Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez userKAMIL · Opublikowano
Ja specjalnie Netfilxa 4K wykupiłem dla siebie i rodziny niech też zobaczą! -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
No ale tak to już chyba zawsze bylo🙂 oczywiście każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie na każdy temat, nie było raczej gry która na premierę nie miała błędów czy bugów i to jest normalne (a Ci co się doszukują najmniejszej pierdoły aby tylko się dowalić do gry jest żałosne), ale żeby optymalizacja ssała to jest tylko wyłącznie wina twórców i tutaj jak najbardziej się bura należy. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Są też odchyły w drugą stronę jak komuś działa gra ledwo w 60fps z dopalaczami z rtx5090 to zachwalają. Takie życie skrajności w modzie. Ja nie kupię za więcej jak 100zl. Ja w GTA IV bardzo dużo grałem, W V tylko fabułę nie do końca i za darmo. VI kupię może za 100zl albo znów za darmo co nie zmienia faktu że mnie to interesuje bo to premiera jedna z większych. Jestem ciekawy jak wypadnie. Jak np wyjdzie guano bez optymalizacji a ludzie to łykną jak pelikany to znaczy że gry idą coraz bardziej w kierunku który mi się bardzo nie podoba. Dlatego bym chciał żeby to był hit, dobrze zrobiony technicznie. Bo mnie martwi że się sprzedają źle zrobione gry a nie te dobrze zrobione. Cena jaką ludzie chcą płacił jest innym tematem
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi