Monitory OLED - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Qrdello · Opublikowano
A czemu przeskok z inno3d? Widzimisie czy jakiś konkretny cel? 73C to nie jakoś tragicznie ale cudownie też nie. Mój 5070Ti podkręcony na 3200Mhz, vram na 17000 i PL na 105% maks co widziałem to 67C i jest przy tym wyraźnie wolniejszy w kontekście rpm (nie więcej niż 1500rpm). UV też mu jakoś specjalnie duży nie zapodałem. 0,99v. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Nie no w CP to sa takie widoki, że ło panie. Na prawde.... -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
@Camis napisałeś "Daily reminder: PIS i konforuskie to zwykle pi*** i zdrajcy Polski." Nie ma czegos takiego w obecnych realiach. Kazda partia buduje swoja wladze w oparciu o jakis interes innego kraju. Inaczej sie nie da. PiS buduje swoja politykę w oparciu o interes Amerykański to widać jak na dłoni, myślę że to nie jest żadna tajemnica. Konfederacja nie ma jakotako zewnętrznego poparcia, natomiast mają ciągotki do różnych krajów na zasadzie wspolpracy z USA, Niemcami, Rosją i Chinami. Wiec tutaj ich polityka sie na pewno rozni. PO(KO) zbudowało swoją polityke w oparciu o interes Niemiecki. Która z tych opcji jest lepsza czy gorsza, w to wnikał nie bede. Po prostu powojenna Polska bo tak to trzeba rozumieć została zasypana cała chmarą obcych agentur, w zasadzie inaczej nie dało sie egyzstować w swiecie biznesu czy polityki. To oczywscie sie zmienia. No, ale nie jest mozliwe, aby tak maly kraj bedacy w stanie powojennej ruiny był w stanie samodzielnie egzystowac, poniewaz dla obcych krajów i agentur było to zbyt łatwe, aby przejąć czesc rynku, wykupic czesc ludzi narzucic swoj tok rozumowania. itp Nie ma co sie złościc. Z tych pieniedzy raczej kazdy sie cieszy. Jezeli ktos stawia tezy to tylko odnosnie warunkowosci w przypadku przyszlych wladz, badz też ich rozdysponowania na przestrzeni lat.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi