Ja również, chociaż akurat oprawa w takiej grze MUSI być dobra, aby robić klimat. Zobaczymy co doda oprócz PT, poniedziałkowy pacz
Czekam na jakieś presety Reshade, aby jeszcze zrobić lepszy klimat
problem mam może od 2 tygodni kiedy gram w np mafia definitive edition albo Fortnite przy tych dwóch grach mnie na razie wyrzuca do biosu raz przy graniu w elden ringa
GPU AMD Radeon RX 7900 GRE
CPU I5 13500
Płyta głowna Gigabyte B660 DS3H DDR4
zasilacz SilentiumPC Vero L3 700W 80 Plus Bronze
ram Corsair 32GB (2x16GB) 3600MHz CL18 Vengeance RGB PRO
jak mnie wrzuci do Biosa i chce z niego wyjść wrzuca mnie znowu i tak w kółko, baterie tylko wyciągałem, tak sprawdzałem "sfc /scannow"
Nikt chyba nie napisał, że PoE II jest casual friendly. Tak samo jak PoE nigdy nie było casual friendly. Jedynie, co zostało podkreślone to fakt, że PoE II jest bardziej casual friendly niż PoE. Jednak patrząc neutralnie, żadna z tych gier nigdy nie było i nigdy nie będzie casual friendly. One celują w zupełnie innego typu gracza. Nie zmienia to faktu, że każdy powinien spróbować i samemu ocenić czy mu gra odpowiada czy nie.
A tymczasem....
Witajcie! Nie byłem bardzo aktywnym użytkownikiem forum pclaba, ale od czasu do czasu tam zaglądałem, więc teraz będę zaglądać tutaj Nieźle axel springer zaorał tamtą społeczność, widać że mają takie rzeczy w 4 literach... No ale życie toczy się dalej!
Rekomendowane odpowiedzi