za granicą. Tak kochają własny kraj, że z niego uciekli
Lypton Opublikowano 24 Listopada 2025 Opublikowano 24 Listopada 2025 12 minut temu, trepek napisał(a): Wiadomo, każdy prawdziwy Polak siedzi za granicą. Tak kochają własny kraj, że z niego uciekli Jak Pan Jezus powiedział - "Tylko w swojej ojczyźnie, wśród swoich krewnych i w swoim domu może prorok być lekceważony".
Badalamann Opublikowano 24 Listopada 2025 Opublikowano 24 Listopada 2025 I co lepsze pouciekali i siedzą w najbardziej "lewackich" państwach UE a nie w Rosji czy Białorusi, które tak wychwalają
LeBomB Opublikowano 24 Listopada 2025 Opublikowano 24 Listopada 2025 @Badalamann to Ci przyjdą i powiedzą, że oni tam pojechali walczyć z lewactwem u źródła, dlatego nie dociera aż tak do Polski
MaxaM Opublikowano 24 Listopada 2025 Opublikowano 24 Listopada 2025 (edytowane) To jest kolejny hit Edytowane 24 Listopada 2025 przez MaxaM
oldfashioned Opublikowano 24 Listopada 2025 Opublikowano 24 Listopada 2025 Wszyscy widze hura durr hurr. Te duze konta - ok, podejrzane do pewnego stopnia, zwlaszcza kompletnie odklejone adresy (indie, nigeria etc.) Natomiast konta personalne z roznymi lokacjami? Co w tym dziwnego? XXI wiek, ludzie podrozuja/uzywaja vpnow. Ja bym mial pewnie srednio z 5-7 lokacji w miesiacu.
trepek Opublikowano 24 Listopada 2025 Opublikowano 24 Listopada 2025 (edytowane) Bo to takie śmieszne jest, że najwięksi obrońcy Polski pracują u Niemca na garnuszku EDIT: A i zapomniałbym. Te konta najgłośniej mówią o polexicie. Pewnie żal im dupę ściska, że w Polsce, dzięki kontaktom handlowym wewnątrz wspólnotowym można spokojnie zarabiać dużo więcej niż taki ziomek, co to wyemigrował do Niemiec i pracuje tam w uwłaczających warunkach. Ale to typowo polska mentalność jest. Edytowane 24 Listopada 2025 przez trepek
MaxaM Opublikowano 24 Listopada 2025 Opublikowano 24 Listopada 2025 Albo nadają z holenderskiego VPN, czyli najprawdopodobniej z Moskwy
Grolshek Opublikowano 24 Listopada 2025 Opublikowano 24 Listopada 2025 7 minut temu, oldfashioned napisał(a): Wszyscy widze hura durr hurr. Te duze konta - ok, podejrzane do pewnego stopnia, zwlaszcza kompletnie odklejone adresy (indie, nigeria etc.) Natomiast konta personalne z roznymi lokacjami? Co w tym dziwnego? XXI wiek, ludzie podrozuja/uzywaja vpnow. Ja bym mial pewnie srednio z 5-7 lokacji w miesiacu. Patryjoci będą bronić Polski przed ruskimi jak tylko zdążą z Rajchu dojechać i akurat nie będzie trzeba elektryki kłaść w wilii u Helmuta
huudyy Opublikowano 24 Listopada 2025 Opublikowano 24 Listopada 2025 12 minut temu, oldfashioned napisał(a): Co w tym dziwnego? XXI wiek, ludzie podrozuja/uzywaja vpnow. Ja bym mial pewnie srednio z 5-7 lokacji w miesiacu. Nie jest to dziwne dla Ciebie, że te wszystkie konta z polską flagą, prawdziwi polacy z Polski nie mają logowania w Polsce, tylko zawsze gdzieś poza naszym krajem?
oldfashioned Opublikowano 24 Listopada 2025 Opublikowano 24 Listopada 2025 (edytowane) Nie wiem jak czesto to jest odswiezane, raz na miesiac? raz na tydzien, dzien, godzine? Jest to podejrzane, ale zeby od razu skakac do jakis wnioskow nie wiedzac jak ten mechanizm dziala... Moze wlasnie dlatego ze pisza skrajne rzeczy, uzywaja vpnow? Zeby nie bylo, moze to wszystko prawda i faktycznie wszystko to oplacone wydmuszki / herosi na emigracji, ale moze byc tez drugie dno, tylko o to mi chodzi Edytowane 24 Listopada 2025 przez oldfashioned
trepek Opublikowano 24 Listopada 2025 Opublikowano 24 Listopada 2025 1 minutę temu, oldfashioned napisał(a): Moze wlasnie dlatego ze pisza skrajne rzeczy, uzywaja vpnow? W sensie, że wiedzą że są idiotami więc piszą swoje dyrdymały w formie incognito aby tylko najbliższe otoczenie wiedziało, jakimi głąbami są? W sumie ma to sens. No chyba, że piszą z mateczki rassiji.
MaxaM Opublikowano 24 Listopada 2025 Opublikowano 24 Listopada 2025 (edytowane) No to ma sens, statystyczny Polak używa VPN i jeździ po całym świecie przez cały rok, co tydzień siedzi w innym kraju. Broń dalej Edytowane 24 Listopada 2025 przez MaxaM
Badalamann Opublikowano 24 Listopada 2025 Opublikowano 24 Listopada 2025 @oldfashioned Przednie fikołki A sporo z tych kont jest prowadzonych za pośrednictwem vpn, bo należą do tzw farm trolli. Mogą mieć siedzibę w Polsce, mogą na Białorusi czy w Rosji, mogą na Węgrzech lub w ogóle w Indiach.
oldfashioned Opublikowano 24 Listopada 2025 Opublikowano 24 Listopada 2025 (edytowane) Kompletnie nie bronie, po prostu szukam dziury w calym, mam troche inne spojrzenie na takie rzeczy bo zajmuje sie digital forensics i czesto na podstawie takich niuansow wlasnie jak lokalizacja telefonu w danym dniu jestem w stanie stwierdzic czy pacjent jest do odstrzalu czy nie. + Jakby to byli statystyczni polacy to troche inaczej by Polska wygladala Nie wiem gdzie Wy tutaj widzicie jakiekolwiek fikolki, przez proste pokazywanie alternatywy. Spalcie mnie od razu na stosie bo widze inna (moze malo prawdopodobna) mozliwosc. Edytowane 24 Listopada 2025 przez oldfashioned
LeBomB Opublikowano 24 Listopada 2025 Opublikowano 24 Listopada 2025 10 minut temu, oldfashioned napisał(a): Nie wiem jak czesto to jest odswiezane, raz na miesiac? raz na tydzien, dzien, godzine? Jest to podejrzane, ale zeby od razu skakac do jakis wnioskow nie wiedzac jak ten mechanizm dziala... Moze wlasnie dlatego ze pisza skrajne rzeczy, uzywaja vpnow? 1. Sam fakt, że X rozróżnia co idzie przez VPN a co nie już jest ciekawy. 2. Informacje dotyczą pochodzenia konta, adresu IP, aktywności (logowania). Zatem mogą jak najbardziej pokazywać kraj ostatniego logowania. 3. Jeżeli faktycznie używaliby VPN "bo piszą skrajne rzeczy" znaczy że co? Boją się swoich poglądów, czy jednak chodzi o ukrycie właściwego pochodzenia konta?
MaxaM Opublikowano 24 Listopada 2025 Opublikowano 24 Listopada 2025 (edytowane) 6 minut temu, oldfashioned napisał(a): Spalcie mnie od razu na stosie bo widze inna (moze malo prawdopodobna) mozliwosc. I co to zmienia, jeśli jakieś konto trafi się faktycznie legitne? Mamy tutaj zależność, a rzadkie wyjątki niczego nie zmieniają. Edytowane 24 Listopada 2025 przez MaxaM
Rekomendowane odpowiedzi