Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Gret · Opublikowano
kamera też ma laga? 1-2 sekundy. to byłby hit -
Przez Jastrzab · Opublikowano
Jak zacząłem szukać myszki pionowej, to wszędzie widzę tę. Najdroższa za jakieś 125 zł marki Acer, przez o połowę tańszą Media-Tech i innych marek, po 15 zł z Alie. Czy to jest wszystko to samo, a dają tylko loga. Czy może ktoś wypuścił, a reszta podrabia? -
Przez bergercs · Opublikowano
MG HS/HS2 Klub Polska Piotr Płuciennik · Snedrpotso2127i8g153z1g086ldath933682f303uil0g2mg.mo03 g73ai · Hs2. Dwa pytania 1.Rano lub jak długo stoi to po ruszeniu hamulce trą/szumią. Jak chwile pojeździ to dźwięk znika. Normalne czy na serwis? 2. Tylne czujniki parkowaniu reagują z opóźnieniem. Jak dojeżdżam do przeszkody to tak jakby "pikało" o sekunde za późno. Raz nawet uderzyłem na szczęście w miękką przeszkode i zapikało jak juz było za późno. Ten typ tak ma? Jakub Wojtasiewicz Obiecujący współautor 1. normalne że robi się nalot na tarczach od stania (mój większość czasu stoi to i czasem lubi potrzeć na początku jazdy ), a jeszcze od kiedy jest zimno, drogi zawalone piachem i błotem mam tak samo z hamulcami, także się nie przejmuj to po paru hamowaniach od ruszenia ustaje 2. ten typ tak ma, trzeba brać poprawkę na te 1-2 sekundy do powiadomienia dźwiękowego /ktoś wie jak się bierze poprawkę na czujniki? / **************************** -
Przez MaxaM · Opublikowano
Jeśli karta jest słabo zaprojektowana, to zawsze będzie opadać bez podpórki. Mi kiedyś 2070 opadła dość mocno, a to przecież jest bardzo mała karta według dzisiejszych standardów
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi