Element Wojny 486 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Nie wiem czy uda mi się stworzyć coś lepszego... 6
ODIN85 374 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Bez kitu bieda. Wygląda jak facet w peruce 2
Element Wojny 486 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Próbuję coś zrobić z tą twarzą, zrobić ją bardziej delikatną, kobiecą, ale suwaków na to nie ma. 2
Kadajo 395 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 20 minut temu, Reddzik napisał: Jeszcze nie oglądałem, ale wrzucam Gra dla 12-letnich dziewczynek. Wszytko pasuje 1 1
Kelam 699 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 3 minuty temu, Element Wojny napisał: Nie wiem czy uda mi się stworzyć coś lepszego... Taka troszkę jakby już trochę na ulicy mieszkała i sprzedawała pierdziawę za działkę cracku.
DjXbeat 33 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 6 minut temu, Element Wojny napisał: Nie wiem czy uda mi się stworzyć coś lepszego... Ken by szarpał 1
skunRace 158 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 1 godzinę temu, Ryszawy napisał: He, he, jak w domu... Akurat trafiłem na taką recenzję Dragon Age https://steamcommunity.com/profiles/76561198328493975/recommended/1845910/ 5 minut temu, Element Wojny napisał: Nie wiem czy uda mi się stworzyć coś lepszego... Ale bliznę po kutandze zrobiłeś ? Bo widać, że chłop perukę założył 2
Element Wojny 486 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Co za idiotyczny kreator, pierdyliard bezsensownych opcji, które pozwolą Ci stworzyć mutanta wyższego rzędu, ale ładnej kobiety już nie. 3
abudabi 20 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada To już ta postać z wczoraj lepiej wyglądała
JeRRyF3D 293 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Bo nie ma ładnych kobiet. Są tylko gibony. 1
Element Wojny 486 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Nie poddam się, zaczynam raz jeszcze.
Kadajo 395 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada A nie ma tam przycisku "random select" ?
Crew 900 83 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada (edytowane) 9 minut temu, Element Wojny napisał: Nie poddam się, zaczynam raz jeszcze. Panie a pan to na trzeźwo czy z procentami ? Bo ja już 3 drink leci Edytowane 1 Listopada przez Crew 900 2
Element Wojny 486 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 5 minut temu, Sheenek napisał: A z gotowych nic nie ma? Nie ma podziału w gotowcach kobiety/mężczyźni, musisz zgadywać kto co ma w gaciach. 5
Kelam 699 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada W kreatorze tego crapu powinna być opcja zainstalowania papierowej torby na głowę. O wiele szybciej by szła kreacja postaci. 6
DITMD 120 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Walka jest o wiele lepsza niż w poprzedniej części, bardziej dynamiczna jak w jakimś hack and slashu. To na pewno na plus jak dla mnie.
Element Wojny 486 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Przed chwilą, Sheenek napisał: Srodkowy rzad, pierwsza z lewej ujdzie Moja postać to właśnie jej przeróbka. Jesteś pewny, że ujdzie ? 3
Kadajo 395 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 2 minuty temu, Element Wojny napisał: Nie ma podziału w gotowcach kobiety/mężczyźni, musisz zgadywać kto co ma w gaciach. Jaki dramat. Nawet cycków nie ma prawilnych...
Element Wojny 486 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada 1 minutę temu, Kadajo napisał: Jaki dramat. Nawet cycków nie ma prawilnych... Oto najwieksze jakie sa... 5
Crew 900 83 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Przed chwilą, Kadajo napisał: Jaki dramat. Nawet cycków nie ma prawilnych... Nowa Lara w Tomb Raiderze na Netflixie też ni ma a zapowiadają drugi sezon Przed chwilą, Element Wojny napisał: Oto najwieksze jakie sa... To ja większe mam 5
Vulc 294 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Masakra, wszystkie wyglądają jakby się zajmowały jedzeniem pizzy i spuszczaniem wpierd... A właśnie kończą jeść pizzę. 4
ODIN85 374 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Jest opcja żeby w filmikach postać miała hełm? 1
TmK 25 Opublikowano 1 Listopada Opublikowano 1 Listopada Zaraz, tylko 3 płci? Gdzie można to zgłosić?? 2
Rekomendowane odpowiedzi