Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@huudyy
Lepiej zignorować. 

Jak widzisz koleś będzie Ci wmawiał na kogo głosowałeś, a potem płakał, że jest polaryzacja i, że ktoś go wrzuca do jakiegoś obozu czy plemienia. To jest troll. Nie ma najmniejszego sensu zaszczycać go nawet cząstką atencji :) (o którą nota bene będzie mocno skamlał)

Edytowane przez GordonLameman
Opublikowano
9 minut temu, huudyy napisał(a):

atakujesz typa za wypowiedź o wojnie, zamiast kraj, który tą wojnę wywołuje

dlaczego zarzut do mnie? usa to podnóżek izraela i krytykuje oba te kraje x D 

dlaczego nie odnosisz się do tego, że wczesniej wymienione pacynki izraelskie nie krytykują tych poczynań czy samego izraela? 

to już Ci przez gardło nie przejdzie? x D znamienne 

12 minut temu, huudyy napisał(a):

że lubisz amerykanów, aż za bardzo XD

a Ty agentów izraelskich, aż za bardzo x D 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, nozownikzberlina napisał(a):

pewnie przez ruskich jesteśmy okupowani, co? xDD

Zapytaj się go, to on znawca od kondominium i wszelkich ukrytych opcjach, jak i to jego słowa. Ja się na tym nie znam, ja tylko wyciągnąłem wnioski z jego dyrdymałów, które wygaduje i powiedzieć, że on rządził i chce rządzić naszym krajem %-)

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano
3 minuty temu, Reddzik napisał(a):

Zapytaj się go, to on znawca od kondominium i wszelkich ukrytych opcjach, jak i to jego słowa. Ja się na tym nie znam, ja tylko wyciągnąłem wnioski z jego dyrdymałów, które wygaduje i powiedzieć, że on rządził i chce rządzić naszym krajem %-)

starych dziadów powinno się z polityki eliminować ale niestety jeszcze długo na to poczekamy

Opublikowano

W której kwestii kłamał Sikorski? Cytat z Kaczyńskiego - true. Dowodów na zamach w Smoleńsku nadal nie ma - true. Caracali nie ma - true :) SAFE i tak wejdzie, choćby się PiS ze swoimi szczekaczami ze***ł w kolorze ruskiej flagi.

Opublikowano

Ja tylko przypomnę, że zamawiając sprzęt z Korei czy USA pośrednio też pcha się kasę izraelskim firmom zbrojeniowym :P 

System APS trophy montowany na czołgach w tym ten, który miał się znaleźć na K2PL, jest produkcji izraelskiej. Radary el/m-2032 montowane w FA-50 również, a taki Elbit Systems od lat jest podwykonawcą np. Lockheed Martin i sporo ich technologii znajduje się np. w F-35 i wielu innych sprzętach posiadanych i sprzedawanych przez USA.

Nasze produkty zbrojeniowe też korzystają z ich technologii.

A to tylko przykład jednej tego typu firmy.