Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
39 minut temu, TheMr. napisał(a):

1670 to nie satyra, to dokument. Bogobojni, niewykształceni, i prości ludzie wybierają podobnych sobie, mało myślą i nic ich nie obchodzi. No cóż, będziemy mieć kolejne 4 lata z pajacem zamiast prezydentem, na arenie międzynarodowej z pewnością już pękają ze śmiechu. 

Czyli przez 4 lata będzie pajacował a na ostatni rok się ogarnie? Prezydent 5 lat kadencji ma.

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano
Godzinę temu, TheMr. napisał(a):

1670 to nie satyra, to dokument. Bogobojni, niewykształceni, i prości ludzie wybierają podobnych sobie, mało myślą i nic ich nie obchodzi. No cóż, będziemy mieć kolejne 4 lata z pajacem zamiast prezydentem, na arenie międzynarodowej z pewnością już pękają ze śmiechu. 

Piekny kwik :)

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Ale za to ładnie pokazuje poziom pisowcow :) 

Nie wymagasz zbyt wiele? To jest poziom kiełbasy z grilla, disco polo i butelki wyborowej, przaśność i siermiężność w komplecie, ale za to "nasza, narodowa" a nie niemiecka. ;)

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 4
Opublikowano
47 minut temu, Pentium D napisał(a):

Czyli przez 4 lata będzie pajacował a na ostatni rok się ogarnie? Prezydent 5 lat kadencji ma.

Ciiii, to te wykształcone tuskostany, oni wiedza lepiej, jak mowi ze 4 to 4 nie? :boink:

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Z roku na rok polaryzacja społeczeństwa jest coraz większa, media weszły już na poziom master, z telewizji zrobiły się szczujnie propagandowe a ludzie bez namysłu skaczą sobie do gardeł, u mnie rodzina się podzieliła się na dwa obozy. To czego można oczekiwać po forum, gdzie każdy jest anonimowy, w ogóle jak można oceniać człowieka po poglądach politycznych...

Edytowane przez matakujce
  • Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano
19 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Tutaj post z nocy: 

IMG_2912.jpeg

Niewiele rozni sie od Poziomu Twoich ostatnich manipulacji

Teraz Ty mozesz przyznac, że Trzaskowski nie nadaje sie na prezydenta :)

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Gdzieś  tam  w kościach czułem ze ten kibol wygra ... jednak narracja PiS ciągle żywa  jak widać głupców   w to wierzących cała masa . Nawrocki wygrał strachem   i tą samą śpiewką  co PiS . Ludzie już nie pamiętają co było  za rządów pis   do  Polski  byli sciagani  emigranci z Pakistanu,Indiii ,Iranu  itp itd ... za czyich rządów  miliony UA  wjechały do kraju bez  żadnej kontroli  i otrzymali pełną pomoc  .

Zobaczymy co to będą za  4 lat  ,ale nudzić  to się nie będziemy . 

Myślę że ten rząd właśnie upadł  i w najbliższych tyg ,a może dniach się o tym  dowiemy .

Takie jeszcze  przemyśłenie na  temat Polonii za granicą .....  siedzisz na dupie 1000km od Polski ,odwiedzasz kraj raz na rok ,albo rzadziej to jakim prawem decydujesz o jego losach w wyborach ?

Ludzie którzy wyjeżdżają  po za kraj na dłużej niż 12 miesiecy powinni mieć zawieszane prawa wyborcze  na ten okres ,ci co mieszkają na stałe po za granicami Polski powinni być tych praw pozbawieni  .NIech głosują i decydują o miejscu w którym mieszkają  

Edytowane przez raiders
  • Thanks 1
  • Upvote 2
Opublikowano
21 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Tutaj post z nocy: 

Dlatego dla mnie, im bardziej ktos ma slowa na ustach: narod, niepodleglosc, patriotyzm... tym bardziej mnie w srodku skreca. Tylko i wylacznie przez pis i skrajna prawice.

• Haha 1
  • Upvote 4
Opublikowano
10 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a):

Niewiele rozni sie od Poziomu Twoich ostatnich manipulacji

Teraz Ty mozesz przyznac, że Trzaskowski nie nadaje sie na prezydenta :)

1. Przestań łżeć. Czy ja kogoś „wysyłałem” do gazu za głosowanie na tego albo innego kandydata? Oczekuję przeprosin za porównanie mnie do tego czegoś. 
2. O tym, że Trzaskowski jest fatalnym kandydatem, ale mimo wszystko lepszym niż Nawrocki pisałem od dawna.

• Haha 1
  • Upvote 2