Skocz do zawartości

Monitory OLED - temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@znaFca a jak z text fringingiem? HDR jest mi całkowicie obojętny, także jego problemy mi nie przeszkadzają, w SDR podobno można włączyć jednolitą jasność po całości - to jest dla mnie najważniejsze.

Teraz żałuje, że nie wziąłem PG34WCDN jak był w proshopie jak tu wygląda końcówka kwietnia pewnie na i ten model też...

Opublikowano (edytowane)
W dniu 28.03.2026 o 19:35, Dimazz napisał(a):

Właśnie walczę z myślami czy go kupić xD https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/monitory-led/monitor-samsung-odyssey-g5-ls27fg500suxen-27-2560x1440px-180hz-0-03-gtg?%2Fsearch%3Fquery[menu_item]=&query[querystring]=Monitor+OLED+Samsung+Odyssey+G5+27 bo najtańszy sensowny 280 hz 1440p kosztuje 2300 zł 

chociaż chyba nadal zaczekam aż będzie tańszy jakiś UW na 240hz chociaż

Edytowane przez Mistrz zakonu Paladynów
Opublikowano (edytowane)

@Mistrz zakonu Paladynów

Właśnie przesiadka na oleda robi wielką różnicę a nie cyferki Hz. Podziękujesz później :cool: 

Ps. Jeżeli ten model nie ma regulującej podstawy to uchwyt można dokupić za 50 zł. Co jest i tak jest najlepszą opcją.

Edytowane przez kamilos69
Opublikowano
W dniu 29.03.2026 o 12:44, ODIN85 napisał(a):

Zaraz będzie pożar albo zalanie fabryki i ceny w górę:E

Coś w tym jest, ram i ssd też juz były tanie i nagle... Obstawiam, że w ciągu najbliższych miesięcy będzie cos podobnego tutaj.

• Sad 1
Opublikowano (edytowane)
20 godzin temu, Mistrz zakonu Paladynów napisał(a):

AW2725DF dalej za drogi, MSI o lepszych funkcjonalnościach 200 zł tańszy. Obie promocje są “meh”. Della można było wyrwać za 2499 zł, a MSI 2199 zł. I to przez długi okres stały, albo powtarzały się promocje.

Edytowane przez TheMr.
  • Upvote 1