Tak się składa, że butelki mi spod domu zabierali a teraz trzeba z tym jeździć.
Liczę tylko na to, że producenci przestawią się na zastępcze opakowania i system w tej formie okaże się fiaskiem na całego.
Sąsiad akurat próbował takim boosterem uruchomić Ravkę. Nie wystarczył
Albo miał za słaby, albo aku za mocno się rozładował, bo samochód martwy. To akurat nie przez mróz, tylko stał długo nie jeżdżony w garażu.
Nie powiedziałbym, że mam ciemno :P. Wszystkie źródła światła mam za monitorem, nic mi nie świeci w ekran. 30 dla mnie jest wystarczające do komfortowej pracy przez cały dzień, a jak mam potrzebę to sobie rozjaśniam. Okolice 50 dają już całkiem jasny obraz i ładne kolorki. Póki co nie mam potrzeby mocniejszego rozjaśniania, nie wiem jaki scenariusz by tego wymagał :P.
A pobór, bykowe, robienie dzieci dla społeczeństwa itd. to też wykonywanie swojej pracy jako przykładnego obywatela to też wchodzi w ten schemat, czy nie?
Przecież płacimy więcej za wywóz śmieci, więc wyjaśnij merytorycznie. Dajemy butelki do sklepu, a jednocześnie podnoszą nam cenę za wywóz. Więc jak to obliczasz, ile by było drożej gdybyśmy mieli w 4 literach te butelkomaty?
Przypomnę https://forsal.pl/kraj/aktualnosci/artykuly/10647075,wyrzucasz-butelki-do-butelkomatu-mozesz-spodziewac-sie-wyzszego-rachunku-za-smieci.html
Dziękuję za kulturalny ton. Uważam, że więcej koszy na śmieci pod domami by zmieniło znacznie więcej niż te sklepowe śmieciarki. A może nawet butelkomaty POD domem? Tylko rozumiem, że ktoś by zniszczył i tego się boją. Ale moim zdaniem jest na to niska szansa bo nie ma u nas jeszcze tylu imigrantów z niskim IQ i przystosowaniem do życia w Afryce a nie u nas.
PS kamery też istnieją. W chinach są powszechne.
Rekomendowane odpowiedzi