Lameismyname 2 343 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia @lukadd No trzy tygodnie (ponad) to miałem w 2023 na wakacjach. To już było konkret byczenie ale dwa bite tygodnie też spoko. Baterie trzeba czasem naładować
Phoenix. 4 730 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 30 minut temu, ket_rab napisał(a): Ktoś na rano do pracy czy urlopy? Ja urlop 10dni i robie nocke, wlasnie dzbanek kawy zrobilem, jedzenie gotowe tylko do odgrzania, dzik chlodzi sie w lodowce na pozniej 2 1
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia 6 pobudka. Zawijam się. Czekam na Wasze relacje.
xtn 77 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Masakra z konferencją amd ale jest nadzieja, że czekają na ruch nvidii, żeby dobrze wypozycjonowac rx9070 pod względem ceny i wydajności.
MarcoSimone 672 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Godzinę temu, ket_rab napisał(a): Ktoś na rano do pracy czy urlopy? Nocna zmiana
Brolly 765 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) Widzimy się po 9 lecę spać, nocna zmiana czuwaj Edytowane 7 Stycznia przez Brolly 1
Doamdor 1 794 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Od tych emocji to nie zasnę. Będzie nowy RTX, albo hold. 3
Imm 275 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) Już się nie mogę doczekać tego płaczu na ceny, 200 kolejnych stron w kilka godzin pewnie pęknie tutaj. ............a potem większość i tak grzecznie poleci do sklepu i kupi. Edytowane 7 Stycznia przez Imm
Kadajo 7 414 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Ja tu jestem, tylko aby poczytać frustracje 1
DyndaS 93 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Dadzą 10k za RTX5090, to będą klaskać uszami jak tanio i kupią. Dadzą 15k, to będą narzekać, a i tak pójdą kupić.
DyndaS 93 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Tak się zastanawiam jak wielkie układy chłodzenia muszą być, albo jak głośno wyć, aby ogarnąć te 575W.
Doamdor 1 794 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 11 minut temu, DyndaS napisał(a): Dadzą 10k za RTX5090, to będą klaskać uszami jak tanio i kupią. Dadzą 15k, to będą narzekać, a i tak pójdą kupić. Już tyle płacili za RTX 4090. 18 minut temu, DyndaS napisał(a): Tak się zastanawiam jak wielkie układy chłodzenia muszą być, albo jak głośno wyć, aby ogarnąć te 575W. Zapewne nie wiele większe od tych w RTX 4090, zrobi się UV i będzie dobrze.
areczek1987 910 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 12 minut temu, Doamdor napisał(a): Już tyle płacili za RTX 4090. Zapewne nie wiele większe od tych w RTX 4090, zrobi się UV i będzie dobrze. Primo niektórzy płacili gdy dolar stał po 5zł a nowa generacja była faktycznie nowa. Secundo oni na FB GeForce salutowali pastom termo a nowe karty Asusa mają chyba PTM w ficzerach. Grunt to zadbać o dobrą przewiewność budy. 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Godzina i 8 minut Licz sekundy trzeba wszystkich co nie mogą zasnąć dobudzać.
DyndaS 93 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia jedno jest pewne.... cicho ani chłodno jednocześnie to nie będzie. Obstawiam, że gorąco i głośno
ODIN85 3 502 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 4 minuty temu, sideband napisał(a): Ile to na nasze?
DyndaS 93 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Ile to na nasze? 7500 1
Imm 275 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Jak za darmo, nic tylko brać. @Kadajo bierze 10.
Rekomendowane odpowiedzi