Panowie - jeżeli wrzucacie coś ponad jedną fotę, to te kolejne ładujcie w spoiler. Wczoraj tu już dwa razy o tym przypominałem, a wcześniej też nie raz.
e: Porządek zrobiony. Kolejnym razem lecą punkty porządkujące, bo ile można przypominać. Macie to specjalnie dodane przez admina. W jednym spoilerze mieści się wiele fot. Chodzi o userów przeglądających mobilnie, by ich nie atakować zalewem skirnów. Od tego jest dedykowany topic i tam można wrzucać bez spoilera.
"Rosja ma prawo użyć broni przeciwko obiektom wojskowym krajów, które używają swojej broni przeciwko Federacji Rosyjskiej."
Już widzę jak walą w Stany Zjednoczone albo Wielką Brytanię
ale ma sporo więcej emerytów i rencistów. Oni nie mają pracy ani jej nie szukają już.
3d emeryci:19%, renciści:2%, Uczniowie i studenci:8%, Zajmujący się domem i inni:4% Razem: 33% osób, które są poza rynkiem pracy
Konfa: emeryci:6%, renciści:0%, Uczniowie i studenci:11%, Zajmujący się domem i inni:3% Razem: 20% osób, które są poza rynkiem pracy
Nie o to chodzi, ja jednak pececiarz jestem, glebokie biurko, 42 cale z metra i zero rozpraszaczy na okolo. Na konsoli tez tak gram. Jak chce sie rozwalic to mam podnozek, ale zawsze blisko ekranu, moge liczyc wlosy na grzebiecie mutantow. Tam jest troche wiecej jak 2 metry.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kelam,
info spoilery
Rekomendacja dodana przez Kelam
0 reakcji
Pokaż odpowiedź