Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Jaycob napisał(a):

A wystarczyło przełożyć premierę o 10 dni i lepiej by się grało

Wystarczyło poczekać 10 dni i lepiej by się grało :D przecież przełożenie premiery nic by nie dało bo by nie wiedzieli że trzeba zmodyfikować elementy surwiwalu, zmienili dzieki głosom graczy, testerów.

Opublikowano
5 minut temu, Jaycob napisał(a):

Widzę, że wszystkie blokery progresji, które miałem poprawili w tym patchu.

A wystarczyło przełożyć premierę o 10 dni i lepiej by się grało.

Pewnie nic by nie dało te przełożennie o dwa tygodnie, bo przy premierze dostali tyle informacji zwrotnej, tyle raportów że żadne beta-testy nie dadzą takich efektów.

• Upvote 1
Opublikowano

Jak na dzisiejsze realia SZOK I NIEDOWIERZANIE. Druga aktualizacja tak szybko? Może i mała ale zawsze to coś i do tego w weekend. No reszta korporacyjnych gnid wydających gry powinna brać przykład. Wraca mi wiara w szczerość GSC.

Opublikowano
18 minut temu, Vulc napisał(a):

U mnie było "prawie" stabilnie po jakimś fixie z NexusMods, ale instalacja "łatki" ponownie rozwaliła grę. Bez FG jest lepiej, ale nadal daleko od ideału. Generalnie jest kabaret z ustawieniami, każdy setting to inne problemy, inne działanie gry.

Mam kilka tipów:

Upewnij się, że spec PC jest odpowiednia.

Sprawdź, czy masz aktualne sterowniki.

Uruchom grę z trybu administratora.

:E

• Haha 3
Opublikowano
5 minut temu, bbandi napisał(a):

Wystarczyło poczekać 10 dni i lepiej by się grało :D przecież przełożenie premiery nic by nie dało bo by nie wiedzieli że trzeba zmodyfikować elementy surwiwalu, zmienili dzieki głosom graczy, testerów.

Można mieć wątpliwości natury moralnej czy robienie sobie z premiery gry beta testów jest właściwe, ale fakt faktem - nikt szybciej i lepiej od graczy nie oceni co działa, a co nie działa. Natomiast aby określić dzianie survivalu, ekonomii czy balansu, gra przede wszystkim musi... działać. :E A jak ludzie siedzą po nocach nad ustawieniami, albo zmuszeni są do używania komend aby ruszyć z fabułą, to chyba nie tędy droga. ;)

• Upvote 2
Opublikowano
2 minuty temu, Frog67 napisał(a):

Pewnie nic by nie dało te przełożennie o dwa tygodnie, bo przy premierze dostali tyle informacji zwrotnej, tyle raportów że żadne beta-testy nie dadzą takich efektów.

Przy premierze gry dostali taki feedback, że MC 79%, Steam 80%

Opublikowano
52 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

Myślałem że to o wczorajszym;)

To teraz łatanie patcha:E

na GP nic nie widzę, znowu później będzie czy po prostu nie zwrocilem uwagi że był? Czy wersja GP nie potrzebuje łatania wczorajszego patcha? :E

Opublikowano
3 minuty temu, Jaycob napisał(a):

Mam kilka tipów:

Upewnij się, że spec PC jest odpowiednia.

Sprawdź, czy masz aktualne sterowniki.

Uruchom grę z trybu administratora.

Wrzuciłem na głowę jakąś starą maskę przeciwgazową z demobilu podczas instalacji patcha, aby naładować cały proces dobrą energią. Niestety bez efektu.

• Haha 3
Opublikowano
10 minut temu, JeanPepin napisał(a):

na GP nic nie widzę, znowu później będzie czy po prostu nie zwrocilem uwagi że był? Czy wersja GP nie potrzebuje łatania wczorajszego patcha? :E

Wczoraj wleciał 11.7GB.

Opublikowano
18 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

Na GP brak, póki co.

9c4z9i.jpg.d45dbb443a6d6efd42750114f68889f5.jpg

9 minut temu, sniper76 napisał(a):

Ten patch 13.7GB coś konkretnie naprawił w grze, czy tylko tak na odczepnego ?? wczoraj tylko pobrałem... 

Mnie zniknęły ulepszenia i dutki za nie z broni, a tyle gratów nosiłem by zarobić. xD

Zauważyłem, że lepiej gra lata w ludnych wioskach, nie dropi fpsów. Przynajmniej u mnie.

Opublikowano
Godzinę temu, Stjepan napisał(a):

Niech łatają, jestem za, zanim ja wyjdę z wioski to jakoś to już będzie wyglądało. :E

Mam tak samo i planuję wrócic w okolicach patcha 1.10 ☢️😀

Opublikowano

fVwYfMj.jpeg

Tak jak wczoraj  wspominalem widać że po 1.01 użycie Vram nieco spadło przedtem było w granicach 10-11.5  teraz problem żeby dobiło do 10GB 

Tak sobie chodze na mięsną zapalniczke i jest problem aby wypadla, do cholery to już hipersześcian zdążył mi wypaść a zapalniczka dalej nie może popieprzony jest ten RNG artefaktów.

Opublikowano
21 minut temu, Crew 900 napisał(a):

Pany gdzie jest gościu od zadania z obrożami? 

A tutaj jakaś anomalia :E

Mówiłem że trzeba iść po obroże przed gadką z nim w Rostoku. Masz mapę w necie gdzie.

Wczorajszy patch dalej to sknocił ale tym razem Richter znika.