Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kalderon · Opublikowano
DDR5 jest znacznie bardziej obciążające dla kontrolera pamięci niezależnie od platformy. Na początku było gorzej, teraz obsługa 4 kości się poprawiła i na 6000 przy 4 bankach często można liczyć, ale gwarancji że jednak nie trzeba będzie zejść niżej (może 5600, może 5200, na pewno nie 3600) nikt ci nie da. -
Przez Miczi_82 · Opublikowano
Wniosek ponownie: hotswap musi być. -
Przez voltq · Opublikowano
https://hfhr.pl/aktualnosci/odszkodowanie-za-pozbawienie-wolnosci-w-soc Rzeczpospolita przyjaciół Polin państwo teoretyczne -
Przez poszukiwaczGPU · Opublikowano
Dokładnie jak @eNeSik napisał. Ale moim zdaniem u Ciebie będzie problem głównie z boxowym chłodzeniem. To ono nie wyrabia (znaczy wyrabia na takie właśnie temperatury ok. 90C pod obciążeniem). Wymiana pasty pod IHS (delid) to już naprawdę ostateczność (dla normalnego użytkownika). Jestem na 90% pewien, że nawet z wyschniętym "glutem", chłodzenie pokroju Endorfy Fortis 5 da w pełni akceptowalne temperatury. Jak ma być po kosztach to możesz wziąć używany Fortis 3 + nowy Fluctus. -
Przez Keller · Opublikowano
Gra jest duża, ja nie wiem czy czasem 70h nie spędziłem na 100% mapy, ale już nie mam sejwów to nie zobaczę.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi