RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Cavendish · Opublikowano
Obecnie nie opłaca się kupować zestawu na tych procesorach, ponieważ te podstawki są ju z praktycznie martwe. Lepiej zainwestować nieco więcej w AM5, tu wspomniany procesor Ryzen 7500F+ płyta na B650. -
Przez azgan · Opublikowano
Wiem jak wyglądało to w KCD1 i to że ja zapłaciłem pełną cenę za tytuł w który i tak chciałem zagrać na premierę nie znaczy że komuś innemu muszę polecać np. bezpośrednio zakup na STEAM. Nie wiesz jaka u kogoś może być sytuacja finansowa więc jeśli stan techniczny nie jest pewny to ktoś inny może myśleć żeby zapłacić mniej kupując gdzieś taniej. Chcesz to sobie czekaj nawet jak będą rozdawać za darmo na EGS nikt tutaj nikogo nie zmusza do kupowania gier. -
Przez Dresiq · Opublikowano
Star Wars Squadron, kupione dla trybu VR. Który w tej grze wygląda jak pixelowa kupa. Do tego brak obsługi padów od vr, trzeba grać na padzie xbox/klawiaturze. Paper Beast - też vr. To jedna z gier gdzie musi się graczowi podobać wizja artystyczna i gameplay. Mi nie podeszło. Vertigo - sugerowałem się opinia steam że to perełka jeżeli chodzi o gry. Ale model wymuszonej ciężkości ciała odebrał mi radość z gry. Tylko przez to się poddałem. Wanderer - gra sprawiała na trailerach wrażenie gry akcji, z elementami strzelanki. Ale jest to gra logiczna. Mi nie podeszło. Głównie przez backtracking, który lubię tylko w metroidvani, i ograniczone miejsce w ekwipunku. Praey for the gods - podróba shadow of collosus. Ładna gra, ale łatwa i bez szału. Warhammer Battle Sister - przez błędy techniczne nie dokończyłem. Do trgo gra słaba. Ma się wrażenie że sami twórcy obstawiali że nikt nie dotrwa do połowy, bo z każdym levelem poziom gry spada. Jedyne fajne momenty to z tym mieczem piłą spalinową, i bronią imperium. Nawet fani wh40k na ten tytuł plują. Foxhole, tarkov, project zomboid, dont starve together - to są jedne z tych gier które kochasz, nabijasz 1k godzin, i dalej się z nimi nie nudzisz. Ja się odbiłem. Wiem jak długi i trudny jest czas wejścia w takie gierki. Bo w rust mam jakieś 5700 godzin i dalej gra mnie wciąga. -
Prosty sprzęt do zabawy/nauki Pi-Hole, AdGuard Home, NAS etc Raspberry, N100, mały Dell, coś innego?
Przez doman18 · Opublikowano
Masz HDD w kompie? To ile ten komp ma lat? Kilka razy myślałem o nich ale wtedy kosztowały więcej i nie chciałem ryzykować. Bo to zawsze loteria. LawrenceSystems kiedyś tłumaczyli dlaczego nie implementuja wychwalanych Quotomów pod pfsense - kupili kilka i dwie tak po prostu przestały działać po kilku miesiącach. Dlatego wtedy te poleasingowe delle, hp, fujitsu sprzedawane z kraju wydawały mi się pewniejszym wyborem Ale teraz w kwocie 300zł to bym już mógł kupić
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi