Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co będzie wraz z 2.0 to się dowiemy. Może dam radę skończyć grę, bo nigdy jej nie skończyłem. Zagram nawet bez dlc jak się nie zdecyduję zakupić. Bo chyba Mortal Shell 2 będzie lepszym zakupem niż dlc do Stalkera 2.

Opublikowano

Specem od audio nie jestem, ale poprzednio miałem Pulse Elite i te w porównaniu do tamtych to przepaść.

Testowałem aktualnie w Arc Raiders i wystrzały z broni, wybuchy, nawet te niosące się z daleka zrobiły na mnie takie wrażenie, że szczęka mi opadła:E

Bardzo wyraźny dźwięk kroków, biegu, dialogów i świetny, realny, potężny bass kiedy trzeba.

Dlatego już wiem, że granie w Stalkera to będzie "uczta".

Opublikowano
W dniu 11.08.2026 o 12:14, Spychcio napisał(a):

Specem od audio nie jestem, ale poprzednio miałem Pulse Elite i te w porównaniu do tamtych to przepaść.

Testowałem aktualnie w Arc Raiders i wystrzały z broni, wybuchy, nawet te niosące się z daleka zrobiły na mnie takie wrażenie, że szczęka mi opadła:E

Bardzo wyraźny dźwięk kroków, biegu, dialogów i świetny, realny, potężny bass kiedy trzeba.

Dlatego już wiem, że granie w Stalkera to będzie "uczta".

szkoda że nie na kablu :D

Opublikowano
W dniu 26.06.2026 o 08:44, ODIN85 napisał(a):

Nie pamiętam już ale miałem buga co fabułę blokował i musiałem dużo się cofać.

Cofać nie, trzeba było kody wpisywać żeby znaczniki misji się pokazywały, jakoś tak. Ja skończyłem krótko po Tobie 

Opublikowano

Niestety nie ma informacji, sam nie wiem co będzie. Na pewno nie mam dostępu do dodatku, zależy od ceny ale nawet bez dodatku bym chciał to przejść, bo niestety rozgrzebał i zostawiłem na lepsze czasy. Teraz i tak zagram od nowa. 20 sierpnia Mortal Shell 2, Stalker 2 będzie obserwowany i sprawdzany przeze mnie. Pewnie po kilku dniach dowiemy się jaki jest jego stan. 

Opublikowano (edytowane)

Coś mnie niepokoi w nowych materiałach :hmm:. Czyżby zmienili pory roku w jakich rozgrywa się gra? Była jakaś ponura popromienna "jesień średniowiecza", a teraz mamy skowronkową wiosnę :hmm:

Po lewej zmiany, po prawej "kiedyś to było"

OperaZrzutekranu_2026-08-14_171938_www.youtube_com.thumb.png.180985205dc8f1acae3cdd3f2bc0421b.png

Zrzutekranu2026-08-14172101.thumb.png.9938c1a1506b0f4f3a5844f8432c4a1c.png

OperaZrzutekranu_2026-08-14_172157_www.youtube_com.thumb.png.5357563db632653ecae965afa818a3ae.png

Mapka godziny premiery, czyli wychodzi na to, ze obsuwy nie będzie ... 18.00 odblokowanie 

770901683_1750456733219079_5462003489459813541_n.thumb.jpg.e803e3127105ab5bea23d40f7f0e867d.jpg

Edytowane przez PaVLo
Opublikowano

Czytałem info na ich stronie i widziałem ten nowy filmik o wersji 2.0

Zmiana oświetlenia, całej roślinności (co świetnie pokazuje trailer), poziom trudności można ustawiać jak w TLOU2, ustawiasz każdy aspekt osobno:yuppie: 

Ustawię pewnie dużą ilość mutantów:hihot:

Sporo fajnych zmian:yuppie: 

Cena dodatku 30€ 

Będzie grane:glodny:

Opublikowano

Jestem ciekaw jaki przelicznik Gaben u nas zastosuje i czy te 29,99E to będzie te 130zł ... dość drogo jak za dodatek, oby była warty zakupu, no chyba, że będzie za free dla posiadaczy premierowej Limitowanej wersji :wariat:

Opublikowano
3 minuty temu, PaVLo napisał(a):

Jestem ciekaw jaki przelicznik Gaben u nas zastosuje i czy te 29,99E to będzie te 130zł ... dość drogo jak za dodatek, oby była warty zakupu, no chyba, że będzie za free dla posiadaczy premierowej Limitowanej wersji :wariat:

Dość drogo jak za dodatek?

To co powiesz np. o Fifie... jest jak bieda dodatek, wychodzi co roku i ma mniejsze zmiany niż to DLC a kosztuje 350-700zł a ludzie i tak kupują w milionach:hahaha:

Wystarczy zamiast nazwy DLC dać nowy numerek i twierdzić, że to totalnie nowa graxD

Opublikowano (edytowane)

Tej informacji nie znalazłem, ale łata 2.0 to sporo zmian, więc może i temu też się przyjrzeli i poprawili :hmm:

//edycja
(przetłumaczone automatem)

Poprawiliśmy także oświetlenie wewnętrzne, aby było bardziej realistyczne, zarówno wewnątrz budynków, jak i w podziemnych lokalizacjach. Co więcej, przerobiliśmy krajobraz i liście, aby wyglądały bardziej naturalnie, i naprawiliśmy setki problemów z lewitującymi przedmiotami — wraz z innymi różnymi błędami, które sprawiały wrażenie, jakby anomalie pojawiały się w niewłaściwych miejscach.

Edytowane przez PaVLo