Phoenix. 266 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Tydz przed premiera zloto, czyli tak za rok uzywalny stan
reddy 27 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Mam nadzieje, że tego elementu klimatu (bugi) nie zachowają wiele
Kelam 693 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Coś czuję, że jednak nie będzie bugów brakować .
tom36816 0 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Czyli bez obsuwy. Niby fajnie bo czekam na tę grę ale kurcze sprzętowo nie jestem jeszcze gotów Trochę mnie zaskoczyli hehe. Nie wiem czy jest sens podchodzić z RTX3060 i to w 1440p. Wiem że podane przez nich wymagania są śmiesznie niskie ale chyba nie ma się co nimi sugerować. Patrzę na to jak chodzą inne gry na UE5
wrobel_krk 206 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Zalecane nie są jakieś wygórowane ale znając gry na UE5 to będize stutter gdzieniegdzie i na 9800x3d + rtx4090 Mówicie żeby język dialogów idać ukraiński i napisy polskie to będzie klimat. metro ogrywałem włąsnie z ruskim za drugim razem ale tam nawet angielski był z ruskim akcentem spoko nawet:)
Phoenix. 266 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada 8 minut temu, tom36816 napisał(a): śmiesznie niskie Smiesznie to bedzie po premierze bo gra nie dowiezie oczekiwan graczy, a recenzenci jeszcze nie maja gry A o technikaliach nie wspomne.
Kelam 693 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Dlatego uważałbym z preorderami. Różnie może być.
wrobel_krk 206 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada (edytowane) Racja zawsze moze by jak cyberpunk gdzie się dało grać po roku czy dwóch:) Ja na game passie nie ryzykuje nic na premierę po za tym że nie będę miał w co grać i dalej będę walił 100 postów na forum:) Edytowane 8 Listopada przez wrobel_krk litrówki (0.7)
tom36816 0 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada @Phoenix. Na premierę to wiadomo że nie dowiezie, jak każdy poprzedni stalker, ale nie ma tego złego, zawsze to to jakaś szansa na obniżki, a grę i tak kiedyś poprawią
Kelam 693 Opublikowano 8 Listopada Opublikowano 8 Listopada Kiedyś, to taka troszkę mało optymistyczna wizja. Niech to będzie chociaż rok .
ODIN85 372 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada No i to jest świetna wiadomość na długi weekend
reddy 27 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada Dlatego dobrze że będzie w gamepassie, wiele się nie ryzykuje i 20.11 jazda odświeżyłem sobie w tym tygodniu Zew Prypeci dla wkręcenia, jestem gotów
Vulc 287 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada Nit się chyba nie spodziewa optymalizacyjnej perełki, więc ja wyżej - Game Pass stanowi tutaj zabezpieczenie. Dodatkowo jak ktoś kupił kolekcjonerkę, nie będzie jej musiał nawet wyciągać z pudła.
azgan 375 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada 17 godzin temu, Isharoth napisał(a): Nowy filmik. Chyba jeszcze nikt nie wrzucał. Widać trochę ten downgrade graficzny. Ale mi to nie przeszkadza. Gameplay i klimat ważniejsze. Wygląda dobrze 11 godzin temu, caleb59 napisał(a): No nareszcie 😅😉
Jaycob 225 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada 11 godzin temu, caleb59 napisał(a): Przypominam, że Cyberpunk też był w złocie. 1 1
azgan 375 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada 22 minuty temu, Jaycob napisał(a): Przypominam, że Cyberpunk też był w złocie. I miał działać "zaskakująco dobrze"* 😉
Jaycob 225 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada Działał na PC. PS4 to już inna bajka. Tak, ten cytat zostanie z nami na dłużej. 1
ODIN85 372 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada 39 minut temu, Jaycob napisał(a): Przypominam, że Cyberpunk też był w złocie. Redakcje już grają a na pjurze ma być test kart graficznych.
reddy 27 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada Bo pewnie dla Kicińskiego, który stan gry musiał znać, zaskakujący był fakt, że w ogóle się uruchamiał na ps4 1
Stjepan 234 Opublikowano 9 Listopada Autor Opublikowano 9 Listopada A tu pewnie będzie na zwykłym PS5 960p z upscalingiem do 1440p i 30fps. 1
reddy 27 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada Nie strasz ja będę ogrywał na Series x, bo peceta mam aktualnie antycznego, skleconego z pozostałości, do wyświetlania internetu. Jakiś jeszcze kaskader oprócz mnie będzie strzelał do snorków na konsoli?
lukadd 211 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada Godzinę temu, Jaycob napisał(a): Przypominam, że Cyberpunk też był w złocie. Wszystkie gry są w "złocie" przed wydaniem To określenie dziś nic w zasadzie nie znaczy. Tylko tyle, że gra jest gotowa na odpalenie/dystrybucję i przyjmowanie kolejnych patchów
Jaycob 225 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada (edytowane) Ja o tym wiem. Chodziło mi o to, że pomimo statusu "gold", premiera została i tak przesunięta. Chyba w złotym papierku, rozpakowujesz, a tam (nie ma emotki kupy to wstałem czarnucha ) Edytowane 9 Listopada przez Jaycob
Frog67 89 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada 3 godziny temu, Jaycob napisał(a): Ja o tym wiem. Chodziło mi o to, że pomimo statusu "gold", premiera została i tak przesunięta. Chyba w złotym papierku, rozpakowujesz, a tam (nie ma emotki kupy to wstałem czarnucha ) W Stalker na wszystkie bugi będzie wytłumaczenie, bo to anomalia. 1
Phoenix. 266 Opublikowano 9 Listopada Opublikowano 9 Listopada 3 godziny temu, lukadd napisał(a): Wszystkie gry są w "złocie" przed wydaniem To określenie dziś nic w zasadzie nie znaczy. Tylko tyle, że gra jest gotowa na odpalenie/dystrybucję i przyjmowanie kolejnych patchów Golda przewaznie gry maja 1-2msc przed premiera i ten okres poswiecany jest na poprawki i optymalizacje, a gry wychodza w tragicznym stanie, tutaj zloty status tydz przed premiera nie wrozy nic dobrego
Rekomendowane odpowiedzi