ODIN85 3 502 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, Kadajo napisał(a): Bo za często zmieniasz A może grasz na integrze ? Jakie często. Zazwyczaj co dwie generację
Kadajo 7 411 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, Gret napisał(a): wiesz że twoje słowa z tymi planami to są wiarygodne na poziomie obietnic rządu? Dlatego to plany, a nie obietnice jak rząd 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): No ale chyba lepiej wydać max 3k niż 5? Mam zabezpieczone ograniczone środki na nowe GPU. Nie mam żadnych dodatkowych środków na nowy monitor. Masz jakąś trudność w zrozumieniu tego?
KATOzord 43 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) 4 minuty temu, MJRegul napisał(a): Tak sobie offtopujecie o monitorach - jakie są plusy OLEDa w porownaniu do IPSa oprocz czarnej czerni? Bo mi juz jakis czas temu chodzil po glowie 21:9 jakis 34" Oledzik ale to by wymusiło już u mnie zmianę karty choćby skały sra** Praktycznie brak smużenia, obraz świetnie wygląda w ruchu, pięknie wyglądający HDR. Nie zrozumiesz dopóki nie zagrasz na oledzie Edytowane 31 Stycznia przez KATOzord 1
samsung70 210 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Co jak co. Ale podstawka jest zajebista
skypan 1 753 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 29 minut temu, ODIN85 napisał(a): Czy Ty masz nas za idiotów? Data jest listopad Bareja już dawno to przewidział Mistrz. 2
sovas 662 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia (edytowane) Ja już ubrany a tu x-kom mówi, że dopiero w poniedziałek wysyła Muszę jeszcze pomyśleć jak rurkę poprowadzić z górnej chłodnicy do pompki, bo blok pewnie za pare tygodni dostanę dopiero Riser 5.0 już siedzi. Edytowane 31 Stycznia przez sovas 3
Gret 557 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, Kadajo napisał(a): Dlatego to plany, a nie obietnice jak rząd ja chyba z okazji tej świetnej premiery zamiast nowej grafiki będę polował na nowego G5 1 1
Kabor 460 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 26 minut temu, Kadajo napisał(a): Za dużo się nie zmieniło Przecież wielkość czcionki się zmieniła i do tego kolor - dla mnie bardzo dużo 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 4 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Mam zabezpieczone ograniczone środki na nowe GPU. Nie mam żadnych dodatkowych środków na nowy monitor. Masz jakąś trudność w zrozumieniu tego? Odpuszczasz tą generację i bierzesz Oleda. 1
Kabor 460 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, samsung70 napisał(a): Zamknę obudowe czy nie Nic na siłę lekko z młotka
some1 536 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, MJRegul napisał(a): Tak sobie offtopujecie o monitorach - jakie są plusy OLEDa w porownaniu do IPSa oprocz czarnej czerni? Bo mi juz jakis czas temu chodzil po glowie 21:9 jakis 34" Oledzik ale to by wymusiło już u mnie zmianę karty choćby skały sra** + HDR z prawdziwego zdarzenia. HDR na monitorach LCD to marketingowa ściema. + Lepsza ostrość obrazu w ruchu. Ogólnie piszą, że OLED wygląda jak LCD +50% FPS ze względu na brak smużenia.
KATOzord 43 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, samsung70 napisał(a): Zamknę obudowe czy nie To ktoś jednak korzysta z tych oryginalnych przejściówek
Kadajo 7 411 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Zgadzam się z poprzednikami ze jak ktoś chce zobaczyć ogromna różnicę w jakości obrazu to zamiast nowej karty niech kupi OLED'a. Opad szczęki gwarantowany. 1
Pavel87 703 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 2 minuty temu, Gret napisał(a): ja chyba z okazji tej świetnej premiery zamiast nowej grafiki będę polował na nowego G5 G5 fajna opcja. Ja gram na G2 i nie wyobrażam sobie już grać na czymkolwiek innym, przynajmniej na obecne czasy. Gdyby nie to, że G2 jest nadal świetny to też bym pomyślał nad G5
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Odpuszczasz tą generację i bierzesz Oleda. Aha, jakbyś siedział na kastracie 4070 gadałbyś inaczej. 2
Necronom 431 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 8 minut temu, Element Wojny napisał(a): Zauważyłem. Trochę zabawne, ale i trochę głupie jest jechanie po kimś, bo nie ma kasy na nowy monitor. Udało mi się zabezpieczyć ograniczone środki na 5080 (jak widać za małe, dlatego czekam na 5070Ti), i na tym moje możliwości się kończą. Tyle. OLED jest game changerem, ale pod warunkiem, że pozostała część sprzętu działa wystarczająco. W momencie gdy karta/proc nie wyrabia i gry działają źle to z OLEDem dalej będą działać źle, tyle że będą ładne. W momencie gdy PC jest dobry, ale mamy kaprys ze 100 FPS mieć 150 to wówczas OLED zrobi lepszą robotę. 1
Kadajo 7 411 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, KATOzord napisał(a): To ktoś jednak korzysta z tych oryginalnych przejściówek Przy 5090 korzystanie z tych warkoczyków to podobno proszenie się o problemy
ODIN85 3 502 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 4 minuty temu, samsung70 napisał(a): Zamknę obudowe czy nie Rób streama
Element Wojny 4 775 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Teraz, Necronom napisał(a): OLED jest game changerem, ale pod warunkiem, że pozostała część sprzętu działa wystarczająco. W momencie gdy karta/proc nie wyrabia i gry działają źle to z OLEDem dalej będą działać źle, tyle że będą ładne. W momencie gdy PC jest dobry, ale mamy kaprys ze 100 FPS mieć 150 to wówczas OLED zrobi lepszą robotę. Z tym mogę się zgodzić.
X360 84 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Aha, jakbyś siedział na kastracie 4070 gadałbyś inaczej. Bez spiny,ale namiętnie chciałeś RTX 5070...
samsung70 210 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 1 minutę temu, Necronom napisał(a): OLED jest game changerem, ale pod warunkiem, że pozostała część sprzętu działa wystarczająco. W momencie gdy karta/proc nie wyrabia i gry działają źle to z OLEDem dalej będą działać źle, tyle że będą ładne. W momencie gdy PC jest dobry, ale mamy kaprys ze 100 FPS mieć 150 to wówczas OLED zrobi lepszą robotę. ja chyba bede musial teraz kupic OLED 400Hz pod te MFG obowiazkowo, @Element Wojny jakies promocje w UK mamy na OLEDy? 1
Umpero 979 Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia 20 minut temu, lysyn napisał(a): Ja mam MSI MPG 321URX 31.5" QD-OLED 3840x2160px 240Hz to koło 6000 dałam jakiś czas temu. Jesteś kobietą? 1
Rekomendowane odpowiedzi