RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez aureumchaos · Opublikowano
Panowie mam pytanie... Ten hdr jakoś dziwnie działa w tej grze... Czy jak macie włączony hdr w windzie (no i w monitorze), to czy jak wyłączyć ie w grze to obraz Wam się robi wyblakły jak powinien czy nie? Bo u mnie jak wł w grze to robi się ogólnie trochę ciemniej a jak wyłączę to jaśniej ale nie ma tego efektu jak zazwyczaj, że kolory blekną... Cos mi tu świruje też rtx hdr bo potrafi sam się włączać ale sprawdziłem w nakladce i nie jest aktywny... Sprawdzi ktoś? Najlepiej z oledem. -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Rozumiem, że lepiej tego nie instalować? Chwilę na pada się przełączyłem to jednak bez porównania i zostaje na myszka i WSAD. -
Przez hubio · Opublikowano
Wczoraj do 5 rano nadrabiałem zaległości z Samochodozy i obejrzałem ten materiał + odkryłem kanał Konfitury Powiem tyle - w Polsce nikt niczego nie przestrzega, ale też infrastruktura jak i prawo jest dziurawe jak sito... Tym nie mniej akurat w tym wypadku Konfitura miał 100% racji bo można było zaparkować te 100m dalej i się przejść na piechotę. Niektórzy kierowcy to oduczyli się chyba korzystać nie tylko z komunikacji miejskiej ale i nóg Nie ma chyba takiego zakątku w Polsce gdzie samochody by nie blokowały chodników. Sam dzisiaj doświadczyłem tego na swoim osiedlu... Natomiast to co już pokazał Audytor czyli zachowanie policjantów to jakiś nieśmieszny żart - zgarniają pieszego stojącego na chodniku, a puszczają sprawczynię wykroczenia! WTF... I mają pełną wiedzę co do tego. A sprawczyni wykroczenia na zasadzie wzajemności rzuca teksty: "wyskakuj z dowodu".... Tym bardziej, że są filmy konfitury gdzie dokładnie w tym samym miejscu policja na skutek wezwania przez konfiturę dawała kierowcom po 1500zł mandatu, oczywiście nie legitymując konfitury. Tu na odwrót... Czyli wychodzi na to, że kto wezwie mundurowych ten wygrywa Śmiesznie by było jakby dwie strony wezwały i policjanci między sobą by dawali sprzeczne decyzje... Ja bym na miejscu konfitury wytoczył teraz proces cywilny policji nie tylko za bezprawne zatrzymanie i skucie, ale i za straty moralne. Tym nie mniej pójdzie pełno czasu, a oprócz zasięgów to raczej 10k nie dostanie. I też zauważyłem, że te 3 kanały: samochodoza, konfitura i audytor zaczynają ze sobą współpracować. I bardzo dobrze -
Przez Asag · Opublikowano
Ja mam nabite jakieś 16h gry i w tym czasie zaliczyłem około 5 takich zwiech gdzie jedynie odcięcie zasilania pomogło.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi