TheMr. 2 989 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) No oczywiste że nic mu nie zrobią, dlatego napisałem “prześladować”, będzie medialny, ludzie będą pamiętać jego a nie duże ryby. Tak jak w przypadku firm zbyt duży by upaść, ta afera jest zbyt duża by wyszło wszystko na jaw bo to skończy karierę polityczną bardzo dużej ilości osób, to już wykracza poza Trumpa i tego co tam robił. Będzie jazda jak będzie w to zamieszany kościół Edytowane 2 godziny temu przez TheMr.
trepek Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 8 minut temu, galakty napisał(a): To sobie wybrali lidera nowej partii... Jak go widzę to mnie skręca Prawica i tak czy siak w Polsce będzie i jakiegoś lidera mieć będzie. Jak sobie pomyślę, że liderem może być Czarnek, Jaki czy Błaszczak to zdecydowanie bardziej wolę Morawieckiego. Przynajmniej na salonach się odnajduje i nie będzie siary.
galakty Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nie nazywajmy PiSu prawicą W sumie racja, z tych co wymieniłeś to i tak wypada najlepiej.
Zas Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) A co to jest, lewica? Narodowy socjalizm to też była lewica? Wszystko poza Konfą to lewaki? Edytowane 1 godzinę temu przez Zas
wrobel_krk Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Pis to lewica ekonomicznie i prawica w teorii poglądowo wiec takie ani to ani to
galakty Opublikowano 52 minuty temu Opublikowano 52 minuty temu 36 minut temu, Zas napisał(a): A co to jest, lewica? Narodowy socjalizm to też była lewica? Wszystko poza Konfą to lewaki? A od kiedy prawica rozdaje socjal na lewo i prawo? Światopoglądowo może i są po prawej stronie, ale decyzje i ekonomia to lewaki pełną gębą.
GordonLameman Opublikowano 50 minut temu Opublikowano 50 minut temu 1 minutę temu, galakty napisał(a): A od kiedy prawica rozdaje socjal na lewo i prawo? Światopoglądowo może i są po prawej stronie, ale decyzje i ekonomia to lewaki pełną gębą. No to są prawicą, bo w Polsce osią sporu prawica/lewica nie są kwestie ekonomiczne, a właśnie światopoglądowe.
galakty Opublikowano 47 minut temu Opublikowano 47 minut temu 3 minuty temu, GordonLameman napisał(a): No to są prawicą, bo w Polsce osią sporu prawica/lewica nie są kwestie ekonomiczne, a właśnie światopoglądowe. No tak, zapomniałem że ważniejsze są słowa, nie czyny
Crew 900 Opublikowano 47 minut temu Opublikowano 47 minut temu w tvn24 macie otwarcie rady pokoju pomarańczowego idioty. To co on pieprzy ja pierdzielę to jest tragedia... On nie ma mózgu.
Grolshek Opublikowano 45 minut temu Opublikowano 45 minut temu Teraz, Crew 900 napisał(a): w tvn24 macie otwarcie rady pokoju pomarańczowego idioty. To co on pieprzy ja pierdzielę to jest tragedia... On nie ma mózgu. Ma. Tylko dobrze opłacony rubelkami.
Crew 900 Opublikowano 44 minuty temu Opublikowano 44 minuty temu Teraz, Grolshek napisał(a): Ma. Tylko dobrze opłacony rubelkami. 8 wojen zakończonych dzięki niemu Ale beka z debila.
GordonLameman Opublikowano 31 minut temu Opublikowano 31 minut temu 15 minut temu, galakty napisał(a): No tak, zapomniałem że ważniejsze są słowa, nie czyny A kto w Twojej ocenie jest "ekonomiczną prawicą" na polskiej scenie politycznej?
Rekomendowane odpowiedzi