Czyli jak w mad maxie, chociaz tam były momenty jak klepałes jednego typa w jakimś kombo to czasami drugi typ w tym samym czasie atakował , tutaj pewnie będzie etak samo po za tym tutaj widziałem finishery takie same jak w grze sprzed 10 lat
Generalnie zwróciłbym uwagę na to, że zaś autor(ka) dała nogę więc ani nie wiadomo czy to ma być tylko upgrade 1:1, czy na lata do innych kompów, ani czy chce używkę - bo jeżeli tak to z używek Seasoniki mają długie gwarancje i spokojnie można taki zasilacz tanio kupić.
Ostatnio serię Core 550W do budżetowego zestawu za 170 ziko z długą gwarancją kupiłem. Także tego ...
Dzięki za odpowiedzi, też myślę, że najrozsądniejszym wyborem byłby SN7100 w obecnej sytuacji. Jakby ktoś nie znał tego zestawienia to wrzucam link do sporej listy SSD ze szczegółami: SSDs.
Kolejne ważne info, mój Crucial zaczął działać normalnie, zarówno dla niego jak i jednego z moich dysków HDD raport smart wykazał błędy które należy interpretować jako problem z kablem SATA bądź kontrolerem. Po odpięciu kabli, przedmuchaniu i podpięciu na nowo wszystko jest ok. Objawy jakie miałem to bardzo długie bootowanie lub w ogóle brak możliwości uruchomienia PC, nagłe zatrzymywanie się kopiowania plików randomowo i inne przycinki. Jak się jeszcze raz to powtórzy to myślę, że po prostu wymienię kable SATA.
a to zależy od miasta, w którym mieszkasz - w Łodzi myślę, że większość kamienic ma wewnętrzne dziedzińce, gdzie można parkować. Dużo tych miejsc nie ma, ale są. Dużo większym problemem jest znalezienie miejsc na starych osiedlach z PRLu, zwłaszcza z lat 50-60, gdzie zdecydowanie nie było przewidzianie tyle aut na etapie planowania i budowy. Taka Dąbrowa to jest dramat, można i godzinę spędzić na szukaniu legalnego, wolnego miejsca do parkowania.
Rekomendowane odpowiedzi