Z jednej strony tak, z drugiej są osoby, którym to ratuje dupę, bez wyraźnego pogorszenia oprawy. Jak zwykle, plusy i minusy. Na pewno takie gry podkreślają jak niewiele sensu jest obecnie w kupowaniu kart za grube tysiące, jeśli i tak nie ma jak wykorzystać ich możliwości. Bo chcąc nie chcąc jedziesz na generatorze.
Dlatego osobiście za lepsze zakończenie W3 uważam cesarzową. Może nie ma takiego milusiego happy endu, ale myślę, że bardziej pasuje do klimatu książek i lepiej pokazuje rozwój charakteru Ciri.
Poza tym po trzech grach miałem już dosyć tego co odwalali władcy Królestw Północnych
No ale z cesarzowej nie byłoby Wiedźmina IV, więc wybór takiego zakończenia przez CDP mnie nie dziwi.
[SystemSettings]
r.PSOWarmup.WarmupMaterials=1
C:\Users\nazwa użytkownika\AppData\Local\Stalker2\Saved\Config\Windows
Dzięki temu nie ma ładowania shaderów co uruchomienie.
plik stworzyć Engine.ini i to w nim dodać.
lub dodać do pliku
GameUserSettings
Niby tak, ale jak się przegląda forum stąd: https://forum.ithardware.pl/discover/ to niektóre tematy potrafią być męczące. Sporo scrollowania i widać treść. A przeglądanie z tego miejsca jest spoko, bo widzisz wszystko.
Ogólnie z widoku forum. Od strony użytkownika tak wygląda:
Niestety ale taka jest dziś smutna rzeczywistość. Osobiście już się z tym pogodziłem, że dziś mało jaka gra jest w stanie utrzymać te 120 klatek bez wspomagaczy.
Rekomendowane odpowiedzi