W przypadku ASUSA trzeba. Dla nich klient detaliczny nie jest stroną biznesową.
W przypadku roszczenia na formularzu gwarancyjnym widnieją dane sklepu, a nie Adama Kowalskiego.
Ja przeczytałem jakieś 70% lektur. W skrajnych przypadkach czytając nie pamiętałem co było 3 strony wcześniej. Takie były fascynujące. Ale że byłem grzecznym chłopcem to czytałem, bo tak przecież trzeba.
Z lektur podobały mi się Dżuma, Folwark zwierzęcy, Robinson, Zbrodnia i Kara i może że 2 o których zapomniałem. I wiesz co? W dwóch z tych przypadków potrafię podać nazwisko głównego bohatera, a ich fabułę mogę powiedzieć jedno, dwa zdania. Tyle było to warte.
To, to, i jeszcze raz to. Bardzo skuteczny zniechęcacz do czytania treści w formie książki.
A stosując to co proponuje Fatality mielibyśmy rzeszę ludzi nie współczesnych i odklejonych od rzeczywistości, którzy stanowili by karmę dla ludzi wiedzących jak współczesny świat działa.
Dzień Szakala po dwóch odcinkach. Pulpa, ale wciągająca. Dzieją się rzeczy, jak wyżej nie zawsze logiczne i pełne zbiegów okoliczności, ale się dzieją. Takie Killing Eve bez humoru.
Rekomendowane odpowiedzi