RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez caleb59 · Opublikowano
Co to w ogóle za wymysły, padniesz martwy z tego rowerka któregoś dnia i tyle będzie z tego pedałowania. Zamiast skupić się na graniu to ten rozprasza się, poci i dyszy - to ja już wiem dlaczego gry przechodzisz po 2-3 miesiące czasami lub dłużej. Panie opanuj się pan, gdzie żonka żeby walnęła po łbie na oprzytomnienie? Kryzys wieku średniego enabled? -
Przez Necronom · Opublikowano
Ładnie, premierowe wydanie. To było jeszcze to, które nie miało patcha i gra wyglądała okrutnie 🙂 -
Przez caleb59 · Opublikowano
Ale masz pan wiedziane, że spokojnie ograłem TLOU 2 na max detalach z DLAA bez żadnych problemów na 4070 Super 12GB? -
Przez bergercs · Opublikowano
Chery Tiggo 9: Bartłomiej Smorowiński tsopSodren0ni78889h00 901ah20cuu31gtifa18tcl22t5mg4a51tu54lh · Jak u was wyglądają nawiewy w 2 rzędzie ? U mnie okna parują tylne oraz jest zimno. Macie jakieś pomysły lub może ktoś już był w ASO i coś poprawili mu. ? ***************** BYD SEAL U DM-i: Marcin Zawodzian Sdorpsntoe45t95 fltgg.ou8gh1huf7aaal5g76g15ilzd898t6g2ml0ua0 · Witam , czy miał ktoś problem z ograniczoną funkcją ADAS a konkretnie strefę martwego pola ? W serwisie nic komputer nie pokazał , zapala się w różnym czasie ... Sławomir Jurek Mam to samo od połowy stycznia. Lewa strona żyje swoim życiem, najgorsze ze nie zawsze można to stwierdzić. Np. Autostrada na odcinku 100km z 20 razy wyrywało niewidzialne obiekty;) Gregm Senior Tak bywa jak kamera jest przysłonięta przez lód czy bród, jak będzie czysto powinno wrócić wszystko do normy Marcin Zawodzian Autor Gregm Senior To nie jest powodem tej usterki Gregm Senior Marcin Zawodzian u mnie czasem tak bywało przy czystych kamerach sytuacja się poprawiała **************** Michał Krzosek Sdorpsntoe45t95 fltgg.ou8gh1huf7aaal5g76g15ilzd898t6g2ml0ua0 · Ostatnio byłem na jeździe testowej BYD Seal U DM-i Design. Po przejechaniu ok. 10 km w trybie HEV, podczas postoju na światłach (ok. 1 minuty), w kabinie pojawił się wyraźny zapach palonego tworzywa. Musiałem wywietrzyć samochód. Na kolejnym postoju zapach już nie występował, ale w drodze powrotnej sytuacja powtórzyła się w identycznym scenariuszu. Czy ktoś z Państwa spotkał się z podobnym zjawiskiem? Łukasz Polański jak silnik ładuje akulumator na postoju to tak się dzieje, oczywiście z czasem coraz mniej Piotr Lutkowski Tak miałem to samo, ale nic sie nie dzieje. On tak ma Andrzej Orłowski Obiecujący współautor U mnie 3kkm i czasem też się pojawia Michał Krzosek Autor Czy wiadomo dlaczego tak się dzieje? Czy jest to może niebezpieczne lub niezdrowe? Tomasz Matuszewski Najbardziej zasłużony współautor Normalka na początku Konrad Zbrocki Najbardziej zasłużony współautor Podczas grzania fotela pasażera w moim jest zapach plastiku i izolacji Lukasz Sawrasewicz To normalna sytuacja w nowych autach, że się „wypalają”. Tu, w przypadku DM-I może trwać to dłużej bo silnik nie pracuje na wysokiej temperaturze cały czas. Także spokojnie. U mnie pojawia się to rzadziej już (4200 km) ale zazwyczaj jak jestem w trasie lub jak jadę z niższego poziomu baterii i ładuje do 70%. Bez obaw. Dodam tylko, że to samo miałem w VW, Mercedesie czy Toyocie. Tylko tam były to silniki benzynowe więc szybciej ustępowało. ******************* Beijing 5: Sebastian Danel tnSoorespdlmliu7.845u20oalm47tz5t8a5lg6lag7a7imt10d291ml7l2 · Wyświetla mi się taki błąd ktoś już go miał ? Czujniki mam wszystkie czyste Robert Gwizdka Usterka któregoś czujnika. Uwaga jeden uszkodzony i nie działają wszystkie. U mnie ustąpiło po dwóch dniach samo. Sławomir Sokołowski Błąd czujnika miałem to samo.Wizyta w serwisie i wgranie Nowego softu. Tomek H-cki Obiecujący współautor Miałem to. Po trzech dniach przeszło ale i tak wizyta w serwisie. Przeczyścili i czymś spsikali. Działa. Powiedzieli ze błąd pewnie wróci wtedy czujnik do wymiany. Od dwóch miesięcy narazie nie wróciło. Ania Korsak Miałam to samo. Przeszło po tygodniu samo ***************** Chery Tiggo 9 Phev: Witam, czy ktoś miał może problem z przednim spryskiwaczem? Auto odebrane 2 dni temu, spryskiwacz tylny działa, przedni nie.. *********** -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
hej napisalem wtedy zbyt ogolnie przez co zle zostalem zrozumiany. chodzilo mi ze spc to .. spc a nie ze spc to smx bo smx to marka xkomowa pewniakiem na kosciach TLC moze byc Dysk SSD SanDisk SN7100 2TB najnowsz rewizja wskazuje ze vp4300 lite bedzie na kosciach qlc a nie tlc - wg techpowerup
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi