Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, tomcug napisał(a):

Oto dokładnie chodzi. Ja takich ancymonów nie zaliczam do dyskutujących o sprzęcie :) Ale co kto woli, jak dla kogoś to forum jest tylko/głównie po to, żeby się trzaskać wirtualnie po ryjach przez politykę, to ich wybór.

Ejj...
Przeca pisałem, że @ryba wali ściemę, a łykasz to jak pelikan rybkę :hihot:

Posty w polityce to mniejsza część mojej działalności na forum. 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Michaelred napisał(a):

No ja liczę bardziej na to, ze KO uj strzeli a nie, że pojawi się nowa lepsza twarz :lol2: Już kiedyś bez rudego kiepsko sobie radzili. Chce rozpadu duopolu POPIS. Kto pierwszy padnie to już mniej mnie interesuje :P

W sumie racja, największym błędem było sprowadzenie Tuska do Polski na wybory parlamentarne... Ja wiem że zrobili to tylko po to by odsunąć PiS od władzy, ale po wygranej powinien znowu wyjechać do Brukseli. 

Nic tak nie dało paliwa Nawrockiemu jak Tusk właśnie, sama jego twarz powoduje obrzydzenie. 

• Like 3
Opublikowano
13 minut temu, galakty napisał(a):

Z dwojga złego to może wyjść na dobre, Tusk i Trzask znikną z polityki, może pojawi się nowa i lepsza twarz?

Pojawi się brodata twarz i przywita swojskim Szczęść Boże :E

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, Michaelred napisał(a):

Chce rozpadu duopolu POPIS. Kto pierwszy padnie to już mniej mnie interesuje :P

Monopol Piskonfederacja za to nie piecze jak rozumiem? 

Teraz, Pentium D napisał(a):

da mi moda :E

Ty masz już swój tytuł, bardzo dobrze pasujący do Ciebie.

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
20 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Przez taka polityke przegrali wybory prezydenckie. A jak pojda jeszcze dalej w antyPiS, to maja gwarantowane ze za 2 lata przegraja kolejne wybory. Donald juz calkowicie sie pogubil w swojej krucjacie... 

Co nie zrobią to betonu już nie skruszą.

Następne wybory i pis z konfą wchodzi na pełnej, będzie katolandia nie do ruszenia. ~90% konfiarzy i tych od Brauna poparło docelowo pis w tych wyborach.

• Thanks 1
  • Haha 1
  • Upvote 3
Opublikowano

Scenariusz S-F: Kaczyński i Tusk odchodzą z polityki, znikają w przestrzeni publicznej powstaje nowy rząd, składający z technokratów, który wprowadza kadencyjność posłów i senatorów - maksymalnie 2 kadencje. Politycy za nietrafione decyzje i działania na szkodzę obywateli odpowiadają własnym majątkiem, oprócz tego... WSTAWAJ, ZESR**** SIĘ.

Piękny sen :)

• Like 6
  • Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, lukadd napisał(a):

Co nie zrobią to betonu już nie skruszą.

Następne wybory i pis z konfą wchodzi na pełnej, będzie katolandia nie do ruszenia. ~90% konfiarzy i tych od Brauna poparło docelowo pis w tych wyborach.

Wstrzymalbym sie z takimi opiniami. Przed Polska jeszcze 2 lata rzadow Donalda Tuska, i mam dosc duze obawy, co temu czlowiekowi jeszcze wpadnie do glowy. 

• Like 3
  • Upvote 2
Opublikowano
3 minuty temu, Kaczkofan napisał(a):

Scenariusz S-F: Kaczyński i Tusk odchodzą z polityki, znikają w przestrzeni publicznej powstaje nowy rząd, składający z technokratów, który wprowadza kadencyjność posłów i senatorów - maksymalnie 2 kadencje. Politycy za nietrafione decyzje i działania na szkodzę obywateli odpowiadają własnym majątkiem, oprócz tego... WSTAWAJ, ZESR**** SIĘ.

Piękny sen :)

Na razie to widmo ułaskawień swoich hurtem i pokazanie że władza może wszystko i jest bezkarna. 

• Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Dimazz napisał(a):

Na razie to widmo ułaskawień swoich hurtem i pokazanie że władza może wszystko i jest bezkarna. 

W kwestii ulaskawien kolegow nadal rzadzi Kwasniewski, co dokladnie omowiono wczoraj na Zero, gdzie szybko zgaszono pania Senyszyn w tym temacie - ktora nagle stwierdzila, ze nie bedzie skupiac sie na przeszlosci xD 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 4
  • Haha 1
Opublikowano
45 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Ja tylko mam nadzieje, ze te wszystkie slowa ktore wczoraj padly ze strony ludzi koalicji (kiedy byli pewni wygranej Trzaskowskiego) - o potrzebie zmian, o potrzebie pojednania, o potrzebie zrozumienia potrzeb ludzi glosujacych na Nawrockiego, i o tym ze jutro obudzimy sie w nowej lepszej Polsce - sa nadal aktualne, i nadal beda chcieli laczyc, a nie dzielic.

Oby tak bylo. W koncu nie wazne sa slowa, a czyny, prawda? PRAWDA? 

Dalej nic nie zrozumiałeś? Nie będzie żadnego pojednania bo między jedną a drugą grupą jest przepaść cywilizacyjna.

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
9 minut temu, lukadd napisał(a):

Poparli bo nie było innej opcji i mieli dość fanów Niemiec.

Prawica mimo wszystko liczy że Nawrocki dotrzyma słowa, nie ma co się jątrzyć i wyzywać na każdym kroku jak KO czy tutaj na forum. A jak wyjdzie kupsko to nadzieja tylko w tym że Konfa przegoni PiS i to oni będą musieć się dogadywać.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Umpero napisał(a):

Wygrał bo patoelita gardzi ludźmi z mniejszych miejscowości, wiosek i pracujących np fizycznie.

Tusk, Gajewska i Komorowski - kampania Trzaskowskiego w pigulce. Zostanie zapamietana z jakania sie Donalda, worka ziemniakow, jeleni i 2 godzinnego prezydenta Trzaskowskiego. Ci ludzie kompletnie nie rozumieja, kim sa wyborcy w Polsce. 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 2
  • Upvote 2