RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez azgan · Opublikowano
Nie, bo posty które poznikały zawierały głównie cytaty @JeRRyF3D z wcześniejszych stron a żeby było zabawnie to on zacytował Ciebie w odpowiedzi od której zaczęły się te wasze wywody . Posty które ja akurat pisałem zostały więc bez obaw 🤭. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
@azgan Brałeś pod uwagę, że tak po prostu, po ludzku, pie** głupoty i dlatego je usunęli? Jesteś w totalnym błędzie. Nie rozumiesz czym jest RT i PT oraz jak działają i jaki mają cel. Filozofujesz i do tego próbujesz przekonać innych do tego, że Twoje błędne teorie są prawdziwe. Wrzucasz jakieś wycięte komentarze ludzi którzy mają identyczne braki wiedzy jak Ty, i chcesz aby dla innych były wzorem i jakąś wartością. To się nie uda, bo tu niektórzy wiedzieli o RT, na długo zanim nvidia go wprowadziła do kart Zapamiętaj jedno, RT TO NIE TYLKO ODBICIE BRONI W KAŁUŻY PRZEZ PÓŁ SEKUNDY GDY PRZEZ NIĄ PRZEBIEGASZ W BATTLEFIELD... -
Przez LeBomB · Opublikowano
@Lameismyname a 24h2 nie podmienił Ci sterowników do płyty głównej? Może zainstaluj/przeinstaluj sterowniki do chipsetu i SATA ze strony producenta płyty? -
Przez Kadajo · Opublikowano
Yo, chłopaki, odpuśćcie te grafiki tematy, Czy to 4K, czy pikseli klimaty. Zamiast się spinać, kto ma lepszą jakość, Rzućcie na głośnik bit, w tym jest cała radość. Gra to gra, liczy się frajda z teamu, Nie licz na RTX, gdy brak jest feelingu. Na co komu tekstury i bajery na ekranie, Gdy vibe przy muzyce lepsze daje wrażanie. Bit jak boss fight, każdy level wciąga, Muzyka resetuje, jak checkpoint odciąga. Zamiast flame war, wrzućcie track na chill, Niech ten bit gra w kółko, aż zgaśnie wasz skill. Więc zamiast o piksele prowadzić te spiny, Dajcie basowi wkręcić się w wasze machinie. To nie FPS-y, to flow nas jednoczy, Muzyka zamiast wojny — to nasz koniec nocy. -
Przez azgan · Opublikowano
@JeRRyF3D odpowiedziałem Ci ale zrobiłem to już 2x a @Zhao pousuwał posty prosząc żeby zakończyć z Tobą dyskusję więc niestety musisz pisać sam z sobą bo dyskusja gdzie jedna strona może a druga nie, nie ma dla mnie sensu. Odszukałem nawet Twojej posty z wcześniejszych stron i je zacytowałem gdzie z innymi prowadziłeś identyczną narrację zanim jeszcze na oczy zobaczyłeś jak wygląda PT w tej grze i zanim ja włączyłem się do tej komicznej dyskusji więc ja się wypisuję już z tego cyrku.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi