Przecież pisałem już, ze te sprawy "polityczne" nie nadają się na tymczasowe aresztowania czy ENKI To jak po mnie w tym wątku jechali... Cieszę się, że SO podzielił moje zdanie Pewno słaby materiał prokuratury albo sprawa mega zawiła albo jedno i drugie... To nawet sprawy watowskie często są bardzo niejasne, a co dopiero dysponowanie środkami FS czy takie sprawy jak ta. W sensie prawa karnego to nie jest najgorsza rzecz, że dostała kasę straż pożarna a nie fundacja. Enki wystawia się za pedofilami, mordercami i gwałcicielami. To oczywiście przenośnie, żeby Gordon mi za moment nie dał całej litanii przestępstw. Oczywiście formalnie i to się nadawało, ale Enek nie wystawia się za takie coś jak np. i do alimenciarzy, których spora grupka pracuje po magazynach w Niemczech i Holandii A jak tylko przekroczą granicę już mogą być aresztowani. Sprawa tego Romanowskiego czy FS to taki poziom alimenciarzy
Amazon to jest pierdylion większy sklep od xkoma i pierdylion rocznie więcej sprzedają. Na necie oczywiście znajdziesz więcej opinii na temat Amazona z jakimiś problemami w wysyłce czy przysłowiową cegłą w paczce, ale to chodzi o skalę różnych sklepów nieporównywalną w ilości sprzedaży.
Ja ogólnie od lat zamawiam dużo na Amazonie, w ostatnich latach to będzie ~300 przesyłek rocznie Jeszcze nigdy mi się nie trafiła cegła zamiast produktu.
Wadliwe produkty, nie pasująca jakoś wykonania czy cokolwiek innego oczywiście okazjonalnie bywa, ale zawsze szybki zwrot i kasa z powrotem, nigdy mi nie robili problemów.
I to jest ten cudowny rzecznik którego Kris tak zachwalał a który zdania nie potrafi wydukać po zadaniu kłopotliwego pytania?
A co do przywracania praworządności w Polsce to już chyba mem jest.
Rekomendowane odpowiedzi