RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Aleksandra spotkałem dwa razy, czyli jak trzeba było go wykopać czyli 1 spotkanie, a później w tunelu to jeszcze Pogrobno jest, zaraz koło Caelid gdzie mówi że drzwi są zablokowane. Chciałem poszukać wejścia z "drugiej strony" no ale tam to już trochę można powiedzieć że ciężko było, ale Avatar i podówjny Sfinks ubity i postanowiłem się wyniść z lokacji. A ten cały Gostoc miał ciekawego questa? Bo mi się go ubiło(i tutaj nie powiem, bo to był naprawdę przypadek) Właśnie staram się zaglądać w każdy kąt, no ale to jest szczerze nie do ogarnięcia, jak się gra na ślepo, dlatego jak mówiłem, takie zrobienie tego na 100% to na NG+ z poradnikiem sobie machnę za xx miesięcy -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@AndrzejTrg Świeżego mam Linuxa na którym właśnie siedzę. Windows to taki śmietnik do gier, rozrywki itp. Jakbym miał 100% gwarant rozwiązania problemu, to pewnie bym się skusił na świeży install, a tak gdy po fresh installu będę miał to samo, to tym bardziej wkurw mnie złapie. Ponadto zawsze format wydawał się kontrowersyjnym pójściem na łatwiznę - to co się dzieje to pewnie jakiś pierdół, który można w 30 sekund naprawić, tyle, że nie wiem jeszcze co to -
Przez Umpero · Opublikowano
Bardzo mi to wszystko jedno -
Przez PaVLo · Opublikowano
Ja cały czas skradam się, ale jak chcę wyczyścić lokację, to prowokuję przeciwników rzucając gdzieś przedmioty lub daje im się zauważyć, potem walka. A tego to @ODIN85 pewnie nie znalazł, bo to osobna misja i trzeba skojarzyć kilka faktów -
Przez miro · Opublikowano
tylko i wyłącznie wtedy jeśli chcesz mieć zintegrowaną kartę graficzną. miałem 7500f, mam 7600 z przypadku, nie ma między nimi różnicy.... jest, na papierze 7500F się fajnie kreci, kosztuje teraz z ali 570zł płyty jak już pisalismy, 98x3d to nie jest żadne potwór, za dużo się chyba naczytałeś tematu tu na forum że płyta musi być za 2K... nie nie musi. nawet te za 500 mają sensowne sekcje zasilania w każdym budźecie zawsze coś będzie nie tak, za mało portów, usb, za dużo, zły kolor itd itp najlepszy był asrock b650 steel legend na promocjach w okolicy 820-830zł, tu nie ma dylematów.. ale takich cen już może nie być
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi