Mar_s 2 334 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 9 godzin temu, Crew 900 napisał(a): pisdy kupowały w Korei i USA to rozumiem wtedy był to patriotyzm a nie frajerstwo ? To jest ostatnie ostrzeżenie, to że sprytnie, w swoim mniemaniu, zmieniasz niekiedy pisownię, albo używasz takiej "zmyślnej" gry słów jak powyżej, nie zmienia faktu że Twoje posty są na poziomie rynsztoka. Przynajmniej jeżeli chodzi o formę wypowiedzi, treść mało mnie interesuje.
GordonLameman Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 8 godzin temu, Kris194 napisał(a): Normalnie jestem w szoku, nikt by się nie spodziewał... Donald Trump!!!!! USA!!! UsA!!!!
Badalamann Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Co do tekstów Batyra i Glapińskiego o jakiejś pożyczce na 0%, to tylko puste słowa, będące uzasadnieniem dla opini publicznej dla weta do ustawy o SAFE. A to wszystko ogłoszono po spotkaniu Glapińskiego z ambasadorem USA. Myślę że to od administracji Trumpa pochodzi cały pomysł. Weto Batyra jest pewne juz jakiś czas. Powoduje tyle, że nie będzie ustawy dotyczącej wydawania środków z SAFE. Środki z SAFE będą wykorzystane tak jak miały być, przynajmniej dla wojska. Po prostu bez żadnych dodatkowych regulacji, które by wynikały z ustawy.
trepek Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) Przy polskich potrzebach zbrojeniowych rząd powinien powiedzieć sprawdzam i zarazem brać SAFE oraz SAFE 0%. SAFE 0% wziąć na rozbudowę mocy wytwórczych a SAFE UE pod korek wypełnić zamówienia w polskiej zbrojeniówce. Edytowane 7 godzin temu przez trepek
blabla123 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 11 godzin temu, trepek napisał(a): Na kredyt na 6 i 6.5%? Bez serwisu, transferu technologi i produkcji w Polsce? Frajerstwo Mulisz się! To patiotyzm! No i można coś ugrać na lewo, bo bóbr, homar, włoszczyzna! 29 minut temu, trepek napisał(a): Przy polskich potrzebach zbrojeniowych rząd powinien powiedzieć sprawdzam i zarazem brać SAFE oraz SAFE 0%. SAFE 0% wziąć na rozbudowę mocy wytwórczych a SAFE UE pod korek wypełnić zamówienia w polskiej zbrojeniówce. Ja bym poszedł o krok dalej. Wysłał ustawę do prezydenta, że w razie czego jeśli będą potrzebne większe środki to przeznaczymy kasę z 800+ na dozbrojenie Ale się rozmarzyłem... pękające dupy na samą myśl o zabraniu "+" 3 galaktyki obok by było słychać u patoli
trepek Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Generalnie na modernizację WP potrzeba ok 600 mld złotych. SAFE EU to ok 200 mld, SAFE 0% to jakieś 185 mld.
ptys Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Donald Trump!!!!! USA!!! UsA!!!! myślisz że Bieden, Harris albo którykolwiek z prezydentów USA pozwoliłby na rozwój broni jądrowej w naszym czy innym kraju? dlaczego nie? wielokrotnie tłumaczyli to, Szewko, zespół S&F i wielu innych, nawet taki Izrael nie robił tego oficjalnie polski wymiar niesprawiedliwości znów w formie, tym razem oskarżyciel, żulka czy innego bodnarenki wpadł pod pociąg Brauna 23 minuty temu, trepek napisał(a): Przy polskich potrzebach zbrojeniowych rząd powinien powiedzieć sprawdzam i zarazem brać SAFE oraz SAFE 0%. SAFE 0% wziąć na rozbudowę mocy wytwórczych a SAFE UE pod korek wypełnić zamówienia w polskiej zbrojeniówce. wpierw lewaki od zielonego ładu zniszczyły przemysł ciężki, swoimi działaniami doprowadzili do upadku kopalni, hut, walcowni, odlewni, wykręcili ceny prądu do takiego poziomu że jakakolwiek produkcja przestała być w Polsce opłacalna, kapitał ucieka, bezrobocie rośnie, masowe zwolnienia a teraz to banda nieudaczników dostała olśnienia i chce brać pożyczki aby odbudowywać moce wytwórcze zapytaj Gordona może ci rzuci jakiś frazesem o kosztach społecznych czy zeroemisyjności
Dimazz Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 11 minut temu, trepek napisał(a): Generalnie na modernizację WP potrzeba ok 600 mld złotych. SAFE EU to ok 200 mld, SAFE 0% to jakieś 185 mld. A na koniec wyjdzie że większość kasy pochłoną wojskowe emerytury
trepek Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 11 minut temu, Dimazz napisał(a): A na koniec wyjdzie że większość kasy pochłoną wojskowe emerytury Z SAFE EU nie zapłacisz za emerytury. Z SAFE 0% kto wie, kto wie
GordonLameman Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 2 godziny temu, ptys napisał(a): myślisz że Bieden, Harris albo którykolwiek z prezydentów USA pozwoliłby na rozwój broni jądrowej w naszym czy innym kraju? dlaczego nie? wielokrotnie tłumaczyli to, Szewko, zespół S&F i wielu innych, nawet taki Izrael nie robił tego oficjalnie Tak, bo takie rozmowy były prowadzone, russki trollu: https://www.tvpparlament.pl/63836822/polska-w-nuclear-sharing-kumoch-temat-pojawial-sie-w-rozmowach-prezydentow-bidena-i-dudy 2 godziny temu, ptys napisał(a): wpierw lewaki od zielonego ładu zniszczyły przemysł ciężki, swoimi działaniami doprowadzili do upadku kopalni, hut, walcowni, odlewni, wykręcili ceny prądu do takiego poziomu że jakakolwiek produkcja przestała być w Polsce opłacalna, kapitał ucieka, bezrobocie rośnie, masowe zwolnienia a teraz to banda nieudaczników dostała olśnienia i chce brać pożyczki aby odbudowywać moce wytwórcze jedź już do mateczki rossiji powdychać efektó∑ ciężkiego przemysłu 2 godziny temu, ptys napisał(a): zapytaj Gordona może ci rzuci jakiś frazesem o kosztach społecznych czy zeroemisyjności ty musisz zapytać oficera prowadzacego zanim możesz napisać jakieś kolejne durne kłamstwo, rusku.
ptys Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 50 minut temu, GordonLameman napisał(a): Tak, bo takie rozmowy były prowadzone, russki trollu: https://www.tvpparlament.pl/63836822/polska-w-nuclear-sharing-kumoch-temat-pojawial-sie-w-rozmowach-prezydentow-bidena-i-dudy jedź już do mateczki rossiji powdychać efektó∑ ciężkiego przemysłu ty musisz zapytać oficera prowadzacego zanim możesz napisać jakieś kolejne durne kłamstwo, rusku. ad 1 bredzisz i nie rozróżniasz nuclear sharing czyli stacjonowania broni nuklearnej od rozwoju i posiadania własnego arsenału, kolejny raz pokazujesz ignorancję, brak czytania z zrozumieniem jak również brak elementarnej wiedzy w tym temacie co w mojej opinii eliminuje cię z dyskusji ad2 wolę do Chin są lepiej zorganizowani i o 1-2 poziomy wyżej jak Rosja, no ale pochwal się z czego te barany z tfuskiem po tym jak zniszczyli gospodarkę chcą budować ten cały sprzęt z SAFE, z karton gipsu? też pewnie nie bo do kalcynacji gipsu używa się najczęściej gazu ziemnego ad3 sam kłamiesz i zebranym tu szanownym forumowiczom wciskasz swoje lewicowe brednie, potrafisz tylko obrażać a w mojej opinii ideologicznie, intelektualnie i behawioralnie odpowiadasz personie poniżej ale zapewne dla ciebie nie jest to żadna ujma a być może nawet powód do dumy Edytowane 3 godziny temu przez ptys
Crew 900 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/szef-mon-reaguje-na-tekst-onetu-bezpardonowe-oplucie-polskiego-munduru/xnceqgd,79cfc278
Kaczkofan Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 38 minut temu, ptys napisał(a): ad 1 bredzisz i nie rozróżniasz nuclear sharing czyli stacjonowania broni nuklearnej od rozwoju i posiadania własnego arsenału, kolejny raz pokazujesz ignorancję, brak czytania z zrozumieniem jak również brak elementarnej wiedzy w tym temacie co w mojej opinii eliminuje cię z dyskusji ad2 wolę do Chin są lepiej zorganizowani i o 1-2 poziomy wyżej jak Rosja, no ale pochwal się z czego te barany z tfuskiem po tym jak zniszczyli gospodarkę chcą budować ten cały sprzęt z SAFE, z karton gipsu? też pewnie nie bo do kalcynacji gipsu używa się najczęściej gazu ziemnego ad3 sam kłamiesz i zebranym tu szanownym forumowiczom wciskasz swoje lewicowe brednie, potrafisz tylko obrażać a w mojej opinii ideologicznie, intelektualnie i behawioralnie odpowiadasz personie poniżej ale zapewne dla ciebie nie jest to żadna ujma a być może nawet powód do dumy Wania, odstaw internet, takiego ścieku nawet najbardziej twardogłowy elektorat Braunia nie łyknie
GordonLameman Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 53 minuty temu, ptys napisał(a): ad 1 bredzisz i nie rozróżniasz nuclear sharing czyli stacjonowania broni nuklearnej od rozwoju i posiadania własnego arsenału, kolejny raz pokazujesz ignorancję, brak czytania z zrozumieniem jak również brak elementarnej wiedzy w tym temacie co w mojej opinii eliminuje cię z dyskusji Russki, ale USa się teraz sprzeciwiają nuclear sharing, do którego chce nas Francja włączyć. Czytaj coś więcej niż briefy oficera prowadzacego. 53 minuty temu, ptys napisał(a): ad2 wolę do Chin są lepiej zorganizowani i o 1-2 poziomy wyżej jak Rosja, no ale pochwal się z czego te barany z tfuskiem po tym jak zniszczyli gospodarkę chcą budować ten cały sprzęt z SAFE, z karton gipsu? też pewnie nie bo do kalcynacji gipsu używa się najczęściej gazu ziemnego No to jedź. Nikt płakać nie będzie. Nie masz zielonego pojęcia o gospodarce. Ale tak to jest jak się jest na samym dole łańcucha 53 minuty temu, ptys napisał(a): ad3 sam kłamiesz i zebranym tu szanownym forumowiczom wciskasz swoje lewicowe brednie, potrafisz tylko obrażać a w mojej opinii ideologicznie, intelektualnie i behawioralnie odpowiadasz personie poniżej ale zapewne dla ciebie nie jest to żadna ujma a być może nawet powód do dumy próbowałeś użyć bardziej skomplikowanych słów i znowu wyszło śmiesznie, bo widać, że nie potrafisz ich używać, Derp
hubio Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 58 minut temu, ptys napisał(a): ad3 sam kłamiesz i zebranym tu szanownym forumowiczom wciskasz swoje lewicowe brednie, potrafisz tylko obrażać a w mojej opinii ideologicznie, intelektualnie i behawioralnie odpowiadasz personie poniżej ale zapewne dla ciebie nie jest to żadna ujma a być może nawet powód do dumy Nie, nie - on obraża równo każdego. Ja mam jak najbardziej lewicowe poglądy antykorporacyjne, a już raz dostał bana z mojego powodu (choć ja na nikogo nigdy tu nie składałem raportu), dodał mnie do ignorowanych, a potrafi sprowokować i obrazić nawet jak z czymś się zgadzamy, tylko dlatego, że to ja napisałem. Po tym co tu wyciekło co on pisał na innych forach, gdzie moderacja to tolerowała to dla mnie zwykły hejter. Nie potrafi dyskutować. Nie chce dyskutować. Forum mu służy do leczenia frustracji. Jak był w bieszczadach to dyskusja przebiegała bardziej rzeczowo i merytorycznie bez personalnych przepychanek.
VRman Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, trepek napisał(a): Przy polskich potrzebach zbrojeniowych rząd powinien powiedzieć sprawdzam i zarazem brać SAFE oraz SAFE 0%. SAFE 0% wziąć na rozbudowę mocy wytwórczych a SAFE UE pod korek wypełnić zamówienia w polskiej zbrojeniówce. Najpierw niech zrobią tak, żeby 1/3 do 2/3 kasy nie była wydana debilnie i niemal w błoto, a zadłużać państwo tonące w długach na setki milardów to po tym. Jak już zadłużać kraj po uszy to akurat na sensowne wzmacnianie obronności to nie będę krytykował. Ale jak to ma być jak to co odpierdzieliły pisuary to już lepiej niech będzie tylko 20% kasy, ale wydanej poprawnie i z rozsądkiem, a nie na trzy megasuperduper samoloty i osiem czołgów nie nadających się do niczego bo nie zadbano o wozy szkoleniowe, części, amunicję itp. - a potem roje dronów i rakiet nam rozwalcują kraj, bo zabrakło na to, co najważniejsze do obronności w XXIw. bo polityk na tle rzędu wypasionych czołgów wyglądał lepiej... Teraz, blabla123 napisał(a): Ja bym poszedł o krok dalej. Wysłał ustawę do prezydenta, że w razie czego jeśli będą potrzebne większe środki to przeznaczymy kasę z 800+ na dozbrojenie Idź z tym do wyborów, a dostajesz mój głos @GordonLameman Nie odpisuj trolowi. Przecież on się wciska w dyskusję nieproszony ciągle. Jak mu faktycznie nikt nie będzie odpisywał, to moderacja może w końcu go posprząta, bo upadnie argument o tym, że "on tylko uczestniczy w dyskusji, do której ma prawo". No jak przez misiąc nie będzie miał dyskusji z nikim, to może spojrzenie na jego działalność na forum się w końcu zmieni. Teraz nie tylko wstawił Szewko (jakaś konkretna akcja z nim musi być, wczoraj widziałem że go promują ostro na kanale zero) ale centralnie wpierdzielił wypowiedź.. BRAUNA Ignorujmy. Śmiejmy się i ignorujmy. (ale róbmy screenshoty i notatki co gość robi, i od siebie dodam: i uczmy się o tym jak działają ruskie trolownie, bo można fajnie wyłapać wtedy więcej nieoczywistych rzeczy) PS. I zauważ, że ma skrypcik do grania obrażanego, prześladowanego. Niestety niektórzy się na to łapią, więc mu nie pomagaj w tym - staraj się nie obrażać. Bo za każdym razem załącza "buuu, ataki personalne, buuu ja tylko mam odmienną opinię a mnie atakójom!".
LeBomB Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) @ptys Osobiście uważam, że opinia mogła nie być do końca niezależna. Dlaczego? Bo ów biegły co prawda jest religioznawcą, ale nie jest specjalistą od judaistyki. Ponadto wg polskiego prawa każdy obiekt kultu służący do sprawowania obrzędów jest chroniony prawnie, niezależnie od religii spośród wyznań oficjalnie funkcjonujących w Polsce. Ponadto świecznik sam w sobie nie musi być przedmiotem kultu, wystarczy że jest przedmiotem tradycji. Odnośnie biegłego, to człowiek, który swoją opinią w 2018 roku zablokował spektakl "Klątwa", który jest bezpośrednim doradcą Konferencji Episkopatu Polski, jego praca od wielu dziesięcioleci obraca się wokół Kościoła Katolickiego i Episkopatu. To sprawia, że ja na przykład wątpiłbym w bezstronną opinię takiego biegłego, a w ogóle to zasięgnął bym jeszcze co najmniej dwóch opinii dla porównania, bo tak to moim zdaniem powinno wyglądać. Co do stanu hut i przemysłu ciężkiego, to doczytaj, że sytuacja zaczęła się już w 2020 roku (wygaszenie pieca w hucie w Krakowie) i wtedy już związek hutników alarmował https://nettg.pl/gornictwo/215978/hutnictwo-upada-nie-dla-likwidacji-16-tys-miejsc-pracy-przez-zielony-lad-i-stal-ze-wschodu Potem "Polski ład" dołożył jeszcze większe koszty, a coraz więcej firm i inwestorów zaczęło ściągać stal z zagranicy, głównie z Chin. Gdy kupowano od Koreańczyków K9 w 2022 roku prezes Huty Stalowa Wola mówił, że HSW może zwiększyć moce produkcyjne, tylko muszą mieć zagwarantowane zamówienie. PiS jednak wolał dalej puszczać bajeczkę o niewydolności polskiego przemysłu zbrojeniowego i konieczności zamawiania sprzętu za granicą. Po czym HSW w 2023 roku przejęła cywilną część spółki (która była sprzedana Chińczykom w 2012 roku) oświadczając, że może tę część wykorzystać do zwiększenia produkcji "Krabów" i uruchomienia produkcji "Borsuków". https://www.polska-zbrojna.pl/home/articleshow/40481 https://www.linkedin.com/posts/huta-stalowa-wola-s-a-hsw-s-a_kolejne-armatohaubice-z-korei-niejasności-activity-7136273586767486976-mz6X/?originalSubdomain=pl No chyba że lewakami nazywasz też rządy PiSu, to wtedy stwierdzenie jest prawdziwe. @VRman sorry, za późno Edytowane 1 godzinę temu przez LeBomB
ptys Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 26 minut temu, hubio napisał(a): Nie, nie - on obraża równo każdego. Ja mam jak najbardziej lewicowe poglądy antykorporacyjne, a już raz dostał bana z mojego powodu (choć ja na nikogo nigdy tu nie składałem raportu), dodał mnie do ignorowanych, a potrafi sprowokować i obrazić nawet jak z czymś się zgadzamy, tylko dlatego, że to ja napisałem. Po tym co tu wyciekło co on pisał na innych forach, gdzie moderacja to tolerowała to dla mnie zwykły hejter. Nie potrafi dyskutować. Nie chce dyskutować. Forum mu służy do leczenia frustracji. Jak był w bieszczadach to dyskusja przebiegała bardziej rzeczowo i merytorycznie bez personalnych przepychanek. to ciężki przypadek, Bieszczady nie pomogą, jedynie długie wakacje w Choroszczy 40 minut temu, GordonLameman napisał(a): Russki, ale USa się teraz sprzeciwiają nuclear sharing, do którego chce nas Francja włączyć. Czytaj coś więcej niż briefy oficera prowadzacego. No to jedź. Nikt płakać nie będzie. Nie masz zielonego pojęcia o gospodarce. Ale tak to jest jak się jest na samym dole łańcucha próbowałeś użyć bardziej skomplikowanych słów i znowu wyszło śmiesznie, bo widać, że nie potrafisz ich używać, Derp ad. 1 kompromitacji twej ciąg dalszy, przecież gdyby Francja rozłożyła swój parasol ochronny nad Polską to pozycja USA straciłaby na znaczeniu a na to nie zgodzi się żaden hegemon, druga sprawa to nuclear sharing w wykonaniu Francji to wydmuszka bo nawet jak przywiozą to te głowice to nikt w Francji nie zaryzykuje zniszczenia Paryża bo Rosja zajęła jakieś bagna i lasy na wschodzie Polski czyt. Przesmyk Suwalski ad. 2 za to ty i twoje zielone ćwoki z rządu mają? podaj mi wasz przepis na dalszy rozwój Polski?, produkcja nie opłacalna, kapitał ucieka, przemysł w likwidacji, jeszcze niech ten baran rolnictwo zniszczy, eksportem syfu z mercosuru i może się do Ursuli odmeldować "zadnie wykonałem" co wy tu chcecie w tej zdychającej Europie produkować i eksportować na zewnątrz, wizji brak a po tym co zobaczył Mertz w Chinach doskonale wie że Europa z eksportera dóbr stała się ich odbiorcą i na dużą skalę nic konkurencyjnego nie jest w stanie wyprodukować, wasza wizja Europy to starzy ludzie siedzący w zimnych chałupach, puszczający bąki aby napędzać wiatraki zielonych idiotów 2 godziny temu, Crew 900 napisał(a): https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/szef-mon-reaguje-na-tekst-onetu-bezpardonowe-oplucie-polskiego-munduru/xnceqgd,79cfc278 na mundur to pluli szczerbol, jonski i kurwej-szarlatan ta ostatnia zamiast kary dostała program w Tusk Vision Propaganda 9 minut temu, LeBomB napisał(a): @ptys Osobiście uważam, że opinia mogła nie być do końca niezależna. Dlaczego? Bo ów biegły co prawda jest religioznawcą, ale nie jest specjalistą od judaistyki. Ponadto wg polskiego prawa każdy obiekt kultu służący do sprawowania obrzędów jest chroniony prawnie, niezależnie od religii spośród wyznań oficjalnie funkcjonujących w Polsce. Ponadto świecznik sam w sobie nie musi być przedmiotem kultu, wystarczy że jest przedmiotem tradycji. Odnośnie biegłego, to człowiek, który swoją opinią w 2018 roku zablokował spektakl "Klątwa", który jest bezpośrednim doradcą Konferencji Episkopatu Polski, jego praca od wielu dziesięcioleci obraca się wokół Kościoła Katolickiego i Episkopatu. To sprawia, że ja na przykład wątpiłbym w bezstronną opinię takiego biegłego, a w ogóle to zasięgnął bym jeszcze co najmniej dwóch opinii dla porównania, bo tak to moim zdaniem powinno wyglądać. Co do stanu hut i przemysłu ciężkiego, to doczytaj, że sytuacja zaczęła się już w 2020 roku (wygaszenie pieca w hucie w Krakowie) i wtedy już związek hutników alarmował https://nettg.pl/gornictwo/215978/hutnictwo-upada-nie-dla-likwidacji-16-tys-miejsc-pracy-przez-zielony-lad-i-stal-ze-wschodu Potem "Polski ład" dołożył jeszcze większe koszty, a coraz więcej firm i inwestorów zaczęło ściągać stal z zagranicy, głównie z Chin. Gdy kupowano od Koreańczyków K9 w 2022 roku prezes Huty Stalowa Wola mówił, że HSW może zwiększyć moce produkcyjne, tylko muszą mieć zagwarantowane zamówienie. PiS jednak wolał dalej puszczać bajeczkę o niewydolności polskiego przemysłu zbrojeniowego i konieczności zamawiania sprzętu za granicą. Po czym HSW w 2023 roku przejęła cywilną część spółki (która była sprzedana Chińczykom w 2012 roku) oświadczając, że może tę część wykorzystać do zwiększenia produkcji "Krabów" i uruchomienia produkcji "Borsuków". https://www.polska-zbrojna.pl/home/articleshow/40481 https://www.linkedin.com/posts/huta-stalowa-wola-s-a-hsw-s-a_kolejne-armatohaubice-z-korei-niejasności-activity-7136273586767486976-mz6X/?originalSubdomain=pl No chyba że lewakami nazywasz też rządy PiSu, to wtedy stwierdzenie jest prawdziwe. @VRman sorry, za późno jakkolwiek ja tu pisu wcale nie bronię, w mojej opinii każdy kto się dołożył do podpisania zielonego ładu powinien być oskarżony o zdradę stanu
GordonLameman Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 26 minut temu, ptys napisał(a): ad. 1 kompromitacji twej ciąg dalszy, przecież gdyby Francja rozłożyła swój parasol ochronny nad Polską to pozycja USA straciłaby na znaczeniu a na to nie zgodzi się żaden hegemon, druga sprawa to nuclear sharing w wykonaniu Francji to wydmuszka bo nawet jak przywiozą to te głowice to nikt w Francji nie zaryzykuje zniszczenia Paryża bo Rosja zajęła jakieś bagna i lasy na wschodzie Polski czyt. Przesmyk Suwalski I znowu jakieś losowe bzdury, które pokazują, że nie wiesz o czym dyskusja. Nie było w briefie? 26 minut temu, ptys napisał(a): ad. 2 za to ty i twoje zielone ćwoki z rządu mają? podaj mi wasz przepis na dalszy rozwój Polski?, produkcja nie opłacalna, kapitał ucieka, przemysł w likwidacji, jeszcze niech ten baran rolnictwo zniszczy, eksportem syfu z mercosuru i może się do Ursuli odmeldować "zadnie wykonałem" co wy tu chcecie w tej zdychającej Europie produkować i eksportować na zewnątrz, wizji brak a po tym co zobaczył Mertz w Chinach doskonale wie że Europa z eksportera dóbr stała się ich odbiorcą i na dużą skalę nic konkurencyjnego nie jest w stanie wyprodukować, wasza wizja Europy to starzy ludzie siedzący w zimnych chałupach, puszczający bąki aby napędzać wiatraki zielonych idiotów Wracaj do mateczki rossiji. Czekają tam na ciebie z nowymi onucami.
ptys Opublikowano 48 minut temu Opublikowano 48 minut temu (edytowane) 26 minut temu, GordonLameman napisał(a): I znowu jakieś losowe bzdury, które pokazują, że nie wiesz o czym dyskusja. Nie było w briefie? Wracaj do mateczki rossiji. Czekają tam na ciebie z nowymi onucami. wróć do początku gdzie nie rozróżniasz programu nuclear sharing od programu zdobycia własnej bomby, kręcisz jak typowa papuga ale brak ci polotu i wiedzy, poprzestań może na poradach prawnych i nie wypowiadaj się w kwestiach o których nie masz pojęcia zmień płytę bo z tą Rosją, onucami sprawia że jesteś nudny i powtarzalny a każda dyskusja w której brakuje ci argumentów kończy się w ten sam sposób ,zaczynam się zastanawiać czy pod tym nickiem siedzi żywy człowiek czy jakiś bot oparty na garażowej AI Edytowane 46 minut temu przez ptys
Rekomendowane odpowiedzi