Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Dzięki za test różnica jakaś tam jest ale mała, spodziewałem się większej bo pamiętam że była większa jak testowałeś poprzednio tylko nie pamiętam jaki wtedy był najnowszy dostepny build windy -
Przez LeBomB · Opublikowano
Na pewno mają lepsze żyroskopy żeby tak nogami nie drgały chcąc utrzymać równowagę -
Przez Wu70 · Opublikowano
Claude ma kilka modeli więc nawet nie wiadomo o którym piszesz ale pisać poprawnie po Polsku potrafią nawet najmniejsze modele które odpalisz lokalnie na telefonie Ostatnio była premiera dwóch gigantów: Opus 4.6 i GPT 5.3-Codex. W video ostra jazda będzie za tydzień, globalna premiera chińskiego modelu seedance 2.0 -
Przez galakty · Opublikowano
Daj mi przykład kiedy Toyota miała dobre wnętrze i atrakcyjną cenę. Pomogę Ci - nigdy Toyoty jadą na marce i tym że mają hybrydy. Nic więcej. Nigdy to nie miało uzasadnienia ekonomicznego i też wolałbym Clio albo Captura. Jest jak jest. -
Przez galakty · Opublikowano
Tak tak, to teraz krytyczny problem i trzeba im pomóc, wiem, nabijam się. Porodówki zamknijmy, otwórzmy oddziały pomocy ludziom trans, to nam pomoże. Więcej nie dam rady, wybacz
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi