To sie zdecyduj, czy wolisz odkrywac aspekty i tajniki gry samodzielnie, czy bedziesz pytal o kolor trawy i nieba na forum. Jak minimapka byla problematyczna, to juz widze jak testujesz wszystkie skille i opcje w grze Jak widac, panowie z kijem w 4 literach od "graj sam" tez jakos nie kwapili sie do podpowiedzi.
Skończone.
Świetne to było. Taka gra, która zostaje na dłużej w pamięci. Całkiem zgrabnie połączyli to z Control. Duża fajnych małych rzeczy, Ahti, Casey jako Noir Detective, musical, bracia Koskela i ich niezapomniane reklamy. Można obejrzeć fiński horror w kinie, w grze, a to jest coś o czym zawsze marzyłem, tylko nie wiedziałem o tym
Fajnie, że naprawdę sporo fińskich wstawek dodali, to zawsze dodaje uroku. Z rzeczy wkurzających, przekleństwo współczesnych produkcji, czyli interfejs zaprojektowany pod te cztery guziczki na padzie.
DLC można zaliczyć jak ktoś kupił wersję DeLuxe i dopłacił za nie kilkanaście złociszy. Jako osobno kupowane dodatki, to nie warto się nimi przejmować.
No i widzisz w tym jakiś problem? XD Doszedłem już, że robisz to strzałkami na klawiaturze. Zdradzę Ci pewnie sekret:
Po to są takie miejsca i społeczność aby takie pytania zadawać.
@Mar_s świetny avatar
Mam nowe info. @WebCM mi przekazał i się zainteresowałem. Archive Team ma podobno całą kopię laba u siebie O projekcie dawno słyszałem, ale nie wiedziałem, że tak sprawnie im to idzie i że jest z tego pożytek. Napisałem do nich na IRCu. Uploadują to pewnie na Web Archive. Fajnie 💪👇
Ja zostaję, ale dawno na większości for się nie udzielam jak kiedyś, dlatego to zrozumiałe. Niemniej jednak, kiedy się udzielałem to często właśnie na Labie 🤝
Ale to Ty pytasz na forum panow ęą czy sie da minimapke przesunac ja wiem nie majac gry. Absurdalne to sa posty ludzi na forum mowiace, ze majac grac wylacznie sami, bo sluchanie youtuberow jest passe.
Rekomendowane odpowiedzi