Skocz do zawartości

S.T.A.L.K.E.R. 2: Serce Czarnobyla

Stjepan

Rekomendowane odpowiedzi

@Necronom

A co masz za szrota? Zwykle w tych gierkach zrzucenie kilku detali z ultra na High jak np. mgła to z lupą szukać różnic, a do fps dostaniesz boosta z 20-30% :E Rozdzielczość zdecydowanie zrobi lepszą robotę bo działa na cały obraz niż wszystko z detali ustawione na maxa.

Edytowane przez lukadd
  • Upvote 1

• Odpowiedzi 460
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Jakie dlss 3.0, nie masz FG, a DLSS masz tak jak ja mam, i dlss jest w postaci najnowszego pliku dll 3.7.2. 

edit: Gracze mylą DLSS 3.0 jako FG, FG wprowadzili chyba wraz z 3.5 dlss, ale to tylko wersja dlss, co wskazuje plik dll, a FG i tak jest osobną opcją do włączenia.

Edytowane przez Reddzik
  • Upvote 1

Nom poszło do góry przed premierą, nie raz tak było, częsta praktyka przed wielką premierą, a jak gra się nie sprzedaje to cena jest nadal podobna albo szybko spada.

@Necronom zobaczymy, są też mody, nie wiemy co w przypadku FSR, ale ja ogólnie i tak wolę DLSS, bo obraz jest lepsze niż na FSR, chyba, nawet nowsza wersja FSR 3.1 nie zawsze jest idealna w połączeniu DLSS.

Edytowane przez Reddzik

szybko wyjdą łatki z optymalizacją :D zbyt długo wszyscy na to czekają. Na pewno dopiero będzie spoko grywalny 2 lata po premierze , tak jak w przypadku CP %-) zaraz będą testy na 2x4090 i 128gb ramu ddr9 ;-)

Załuję że nie kupiłem tego wcześniej :D bo ceny ładnie idą wzwyż

• Like 1

30 minut temu, Alek_M napisał(a):

Właśnie zamówiłem wersję limitowaną na RTV Euro, ciekawe czy zrealizują zamówienie, bo na stronie producenta nie ma już takiej opcji?

Patrzyłem na tą wersję i zastanawiam się czy oni tam nie mają błędu cenowego i ciekawe co wyślą :E Bo na 240zeta to była wyceniona wersja Standard z naklejkami, pocztówką i steel boxem, wersja limited edition z mapą, naszywkami etc. to cena 350-400zeta.

Standard
614wOVuq9OL._SL1500_.jpg

Limited

71iROQI9QZL._SL1500_.jpg

9 minut temu, lukadd napisał(a):

Patrzyłem na tą wersję i zastanawiam się czy oni tam nie mają błędu cenowego i ciekawe co wyślą :E Bo na 240zeta to była wyceniona wersja Standard z naklejkami, pocztówką i steel boxem, wersja limited edition z mapą, naszywkami etc. to cena 350-400zeta.

Teraz jest drożej, np Ultima podniosła cenę na 259.90zł, a tak wygląda temat o grze na łowcach i ceny limitki, tyle kosztowało 230zł, była nawet gadka, żeby anulować cyfrę i wziąć limitkę za niewiele więcej.

obraz.png

• Thanks 1

13 minut temu, Reddzik napisał(a):

Teraz jest drożej, np Ultima podniosła cenę na 259.90zł, a tak wygląda temat o grze na łowcach i ceny limitki, tyle kosztowało 230zł, była nawet gadka, żeby anulować cyfrę i wziąć limitkę za niewiele więcej.

Nom faktycznie jak teraz czytam więcej to widzę, że dali wersję limitowaną w cenie standardowej :D

https://lowcygier.pl/preordery/pudelkowa-edycja-limitowana-s-t-a-l-k-e-r-2-w-cenie-zwyklego-wydania-gre-na-pc-kupicie-juz-od-229-zl/

Edytowane przez lukadd