Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tooth · Opublikowano
Hmm 🤔 Jestem ciekaw po czym poznajesz że jest używana ? -
Przez JeanPepin · Opublikowano
Ja kupiłem na loaded, w sumie z 10 tytułów już tam weszło i zero problemów. Nawet kluczyk przesłali z godzinke temu, byłem pewny za raczej po północy to ogarną. -
Przez Ryszawy · Opublikowano
No dobra, pierwszy duży zgrzyt w DLC. Jak projektujesz świat to i zaprojektuj sensownie rozgrywkę (albo odwrotnie) Jak wszyscy wiedzą, za uratowanie amerykańskiej kotki krótkowłosej dostajemy nagrodę. Jest to niesamowite, uwaga, WOW, 25 000 Eurodolców. To jest kasa, którą, w świecie gry, dostajesz za sprzedanie w kiosku trzech pistoletów, które ktoś przypadkowo upuścił. W świecie gdzie byle giwera u handlarza kosztuje od 50 000 wzwyż. W świecie gdzie wypasiony Rayfield to koszt 150 000 Eurodolców. W świecie gdzie Jacob i Taylor, którzy mają trochę wspólnego z ratowaniem tej kotki krótkowłosej, mają dostać w nagrodę właśnie Rayfielda. A tobie, Amerykańskie Stowarzyszenie Obrońców Zwierząt przelewa kasę.? Na co? Na waciki? Co jest do cholery? Ktoś tam powinien dopisać jedno zero, wtedy miałoby to jakikolwiek sens. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Plus taki, że w razie "W" będziesz mógł zrobić zwrot. Ja wyłapałem na olx. Mam duże doświadczenie w grach pochodzących z promocji sprzętowych. Nie dawno kupiłem tutaj od @Phoenix. Crimson Desert za 140zł ale w tym wypadku nawet się nie targowałem bo cena była od początku rozsądna. -
Przez trepek · Opublikowano
Tak jak dodasz na marketplace to FB sugeruje do jakich grup mozesz dodac ogloszenie jeszcze. Limit to 20 grup co ciekawe, nie trzeba byc ich czlonkiem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi