Kadajo 7 418 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Kupi 5090, znajdzie mnie i nią zatłucze, zrobi selfie z moim ciałem i RTX'em w tle i wrzuci na forum 8
Fenrir_14 827 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) Albo specjalnie czeka żeby jak Bonaparte, na białym rumaku z rtx 5090 w budzie powrócić z wygnania w glorii. Tyle że przy tej dostępności możecie na niego czego do maja 🤣 Edytowane 23 Stycznia przez Fenrir_14 1
Pavel87 703 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Kupi 5090, znajdzie mnie i nią zatłucze, zrobi selfie z moim ciałem i RTX'em w tle i wrzuci na forum A potem dzięki funkcji MFG sobie wygeneruje miliony takich Kadajo! Edytowane 23 Stycznia przez Pavel87 2
Gret 558 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia @Kadajo nie pomyliłeś się przypadkiem i te bieszczady to nie jeden dzień a jeden miesiąc? 3
lukadd 2 915 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 38 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): I teraz jeszcze to pierdzenie że kart mało, czyli co mam uwierzyć że tam w Chinach nie ma komu robić? 🤣 Robią, robią i to na maxa, ale nie układy dla graczy Bo kurteczka za układy do AI kroi wielokrotnie więcej. 1
Mar_s 2 226 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Pipek, jak nie jesteś przywiązany do fotela przez @Kadajo gdzieś w ciemnej piwnicy to zalajkuj tego posta. Jak jesteś to daj "confused". 10
Kadajo 7 418 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 4 minuty temu, Gret napisał(a): @Kadajo nie pomyliłeś się przypadkiem i te bieszczady to nie jeden dzień a jeden miesiąc? Nie, nawet sprawdziłem czy przypadkiem się coś nie zepsuło 1
Joloxx9 941 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 28 minut temu, Totek napisał(a): Gdyby wszyscy wykazywali się takim stoickim spokojem co do zakupów ja ja to działy marketingu by umarły Dlatego grubo smarują tuberom, żeby czasem nie przestali o nich mówić. 2
Vulc 2 191 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 2 minuty temu, lukadd napisał(a): Robią, robią i to na maxa, ale nie układy dla graczy Bo kurteczka za układy do AI kroi wielokrotnie więcej. Karty graficzne to teraz dla nich takie weekendowe hobby. 1
Fenrir_14 827 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) W sumie może @PiPoLiNiO palce oszczędza na 30.01 i nic nie klika do tego czasu ??? @Mar_s myślisz że możliwe że te Confused to na przyklad siostra za niego kliknęła? 😀 Edytowane 23 Stycznia przez Fenrir_14
Joloxx9 941 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 1 minutę temu, Vulc napisał(a): Karty graficzne to teraz dla nich takie weekendowe hobby. Nie ma się co dziwić, ej aj połyka kazda ilość grafik za ogromną cene
Mar_s 2 226 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia @Kadajo Natychmiast uwolnij Pipka z piwnicy, zanim wyślemy grupę uderzeniową ITH. Dzisiaj o 15 wchodzą testy 5090 FE, więc to już nadmiar okrucieństwa. 1
tomcug 2 446 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Pipuś sobie chyba nowe ulubione forum znalazł W każdym razie tęsknić nie będziemy
Element Wojny 4 776 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 7 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): W sumie może @PiPoLiNiO palce oszczędza na 30.01 i nic nie klika do tego czasu ??? Oszczedza palce? Skonczy sie na jednym kliknieciu, drugiego nie bedzie bo zdazy mu wyskoczyc OUT OF STOCK. 2 minuty temu, tomcug napisał(a): Pipuś sobie chyba nowe ulubione forum znalazł Gdzie?
Joloxx9 941 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Teraz, tomcug napisał(a): Pipuś sobie chyba nowe ulubione forum znalazł W każdym razie tęsknić nie będziemy
Fenrir_14 827 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) 3 minuty temu, tomcug napisał(a): Pipuś sobie chyba nowe ulubione forum znalazł W każdym razie tęsknić nie będziemy Czyli jednak Intel? 😀 Tam to będzie chyba musiał kupić jedna Ultra 285K za tego moda Edytowane 23 Stycznia przez Fenrir_14
Mar_s 2 226 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 7 minut temu, Fenrir_14 napisał(a): @Mar_s myślisz że możliwe że te Confused to na przyklad siostra za niego kliknęła? 😀 Możliwe, nie wiem czy ma siostrę, mogła to też być tresowana fretka. @tomcug Sprawdzone info z Twojej siatki wywiadowczej? 2
Element Wojny 4 776 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia (edytowane) Jacys tacy troche niemili jestescie do kolegi, a on zalogowany i czyta przeciez Edytowane 23 Stycznia przez Element Wojny 3
RTX4090 358 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Ale tu dziś przybędzie postów do czyta. Zdążę tylko ze 2 testy w pracy przeczytać i do domu wracać trzeba. Chyba dawno tak gorącej premiery nie było
Gret 558 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia @RTX4090 przecież po 2minutach będzie po zabawie
Phoenix. 4 730 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia https://www.cyberpunk.net/pl/news/51305/aktualizacja-2-21? Można już testować nowy DLSS? ktoś sprawdzi ? @SebastianFM 1 1
Kadajo 7 418 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia 9 minut temu, Mar_s napisał(a): @Kadajo Natychmiast uwolnij Pipka z piwnicy, zanim wyślemy grupę uderzeniową ITH. Dzisiaj o 15 wchodzą testy 5090 FE, więc to już nadmiar okrucieństwa. 2
Rekomendowane odpowiedzi