Trepek mógłbyś wrzucić foto jak światła mijania świeca w Santa Fe nocą? Generalnie jakieś foto/wideo. Ofc mam świadomość, że kamera może przekłamać ale zastanawiam się jak dobrze świeca.
Mam wrażenie że kupiłeś inną budę niż ja mam (znaczy w pewnym sensie tak bo ja kupiłem wersję bez wentyli ), do niczego w niej nie była mi potrzebna instrukcja, wszystkie wtyczki opisane i tylko wpiąć w mobo, nawet nie wiem czy była dołączona z budą, bo jej nie wyjmowałem z pudełka
Crysis Remastered
Profil M likwiduje dość wyraźny ghosting na broni, ale niestety potrafi dosłownie rozmazać twarze postaci w niektórych momentach.
Przykładowo w kopalni kiedy z babeczką jedziemy windą ma dosłownie rozmazaną twarz jakbyś ktoś jej celowo nałożył filtr by twarzy nie dało się rozpoznać Co ciekawe ma to tylko od przodu twarzy jak się odwróci bokiem to jest git
@wallec Co Ty zrobisz, mnie jajco obchodzi. Ale liczenie średniej po FPS, a nie po relacjach procentowych, zwyczajnie jest błędem, bo przydziela grom wagi w średniej wg tego, ile FPS się w nich uzyskuje (im więcej FPS, tym większa waga, co jest wręcz antylogiczne, bo im więcej FPS, tym mniejsze znaczenie różnic między CPU z punktu widzenia komfortu rozgrywki).
Rekomendowane odpowiedzi