Kiedyś nowe generacje kart graficznych wychodziły co rok. W ostatnich cyklach jednorocznych to NV i AMD wydawali głównie odgrzewane kotlety, jak to było z serią HD 7000, Rx 2xx czy w przypadku Fermi oraz Keplera (GTX-y 400 i 500 oraz 600 i 700), więc jak ma tak wyglądać powrót do cyklu jednorocznego zmieniając tylko cyferki w nazewnictwie, a zafundować prawie to samo, to ja dziękuję .
Odleci, do takiego stopnia, że 5090-tki sprzedadzą na pniu, a ludzie będą srogo przepłacać za ten produkt, nawet jeśli będzie to kwota 20 czy 30 kafli zł, bo muszą to mieć .
allegro lokalnie - do konca grudnia promo i brak prowizji od sprzedazy (sa jakies warunki ale ja na dwoch kontach sie załapałem)
w koncu mam jakas motywacje zeby wiecej badziewia wysytawic
do tego smart i za kazdą paczke po limicie ja płace 5zł
wiec kupujacy oszczedza 6zł i wieksza szansa na sprzedaz jakichs tańszych badziewi
Konkurencja słaba to jedno. Dzięki temu właśnie cały segment poniżej 5090 jest tak mocno okrojony
Druga sprawa to jest tylko lekki lifting na procesie. AI poprawią, ale kopa z czystej mocy dla graczy nie będzie konkretnego. Jak to było w poprzednich generacjach.
Rekomendowane odpowiedzi