Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a):

Bezczelność level high. Moja frakcja i... te same k... chyba wale nastepne wybory. Niech konfa skonsumuje frajerstwo KO serwowane na zlotej tacy. To nie opozycja wygra. To oni prze... na własną prośbę. Szpital, powodzianie, teraz czytam o wałach smieciowych za 1mld! Ha tfu.

https://vm.tiktok.com/ZN8R73b8B/

Tam nawet złotówka nie popłynęła a co dopiero 1 mld

Opublikowano (edytowane)

Jak beton moze kosztować kilkaset złotych jak oni go później sprzedają:lol2:

Po prostu to takie widoczne.

Po prostu wychodzisz na zewnętrz to wiesz ze spotkasz niebieskie niebo i zielona trawe :hihot:

zrzut.png

Edytowane przez janek25
Opublikowano
26 minut temu, Camis napisał(a):

Wiem, że to bardzo słabo wygląda ale mimo wszystko nie mówimy tu o osobie, która by nie miała wiedzy w dziedzinie prawa konstytucyjnego.

https://konstytucja.wpia.uw.edu.pl/dr-maciej-berek/

Niemniej jednak w pełni rozumiem krytykę tej potencjalnej kandydatury.

Opublikowano
24 minuty temu, Suchy211 napisał(a):

Ktoś tam w KO nie ma instynktu samozachowawczego.

Trudno się nie zgodzić, kwestia "apolityczności" jest w zasadzie nie do wybronienia.

Dobrze, że chociaż pojawiają się tam osoby kompetentne bo drugiej Przyłębskiej w TK ten kraj nie zniesie. Przy niej to nawet Pawłowicz była niczym orzeł.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, nozownikzberlina napisał(a):

jak możesz tak o braciach i siostrach wUkraińcach

oni by nigdy czegoś takiego nie zrobili

to putin im kazał, ok? ok 

Kiedyś mówiłem “Ukraińcy są tak fałszywi że nie dziwiłby mnie jakoś bardzo scenariusz że wbili by nam nóż w plecy i kiedyś nas zaatakowali”.

no to teraz mogę powiedzieć że to nie tylko teoretyzowanie. Fajna ta mapa na całą ścianę. Wcale nie ma tam 1/3 Polski włączonej do ich terytorium 

Życzę im 100lat wojny z Rosją. Niech się wykończą 

Edytowane przez Fatality
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Kris194 napisał(a):

Przy niej to nawet Pawłowicz była niczym orzeł.

No i too jest problem, Pawłowicz, zanim się jej coś nine odkleiło na starość, była cenionym ekspertem, przez lata pracującym w sejmie, oraz uznanym pracownikiem naukowym UW...

Znowu ten UW... :E Matczak, Zaradkiewicz, Piotrowski, Lewandowski... 

Nie, wybór takich ekspertów do TK to zawsze będzie błąd. Podobnie jak było nim upolitycznienie SN, gdzie dla odmiany zamiast spadochroniarzy z UMCS polecieli spadochroniarze z KUL. 

Edytowane przez Zas
Opublikowano (edytowane)

Widzę, że nastroje wśród polskich nazioli coraz bardziej gorące. Ale ze Miller, stary komuch, stanie się ich bohaterem... :E Tak tak, przecież życzenie Ukraińcom, żeby pozdychali w wojnie z Rosją, wcale nie jest pozbawione klasy, to tylko oni są podli i źli. :E 

Edytowane przez Zas