Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Oprócz tych co wymieniłeś dobrze wspominam The Italian Job (2003), London (2005), Revolver (2005), War (2007), Mechanik, (2011) Blitz (2011), Protektor (2012), Homefront (2013), Parker (2013), Koliber (2013), czy już sporo nowszy Wrath of Man (2021) - który to był jego moim zdaniem ostatnim dobrym filmem Pszczelarza i Fachowca oglądałem już tylko z sentymentu do Stathama i Samotnika pewnie też obejrzę chociaż wiem że będzie do chociaż i tak dla mnie cały czas najgorszym badziewiem z nim były duchy marsa (2001) -
Przez huudyy · Opublikowano
a po co pindola ucinać, żyjesz w takich czasach, że wystarczy powiedzieć że jest się kobietą https://polskieradio24.pl/artykul/2077598,argentynski-urzednik-postanowil-ze-zostanie-kobieta-chce-isc-na-wczesniejsza-emeryture -
Przez huudyy · Opublikowano
Jak jest pracownikiem miasta/gminy/powiatu, to dlaczego miałby byc ubezpieczony z prywatnych? Policjanci na służbie też mają płacić OC/AC za swoje radiowozy? cope cage rodem z ruskiej inwencji wojennej -
Przez Czubatka Boża · Opublikowano
Potrzebne mi było rozszerzenie pamięci do gier z 8 generacji ponieważ mam potrzebę by powspominać sobie najlepsze momenty . Użyłem dysków ADATA SC610 1TB SSD i Toshiba Canvio Basics 1TB HDD HDTB510EK3AA. Karta pamięci jest cholernie droga więc potrzebowałem alternatywy. Być może jest czas w moim życiu gracza by zrobić STOP i powspominać najlepsze momenty z czasów 8 generacji Xbox One. Konsola Xbox One pozwoliła mi przetrwać 9 letnią walkę z depresją jedna wyniku choroby utraciłem dużo z fabuł z gier. W niektórych grach zapomniałem nawet 50% z fabuł z gier. Mogę powiedzieć że granie w gry może naprawdę pomóc w trudnych momentach naszego życia. Czasem człowiek potrzebuje wsparcia by uwolnić się z szponów choroby. Mogę powiedzieć że granie w gry to naprawdę fajne zajęcie. Kto jest przeciwnikiem grania w gry mogę opowiedzieć moja historię życia która każdemu da do zrozumienia że gry mogą wnieść do życia dużo dobrego. Moim zdaniem premiera nowych konsol będzie w 2029/2030. Konsole 9 generacji posiadają naprawdę potężne podzespoły więc premiera może zaczekać. Takie mam zdanie jednak czas pokaże.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi