Ponieważ obecna polityka nie została najwyraźniej doceniona to zmieniamy nieco zasady.
posty w temacie politycznym mają być merytoryczne i na temat
nie obrażamy naszych interlokutorów, jeżeli ich poglądy nam bardzo przeszkadzają używamy opcji "ignoruj"
nie używamy określeń powszechnie uznawanych za obraźliwe wobec innych użytkowników forum, grup etnicznych, wyznaniowych itd.
Osoby nie przestrzegające tych zasad będą karane zakazem pisania postów na okres który wyda s
Wszystko zależy od tego co się wrzuci w dana obudowę. Wczoraj oglądałem ten materiał i jest zrobiony bo to żeby była jakaś oglądalność. Nic ciekawego no chyba tylko to czemu zmasło ma czerwony nos😂😂 obudowa typu akwarium ma zabodowany front a o tym mowa przecież. Taki trochę nie potrzebny temat bo wiadomo że jak wrzucimy w typowo budżetowa budę z zabudowanym frontem do tego jakaś i7 14 gen. oraz rtx 4090 to się zagotuje bo nie ma skąd brać powietrza
No, z tego powodu, że wykazujesz pewność siebie w temacie kogo bóg kocha, co bóg robi, a czego nie robi
"Nie będziesz miał innych bogów przede mną "
Dobrze zacytowałem? Widziałeś to już wcześniej?
@pawelsake Jakbyś zakombinował to mógłbyś przeskoczyć na 5700x3D niedużym kosztem.
Jak ktoś ma możliwość to lepiej iść w AM5 - sam poszedłem w 7500F (teraz kosztuje ok. 650zł, taniej używki albo ali) i to jest wydajność ~ 5700X3D/5800X3D.
Płytę przyzwoitą można kupić poniżej 500zł, RAM poniżej 400zł. Nie ma co się pchać w AM4, chyba, że ktoś już ma i chcę robić upgrade.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Mar_s,
Zasady ogólne.
Rekomendacja dodana przez Mar_s
9 reakcji
Pokaż odpowiedź