Isharoth Opublikowano Czwartek o 11:01 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:01 57 minut temu, Voodoo2 napisał: Na PClabie czerwonych nie było w ogóle. Przecież byli. Jak trzeba było wyłączyć całe forum na czas ciszy wyborczej. To było tak skuteczne działanie, że czasem zdarzało im się mieć problemy z ponownym odblokowaniem go na czas. 5 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoomehsak Opublikowano Czwartek o 11:04 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:04 Cześć - dziękuje za info o nowym forum. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joloxx9 Opublikowano Czwartek o 11:18 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:18 1 godzinę temu, EvilKillaruna napisał: Exodus z innego forum i tym samym środowiska coś innego niż rejestracja paru nowych użytkowników. Większość osób i tak będzie tu tylko gośćmi tymczasowymi przez konieczność aklimatyzacji do nowych zasad i mechaniki działania forum, mimo że to ten sam silnik. Nie wiem czy powinienem tutaj z Toba rozmawiac: 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dresiq Opublikowano Czwartek o 11:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:23 Jestem tu 5 minut ale już się mi nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung70 Opublikowano Czwartek o 11:24 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:24 Przed chwilą, Dresiq napisał: Jestem tu 5 minut ale już się mi nie podoba. jak to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvilKillaruna Opublikowano Czwartek o 11:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:25 5 minut temu, Joloxx9 napisał: Nie wiem czy powinienem tutaj z Toba rozmawiac: No i? Nie musisz ze mną rozmawiać, jeśli nie czujesz się z tym komfortowo przez ostrzeżenie nadane prawie dwa lata temu. Tutaj jestem tylko userem, więc teraz nie mi podejmować takie decyzje. Mnie zaś możesz dodać do ignorowanych, jeśli sprawi to, że poczujesz się lepiej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Isharoth Opublikowano Czwartek o 11:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:25 Dla mnie nie ma różnicy jak jest ta sama ekipa. Jedynie szkoda tej zebranej w różnych postach wiedzy, która za moment przepadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvilKillaruna Opublikowano Czwartek o 11:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:26 Widocznie tyle jest ona warta dla RASP, co nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek6 Opublikowano Czwartek o 11:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:26 11 godzin temu, Zas napisał: Najgorsze, to że szybko trzeba te 10858 postów z Laba nadrobić... Kurde - dopiero siódmy!... Ja tam w nieco lepszej sytuacji jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joloxx9 Opublikowano Czwartek o 11:29 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:29 2 minuty temu, EvilKillaruna napisał: No i? Nie musisz ze mną rozmawiać, jeśli nie czujesz się z tym komfortowo przez ostrzeżenie nadane prawie dwa lata temu. Tutaj jestem tylko userem, więc teraz nie mi podejmować takie decyzje. Mnie zaś możesz dodać do ignorowanych, jeśli sprawi to, że poczujesz się lepiej . Nie dziwię się, że tak chętnie dawałeś ostrzeżenia skoro poczucia humoru próżno u Ciebie szukać. 1 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvilKillaruna Opublikowano Czwartek o 11:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:35 Wracając do tematu, taka ciekawostka przy okazji labowej ankiety migracyjnej. Ruch organiczny: PPC: 107.3K PCL: 46.4K ITH: 43.3K ForumPC (bo też się przewinęło w propozycjach): 6.1K Ładny wynik Pure'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 Opublikowano Czwartek o 11:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:35 12 minut temu, Dresiq napisał: Jestem tu 5 minut ale już się mi nie podoba. Bo? 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka Opublikowano Czwartek o 11:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:46 Plus że moderacja wprowadza sprawnie sugestie użytkowników. Lepsze działy, emotki, reakcje to już jest, pytanie o co chodzi z tym %d h i %d min przy ostatnich postach, jakiś spory błąd formatowania godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katystopej Opublikowano Czwartek o 11:47 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:47 27 minut temu, Joloxx9 napisał: Nie wiem czy powinienem tutaj z Toba rozmawiac: Amator Trzeba wziąć na klatę co się odwaliło i nie obrażać o włane błędy. 1 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voodoo2 Opublikowano Czwartek o 11:50 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:50 10 minut temu, EvilKillaruna napisał: PCL: 46.4K ITH: 43.3K They're The Same Picture Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Winkler Opublikowano Czwartek o 11:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:52 15 minut temu, EvilKillaruna napisał: Wracając do tematu, taka ciekawostka przy okazji labowej ankiety migracyjnej. Ruch organiczny: PPC: 107.3K PCL: 46.4K ITH: 43.3K ForumPC (bo też się przewinęło w propozycjach): 6.1K Ładny wynik Pure'a. To są PV czy użytkownicy? Analytics? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joloxx9 Opublikowano Czwartek o 11:54 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:54 4 minuty temu, Katystopej napisał: Trzeba wziąć na klatę co się odwaliło i nie obrażać o włane błędy. A kto tu sie obraza? Ja sie zasmialem a @EvilKillaruna odniosl sie tak jak sam widziales, ja wiem, ze niektorym modom tam sie poprzewracalo w glowach, ale jak widac mentalnosc zostala nawet tutaj gdzie jestesmy rowni. Dnia 30.10.2024 o 09:15, tomcug napisał: Zbierzcie "do kupy" wszystko, co trzeba zmienić/dostosować i zostanie to zrobione. A szczerbol lubię ten Chcialbym zostac mianowany czyms nie gorszym niz admin. ;-) 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung70 Opublikowano Czwartek o 11:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:57 7 minut temu, Katystopej napisał: Amator Trzeba wziąć na klatę co się odwaliło i nie obrażać o włane błędy. Jest Bogiem, wiedziałem ze skądś kojarzę ta nazwę usera a czułem jakby minęło z 5 lat... milo wrócić zresocjalizowanym 1 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonio Opublikowano Czwartek o 12:02 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:02 Też się melduje. Może ostatnie lata słabo na labku działałem, to jednak czasami warto było wejść. Mam nadzieję, że tutaj przynajmniej w połowie będzie tak samo dobrze. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indexinfio Opublikowano Czwartek o 12:03 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:03 Zobaczymy jak będzie dalej, ale pierwsze wrażenie tutaj jest bardzo pozytywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwekfox Opublikowano Czwartek o 12:03 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:03 Jestem i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung70 Opublikowano Czwartek o 12:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:06 1 minutę temu, sonio napisał: Też się melduje. Może ostatnie lata słabo na labku działałem, to jednak czasami warto było wejść. Mam nadzieję, że tutaj przynajmniej w połowie będzie tak samo dobrze. będzie o wiele lepiej, cos nowego, dwie potężne ekipy sie zjednoczą i powstanie mega stajnia dla fanatyków PC i technologii, 1 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoomehsak Opublikowano Czwartek o 12:08 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:08 Nie ma możliwości kupienia starego forum ? :- ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddzik Opublikowano Czwartek o 12:09 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:09 Ponoć oni chcieli 100k za forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonio Opublikowano Czwartek o 12:09 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:09 @samsung70 Ja wolę poczekać na skutki. Osobiście się cieszę. Że jednak przy migracji padło u wielu na ITH, bo testy na głównej stronie nawet lubię. Ale mam z tyłu głowy, że jednak różnie to w życiu wychodzi. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi