Skocz do zawartości

RTX 50x0 (Blackwell) - wątek zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dobra nvidia zrobiła za drogie karty i za słabe bo źle pocięła krzem i jeszcze ma czelność wpływać na opinie o ich produktach. Poziom odklejki level hard. Ach paskudna firma- kupię sobie konsole nintendo i tam bede sie pasjonowal gierkami... ej czekaj...:hihot:

Opublikowano

@jankooo

Można się spierać o to, czy wzrost wydajności rzędu 8, 10 czy 15 procent względem Ady(nie licząc oczywiście 5090) to śmiesznie mało, mało czy po prostu ok dla kogoś kto czekał na nową serię od dobrych 5 i więcej lat, ale do jasnej cholery nie możemy pisać że to jakiś plus, bo to zasrany standard powinien być, wzrost generacyjny.  Uderz się po prostu w pierś, że napisałeś glupotę.

Opublikowano
6 minut temu, hubio napisał(a):

No i doczekam się jednak tego 5080Ti :) Pamiętacie jak jeszcze na labie pisałem, że chcę sobie kupić jak powstanie.

https://www.notebookcheck.pl/Raport-RTX-5080-Super-Ti-z-24-GB-VRAM-pojawi-sie-pod-koniec-tego-roku-zamiennik-RTX-5090D-zostanie-obnizony.1017014.0.html

Juz wyjasniam, nie bedzie zadnego Ti, zamiennik 5090D juz powstal ;)  A ten news to wola o pomste do nieba jak zostal zlepiony :hihot: 

• Thanks 1
Opublikowano

@Smalec

Oni nie rozumieją że tu nie chodzi o to co im odpowada i że to nie ma żadnego znaczenia.

Nie rozumieją o czym się toczy rozmowa bo zatrzymali się na etapie jak to źle, dla mnie ok więc jest ok. 

Nie dotrzesz do takich ludzi bo oni nie potrafią myśleć szerzej. Widzą tylko własny, wąski punkt widzenia i nie potrafią wyjść poza niego.

• Upvote 2
Opublikowano

Panowie, żeby była jasność. Nie będzie tolerowane bezpośrednie atakowanie nikogo z moderatorów ani adminów. Kto mnie zna wie że jestem pierwszy żeby sobie pożartować, nawet z samego siebie ale wszystko ma swoje granice. Możemy się nie zgadzać w pewnych sytuacjach ale jak ktoś ma mi coś bezpośrednio do zarzucenia to zapraszam na PW.

Opublikowano
1 godzinę temu, Kadajo napisał(a):

Panowie, żeby była jasność. Nie będzie tolerowane bezpośrednie atakowanie nikogo z moderatorów ani adminów.

Tak jest, po pierwsze administracja, po pierwsze moderatorzy!

Chwała Wielkie...mu ITH!

• Haha 5
Opublikowano
10 godzin temu, Kadajo napisał(a):

@sideband

Nie narzekam tylko krytykuje, naucz się wreszcie tej różnicy.

A ostatni raz Nvidia moją kasę to widziała w czasach GTX 1070.

Zrobi Nvidia dobre karty to może moja kasy znowu zobaczy.

Krytyka wygląda trochę inaczej ;)

Poza tym jesteśmy na malutkim forum na zadupiu internetowym także nikt tego nie zobaczy ani nie usłyszy :E

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Mar_s napisał(a):

Tak jest, po pierwsze administracja, po pierwsze moderatorzy!

Chwała Wielkie...mu ITH!

Bez uzytkownikow nie masz forum. Im wiecej jest ludzi na forum, tym bardziej twoja ranga wzrasta. Im mniej jest uzytkownikow tym mniej istotna jest pozycja admina. To taki miecz obusieczny.  

Edytowane przez maxmaster027