Reddzik Napisano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 11 godzin temu 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abudabi Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowany) Nie wierzę ... @up wyprzedziłeś mnie Edytowano 10 godzin temu przez abudabi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zas Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowany) 5 godzin temu, Crew 900 napisał: Bez kitu. Czytam i czytam i oglądam. Gra naprawdę skierowana do gości co lubią ssać innemu itd... Ale po co takie komentarze, NORMLANI geje i lesbijki nie są raczej ani tak cringowi, odklejeni, ani infantylni... Obecne LGBT naprawdę nie ma już wiele wspólnego ani z walką o tolerancję, ani o prawa do czegoś, co jest nieszkodliwe i naturalne. Można kwestionować NORMY SPOŁECZNE, można CZUĆ POCIĄGG DO OBYDWU PŁCI, ale jeśli ktoś ZUPEŁNIE NIE WIE, kim jest, albo ZMIENIA ZDANIE CO CHWILĘ - to już nie jest zdrowe ani normalne, to są głębokie zaburzenia osobowości oraz identyfikacji płciowej. I normalizację tego wszystkiego ma na sztandarach ruch woke... o nienawiści rasowej do białych i zmuszaniu całego świata do płacenia za wewnętrzne błędy USA i ewentualnie DWÓCH potęg kolonialnych (Francja i Holandia) nie wspominając... Nigdy bym nie uwierzył - co prawda nie popierając często stylu, chamstwa ani zapalczywości - że będę zgadzał się z często zupełnie obcymi mi ideologicznie i charakterologicznie bojownikami anty-woke jeśli chodzi o ocenę dzieł kultury, w tym gier. A nie jestem stereotypowym samcem macho, który uważa, że chłop ma śmierdzieć, baba siedzieć w kuchni, i że każda oznaka wrażliwości/subtelności itp. jest gejowska, a "pedał" to świetna inwektywa. Ale oglądanie tego czegoś powoduje, że wróg mojego wroga... Swoją drogą oglądałem ostatnio film "Twój Simon" ("Love, Simon") I wiecie co? Tam też można by się na upartego doszukiwać DEI (stosunek białych do czarnych wśród głównych bohaterów ), jest nawet trochę ikonicznego już "woke krindżu" - ale gdybym miał pokazać, jak powinno się walczyć z uprzedzeniami, nietolerancją, i jak powinno się tworzyć cukierkowe dzieła dla młodzieży - to na pewno wskazałbym ten film. Jest bardzo słodko i tęczowo - ale jest to nadal co najmniej poprawne i strawne, i nie czujesz, że ktoś cię gwałci przez uszy (matko bosko, po tylu latach człowiek znajduje pożytek dla zwrotu z wiadomej książki). Nie wiem, czy to nie polityczny off-top, ale musiałem (jakby co, to panie moderatorze - refugees welcome, co nie?) Edytowano 10 godzin temu przez Zas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copyname Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Nadchodzi DLC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu A w roli głównej Sierotek Marysiek (they/them) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu 69k na razie na Steam. 100k raczej nie przebije, czyli jest mniej więcej tak jak się spodziewałem. Myślę że licząc inne platformy, to szału sprzedażowego nie będzie. Choć jak dla mnie i tak za dużo jak na propagandowy szajs. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abudabi Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Też jestem tego zdania, ale myślę że trochę ponad 100k będzie. Jestem ciekaw jak na innych platformach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawiduser143 Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Z jednej strony za dużo jak na propagandowy szajs, z drugiej za mało jak na znaną markę z bazą fanów od starego i rozpoznawalnego studia jakim jest bioware. Doliczmy do tego niemałą kasę na marketing na tytuł AAA. Ciekawe czy przebije wyniki sprzedażowe star wars outlast, które potrzebowało miesiąca, aby sprzedać milion egzemplarzy. Największej straty wizerunkowej nikt nie zwróci i ciężko będzie sprzedać w ciemno następne mass effect, a co dopiero dragon age. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mag_zbc Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Prawie dostałem wylewu jak to czytałem 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Gdyby liczyć te 200-300k sprzedanych kopii to jest za mało żeby chociaż wyjść na zero. A jeszcze nie wiadomo ile pójdzie refundów. Na kopiach rozdawanych w ramach jakichś promek czy abonamentów też nie zarobią tyle co normalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crush Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, mag_zbc napisał: Prawie dostałem wylewu jak to czytałem Tej. Ale przecież Twoja postać jest ewidentnie T. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu @mag_zbc To jest komiczne że oficjalne tłumaczenie zawiera niepoprawną polszczyznę - wciśniętą celowo. Znak czasów. Bojkotować coś takiego to za mało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeanPepin Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Nie wierzę..to co sie dzieje i dotyka już nawet branży gier i to już na grubszym poziomie ( znana marka, dev) to jest sytuacja "śmiać się albo płakać"..na razie jest beka, oby niedługo nie doszło do sytuacji że zostanie płacz, ja prd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sheenek Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu 3 godziny temu, Element Wojny napisał: Macie streama, pooglądajcie trochę żeby zaoszczędzić pieniądze: Ja obejrze jak @ODIN85 nam streama zrobi😄 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Widzę niezła orka. Powiem tak - kluczowa jest jak kwestia sprzedaży tego barachła. Im mniej, tym lepiej dla graczy, którzy mają dość sączenia na siłę tej chorej ideologii, tego tęczowego prania mózgów. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abudabi Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu 15 minut temu, mag_zbc napisał: Prawie dostałem wylewu jak to czytałem to nawet nie jest śmieszne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zas Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu (edytowany) Czy wzrok jeszcze bardziej mi się pogorszył, i muszę przyspieszyć - tak czy inaczej pilną - wizytę u okulisty, czy to kompresja z YT, czy ta gra jest tak nieostra, a tekstury twarzy i części obiektów tak słabe, że wszystko przypomina grę na UE3 z 2008-2010 roku? Edytowano 10 godzin temu przez Zas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
King Arthas Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu 30 minut temu, Isharoth napisał: 69k na razie na Steam Biednie, patrząc, że taki Cyberpunk miał w dniu premiery ponad 1 milion. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kelam Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Może nie bieda, ale też daleko od hitu. Poziom exów sony na steam. Starfierld miał w dzień premiery 240k peak i 330k w szczycie, a wiemy jaka to udana gra. Marka DA mniej waży niż gierki beth, ale coś tak + do tego recki z tyłka i peak jakiś wykręcili. Nie wiemy jakie oni mają założenia sprzedażowe i oby ich nie spełnili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lamparcicho Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu Myślicie, że wyjdzie jakiś modzik, który naprawi to zacne i bliskie doskonałości dzieło? Czy po prostu pojawi się jakiś dodatkowy deinstalator, który wyczyści rejestr po tym syfie? Taki jakiś hmmm... bo ja wiem, GejoUninstaller na przykład Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tuhmunud Napisano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, lamparcicho napisał: Myślicie, że wyjdzie jakiś modzik, który naprawi to zacne i bliskie doskonałości dzieło? Nawet jak wyjdzie to Nexus Mods jest znane z pozbywania się modów wpisujących się w takie kategorie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mindstorm Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu ja pierdziu. asmongold dostal bana na redit. wystarczyl tylko jeden post odnośnie gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zas Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu Póki co jednak już 72% pozytywów na Steam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu @Mindstorm A to tylko subreddit go zbanował. Czyli na Reddicie normalka. Na większości subredditów moderatorzy są mocno lewicowi. Tam są nawet takie absurdy że popularne subreddity korzystają z botów, które crawlują stronę w poszukiwaniu czy np. jakieś konto nie pisze przypadkiem na jednym z niewielu 'niepoprawnych' subredditów wyśmiewających aktywiszcza np. r/KotakuInAction. Wystarczy że na coś takim subreddicie napisałeś, bot to wykryje i zbanuje cię na jakimś innym subreddicie. Niezależnie co byś nie napisał. Ważne że byłeś członkiem subreddita z 'czarnej listy'. Podobno częściowym rozwiązaniem na to jest dodanie konta takiego bota do ignorowanych. Cenzura pełną parą i tworzenie ogromnych baniek informacyjnych. Dlatego ograniczyłem Reddita do minimum. Czasem po prostu korzystam z niego jako zamiennik Google (albo raczej w dodaję do frazy wyszukiwania żeby cokolwiek znaleźć, bo Google Search to obecnie syf ). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
userKAMIL Napisano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 9 godzin temu (edytowany) 37 minut temu, Zas napisał: Czy wzrok jeszcze bardziej mi się pogorszył, i muszę przyspieszyć - tak czy inaczej pilną - wizytę u okulisty, czy to kompresja z YT, czy ta gra jest tak nieostra Pierwsze co trzeba wyłączyć to głębie ostrości. Bazowo jest właśnie włączona tylko w przerywnikach i stąd takie masło. W natywnym 4K jest igła. Edytowano 9 godzin temu przez userKAMIL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się