Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
Tak, ustawienia dla każdej gry. No mam ich z 3 Bordelnda3, Wiedźmin3 i Rybki Fishingplanet. Jedynie W3 obsługuje wsparcie DLSS Borderlands3 jest pod AMD, a rybki nie mam pojęcia. -
Przez Send1N · Opublikowano
Jak coś to kabla nie kupisz ale możesz napisać do supportu https://support.arctic.de/en/menu/support prawdopodobnie doślą gdybyś jednak to chciał rozdzielić Często jest też tak że ten wentylator na bloku hałasuje bez splittera go nie wyłączysz w biosie ale można po prostu wypiąć od niego fizycznie wtyczkę, a czy na sekcji będzie 5stopni w tą czy w tą nie robi żadnej różnicy -
Przez Zas · Opublikowano
Znaczy się Putin chce utrącić Trumpa do spółki z demokratami, i to tylko oni blokowali publikację plików? I to świadczy.. o czym? Że trump nie jest "agentem Kremla", że jest niewinny? No, jak na moje oko, to chociaż zamieszane są elity z każdej ze stron barykady, to więcej tam jednak repsów, a jeśli to faktycznie ruskie służby zbierały haki i teraz próbują trzymać Trumpa za jaja... to nie ma znaczenia, jak bardzo pier... szurem siedzącym w ruskiej kieszeni jest Marjorie. -
Przez Dimazz · Opublikowano
Powiedziałbym że z WoWa bo to jedna z pierwszych klas w tej grze -
Przez tomcug · Opublikowano
Mój zestaw z 13900K lata z 1,25 V na RAM, a tutaj pałowanie po 1,6 V
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi