Vulc 2 191 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Insider ze znanego, technicznego portalu, udostępnił przewidywane ceny nowych kart Nvidii: Źródło: NexGenTech.com 1 4
b1ela5 39 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 2 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a): Było z colą, czy sama? Gdzie Ty mieszkasz? Zapraszam jak masz problem. 2
ODIN85 3 502 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 3 minuty temu, Vulc napisał(a): Insider ze znanego, technicznego portalu, udostępnił przewidywane ceny nowych kart Nvidii: Źródło: NexGenTech.com +vat?
Spl97 1 293 Opublikowano 3 Stycznia Autor Opublikowano 3 Stycznia 4 minuty temu, Vulc napisał(a): Insider ze znanego, technicznego portalu, udostępnił przewidywane ceny nowych kart Nvidii: Źródło: NexGenTech.com Tam ostro chlali, dodatkowe to 2137 przy 5090 . 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 4 minuty temu, Vulc napisał(a): Insider ze znanego, technicznego portalu, udostępnił przewidywane ceny nowych kart Nvidii: Źródło: NexGenTech.com Moje ulubione źródło Teraz, Spl97 napisał(a): Tam ostro chlali, dodatkowe to 2137 przy 5090 . Panie, kliknij na ŹRÓDŁO
b1ela5 39 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Teraz, Element Wojny napisał(a): Moje ulubione źródło Zostawiam Was, bawcie się samii.
cichy45 607 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) Jak już taki śmieszek, to powinno być tak: RTX 5090 - 2137 RTX 5080 - 1488 RTX 5070 Ti - 911 RTX 5070 - 666 RTX 5060 - 420 Edytowane 3 Stycznia przez cichy45 1
leven 546 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 6 stycznia wieloryby wypłyną na powierzchnię 1
Spl97 1 293 Opublikowano 3 Stycznia Autor Opublikowano 3 Stycznia 5 minut temu, Element Wojny napisał(a): Panie, kliknij na ŹRÓDŁO Nie musiałem, 2137 obok 5090 wystarczyło, ktoś musiał żartować z naszego papieża .
lukadd 2 913 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 15 minut temu, b1ela5 napisał(a): ja się skuszę na pewno drogi kolego bo, po prostu lubię, w kwestiach finansowych mało jest rzeczy których bym chciał a nie miał. Wystarczy.
Smalec 1 551 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 15 minut temu, Vulc napisał(a): Insider ze znanego, technicznego portalu, udostępnił przewidywane ceny nowych kart Nvidii: Źródło: NexGenTech.com Edytowane 3 Stycznia przez Smalec
Element Wojny 4 776 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) Jak następnym razem będziecie wrzucać lipne leaki, to dajcie choć raz dla poprawy samopoczucia $799 obok 5070Ti. Z góry dzięki. Edytowane 3 Stycznia przez Element Wojny 2
Roman_PCMR 866 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Jak by sie ktos martwil ze nowy RTX5090 nie wejdzie mu do budy to juz jest technologia ktora ma na to rozwiazanie 1 3
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 25 minut temu, b1ela5 napisał(a): Gdzie Ty mieszkasz? Zapraszam jak masz problem. Moi chłopcy już idą do Ciebie na pięterko... 4
Spl97 1 293 Opublikowano 3 Stycznia Autor Opublikowano 3 Stycznia 43 minuty temu, lukadd napisał(a): 3080tki w najlepszym okresie krypto po ~10k potrafiły się sprzedawać Przy MSRP ~3k. Za tyle się sprzedawały, bo brali jak leci do kopania ETH. Tak samo potrafiły się sprzedawać 3090-tki za 20k zł .
Gość P.Wiśnia Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 10 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): Moi chłopcy już idą do Ciebie na pięterko... *Mieszkam na parterze
b1ela5 39 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) 8 minut temu, Spl97 napisał(a): Za tyle się sprzedawały, bo brali jak leci do kopania ETH. Tak samo potrafiły się sprzedawać 3090-tki za 20k zł . Ja zapłaciłem wtedy 4,5k za aorusa. Njagorsze karty na rynku, robią czasem dobre mobo ale karty chu...e Zastanawia mnie ten fenomen, karty graficzne to głośna qpa. Edytowane 3 Stycznia przez b1ela5
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 3 minuty temu, P.Wiśnia napisał(a): *Mieszkam na parterze Fuck! Moi chłopcy już schodzą. 1
maras2574 891 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Godzinę temu, JeRRyF3D napisał(a): Czy jest tu Pani Aleksandra?! Zostawiłem sobie korespondencję z tą Panią na pamiątkę
Pan Mateoo 452 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Ogarnąć się jeden z drugim bo wam poucinam te kable od klawiatur i nie będziecie mieli jak pisać 1 2 1
Gość P.Wiśnia Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia a kto to przyszedł? pan maruda niszczyciel dobrej zabawy pogromca uśmiechów dzieci
Rekomendowane odpowiedzi