Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
37 minut temu, Michaelred napisał(a):

a gdzie ja tak twierdzę? :E Weź tu jeszcze raz napisz, że jesteś wybitnym specjalistą od analizowania tekstów bo śmiesznie było :lol2:

image.thumb.png.4d0183363fbe2120cd0f0eb0471ec3a6.png

Faktycznie, źle zrozumiałem Twój wpis. Wybacz. Zrozumiałem go jako twierdzenie, że Tusk był nołnejmem. Przeglądałem na szybko przed spotkaniem, ale to nie jest usprawiedliwienie :)

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, trepek napisał(a):

Dawać Andrzejczaka a nie jakieś Nawrockie, Trzaskowskie, kurła! :E 

Ta, Andrzejczaka, który jest lansowany wzdłuż i wszerz przez Stanowskiego, tego dziennikarza, który sympatyzuje się z PiS-em.

Edytowane przez Spl97
Opublikowano
11 minut temu, Spl97 napisał(a):

Ta, Andrzejczaka, który jest lansowany wzdłuż i wszerz przez Stanowskiego, tego dziennikarza, który sympatyzuje się z PiS-em.

Wrzucisz kiedys te magiczne dowody? :E

Opublikowano
2 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

Faktycznie, źle zrozumiałem Twój wpis. Wybacz. Zrozumiałem go jako twierdzenie, że Tusk był nołnejmem. Przeglądałem na szybko przed spotkaniem, ale to nie jest usprawiedliwienie :)

Można kulturalnie? Można! Tylko co się Gordon pojawił i od razu jaki "wersal" w wątku!  ;D 

Opublikowano

Ale lewica uderza w obniżenie składki zdrowotnej:

https://wiadomosci.wp.pl/chory-pomysl-chorzy-ludzie-chore-panstwo-opinia-7094303159122880a

U mnie po tym co oni wyprawiają poglądy się zmieniły z : głosować na PiS czy Lewicę - głosować na Lewicę NA: głosować na PiS czy Lewicę - zostać w domu :) To oczywiście hipotetyczny wybór bo jest jeszcze KO i Polska 2050, ale Lewica u mnie straciło wszystko tą nagonką. Bo ja jako ryczałtowiec miałem takie miesiące, że nie jadłem żeby zapłacić to k.... zrobione przez socjalistyczny PiS... a ci kretyni z Lewicy nie ogarniają jak ciężko jestem mikroprzedsiębiorcom... Pomijam fakt, że dostać się do lekarza specjalisty zanim umrzesz albo bardziej, nieodwracalnie się rozchorujesz to jak lotto, a jak już się dostaniesz to sposób w jaki się do ciebie odzywają to PRL... Więc... i tak się płaci samemu...