Element Wojny Opublikowano Piątek o 23:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 23:21 (edytowane) Na dziś kończę, bo nawet po 3 podwójnych shotach whisky ogrywanie tego nie jest łatwe. Ale wrzucę Wam jedno na koniec: zobaczcie reckę Rocka, podpisuje się całkowicie pod tym co mówi przez pierwsze 10 minut, to jest gra dla 12 latków. https://www.youtube.com/watch?v=ux9EjWafoEo Edytowane Piątek o 23:22 przez Element Wojny 2 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano Piątek o 23:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 23:23 Dla 12 letnich dziewczynek gadał - widziałem ten materiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DITMD Opublikowano Piątek o 23:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 23:23 A niby co w tej walce jest nie tak? Oferuje praktycznie to samo co w każdej innej grze tego typu, zwykły atak, silny atak, unik, teleportację i skok, do tego grając magiem masz do dyspozycji kostur, orba i sztylet, możesz parować, blokować, walić na dystans i wdać się w walkę wręcz, momentami na ekranie jest taka rozpierducha że aż milo, do tego dochodzą rożne comba i synergie z towarzyszami itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Wojny Opublikowano Piątek o 23:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 23:26 Co jest nie tak? Że mogę oglądać TV i naciskać te 2 przyciski na zmianę na padzie, walka sama się wygra. Jedynie z bossami i mini-bossami trzeba się skupić. Ale funu z tego nie ma zbyt wielkiego, wybrałem łotrzyka i cholernie żałuję, może magiem byłoby ciekawiej. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 Opublikowano Piątek o 23:27 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 23:27 Tylko Łotrzyk może mieć dwie bronie czy Wojownik też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Wojny Opublikowano Piątek o 23:28 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 23:28 Nie wiem, ale łotrzyka nie bierz, każda inna klasa będzie lepsza od tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crush Opublikowano Piątek o 23:29 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 23:29 2 minuty temu, Element Wojny napisał: Co jest nie tak? Że mogę oglądać TV i naciskać te 2 przyciski na zmianę na padzie, walka sama się wygra. Jedynie z bossami i mini-bossami trzeba się skupić. Ale funu z tego nie ma zbyt wielkiego, wybrałem łotrzyka i cholernie żałuję, może magiem byłoby ciekawiej. Dokładnie. Brak jakiejkolwiek głębi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Wojny Opublikowano Piątek o 23:31 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 23:31 (edytowane) Jutro rozpoczynam od nowa, ale inna klasą. Łotrzykiem nie będę kontynuować, bo z takim systemem walki nie dam rady wytrwać nawet 10 godzin. Rock naprawdę dobrze gada, to jest gra opowiadana z perspektywy dziewczyn dla dziewczyn, poziom gimnazjalny, fajnie miło kolorowo, nikogo nie obrażamy i nikogo nie straszymy, najważniejsze to się wspierać. Edytowane Piątek o 23:33 przez Element Wojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano Piątek o 23:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 23:40 Nie dziewczyn, tylko 12 letnich dziewczynek. To jest jednak różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DITMD Opublikowano Piątek o 23:40 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 23:40 8 minut temu, Element Wojny napisał: Co jest nie tak? Że mogę oglądać TV i naciskać te 2 przyciski na zmianę na padzie, walka sama się wygra. Jedynie z bossami i mini-bossami trzeba się skupić. Ale funu z tego nie ma zbyt wielkiego, wybrałem łotrzyka i cholernie żałuję, może magiem byłoby ciekawiej. Tak jest na początku gdy przeciwnicy są ciency jak sik pająka, później już tak łatwo nie jest, cały czas muszę uważać i być w ruchu bo ginę na dwa hity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRRyF3D Opublikowano Piątek o 23:42 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 23:42 Gdyby było więcej takich miejsc i z takim klimatem... 3 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 Opublikowano Piątek o 23:45 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 23:45 16 minut temu, Element Wojny napisał: Nie wiem, ale łotrzyka nie bierz, każda inna klasa będzie lepsza od tej. Zawsze nim grałem w tej serii 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Wojny Opublikowano Piątek o 23:51 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 23:51 8 minut temu, JeRRyF3D napisał: Gdyby było więcej takich miejsc i z takim klimatem... Do tej pory najlepszy motyw w tej grze, ale to tylko 5 minut z 3 godzin co grałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King Arthas Opublikowano Piątek o 23:52 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 23:52 15 godzin temu, Isharoth napisał: Sporo negatywów było chyba usuniętych za review bombing. Oczywiście review bombing działa tylko w jedną stronę. Masz to oznaczone potem na wykresie. Wykresu póki co nie ma, bo jest za prędko. Review bombing działa w obie strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Wojny Opublikowano Piątek o 23:57 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 23:57 Słowo się rzekło, próbuję magiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano Sobota o 00:03 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 00:03 Będzie czarowanie na poważnie. 3 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godlike Opublikowano Sobota o 00:09 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 00:09 To niech wyczaruje, żeby Corinne Busche znów było facetem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Element Wojny Opublikowano Sobota o 00:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 00:21 Kurde do czego to doszło, by ponad 40 letni facet, który dopiero co skończył Baldursa 3, gdzie potrafił zginąć w naprawdę długiej taktycznej walce przez dosłownie 1 głupi błąd, bawił się w jakiegoś pierdololo naciskając przyciski na chama, w grze dla 12 letnich dziewczynek. To chyba jakiś kryzys wieku średniego. 4 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelam Opublikowano Sobota o 00:22 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 00:22 @Godlike Lepiej przy pomocy zaklęcia przeteleportować ją i całą ekipę bioware na wycieczkę w fajnie miejsce. Np. prosto do kąpieli w 2 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRRyF3D Opublikowano Sobota o 00:47 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 00:47 Niektóre miejscówki naprawdę niezłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DITMD Opublikowano Sobota o 00:53 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 00:53 (edytowane) Miejscówki mają swój klimat, ale gra nie ma klimatu Dragon Age, bardziej przypomina mi jakieś Kingdoms of Amalur. Przed chwilą władowałem się przez przypadek w walkę z demonem o 20 leveli wyżej od mnie, nieźle mnie oklepał. Nie polecam. Edytowane Sobota o 01:11 przez DITMD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_ITH Opublikowano Sobota o 01:50 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 01:50 Ciri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eNeSik Opublikowano Sobota o 01:54 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 01:54 Zaczalem w to grac i mocno sie wymeczylem przez 3-4h. Co chwila dialogi, cutscenki. Walki na 15-30min i to na koszmarze. Podejrzewam, ze nizej byloby jeszcze krocej Bede oczywiscie gral dalej ale początek nie napawa optymizmem I caly czas czuje soulslike'owe zaciecie w trakcie walki. Tak, jakby ktos sie tym inspirowal ale nie wiedzial dokladnie jak to dziala Mam nadzieje, ze w pewnym momencie otworzy sie swiat i bedzie wiecej exploracji, sidequestow niz tylko liniowe "idz stąd, tam" ps. Moja bohaterka bardziej znudzona niż ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crush Opublikowano Sobota o 03:09 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 03:09 Dzień w USA powoli się kończy. 20 w LA. Dzisiaj później u nas/jutro u nich najważniejszy dzień... Ale na chwilę obecną to powiedziałbym, że tak średnio. Podobno już zapowiedzieli, że nie będzie DLC bo skupiają się na ME. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODIN85 Opublikowano Sobota o 04:13 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 04:13 A dane z ich lunchera gdzieś są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi