janek25 302 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia leven ale co ta murznka ma określać ? Ze arrow lake jest opasły ale ubity? czy pisze o raptor lake
wallec 1 555 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) Godzinę temu, Krzysiak napisał(a): Mało to razy jako argument za intelem podawałeś że system szybciej wstaje? Pełno razy ale na 100% nie pisałem, że wystarczy mieć Intela, tylko wskazywałem, że AMD wolno wstaje bo: - po złożeniu pc trwa to z minute albo dwie - po każdorazowej zmianie parametrów ram tj. długie trenowanie - bez używania "sztuczek" w bios skracających boot kosztem wydajności systemu pamięci tj memory context restore na enabled UWAGA, JEST WAS TU WIĘCEJ NIŻ WŁAŚCICIELI INTELA ZACZYNAMY IGRZYSKA Niech znajdzie się chociaż dwóch, którym pc uruchomi się szybciej niż Phenixa Intel (ucinam to bo będzie spam) a wtedy przynzam wam rację, że AMD wstaje tak samo jak Intel Phenixa. Zapraszam, proszę wrzucić filmik z uruchomienia pc, dwa warunki: - memory context restore disabled - ju-rek nie gra Edytowane 1 Kwietnia przez wallec 1
janek25 302 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 8 minut temu, wallec napisał(a): Niech znajdzie się chociaż dwóch, którym pc uruchomi się szybciej niż Phenixa no ja miałem laptopa z Celerron 1005 z samsung 840 pro który ładował sie 8 sekund
Phoenix. 6 093 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 16 minut temu, wallec napisał(a): Zapraszam, proszę wrzucić filmik z uruchomienia pc, dwa warunki: - memory context restore disabled - ju-rek nie gra Czyli juz wypierasz fakty , piszemy o wstawaniu na intelu a chcesz przyklady z amd Znowu odwaracamy kota ogonem jak intel juz nie wstaje szybko 18 minut temu, wallec napisał(a): ZACZYNAMY IGRZYSKA Ty juz dawno zostales we wszystkim zaorany klamczuszku wiec igrzyska mamy pt posmiewisko z walcusia 1
wallec 1 555 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Usiądź po cichu i obserwuj. To Wy piszecie, że AMD i INTEL wstają tak samo i czepiacie sie mnie, że pisałem że wstaje szybciej. Pomimo tego, że twój jest wolny jak walec i dałem go jako benchmark (zamiast swojego) to postawiłem, że nie znajdzie się nawet dwóch krzykaczy AMD, którzy wyprzedzą Twój pc.
Phoenix. 6 093 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 21 minut temu, wallec napisał(a): Pełno razy ale na 100% nie pisałem, że wystarczy mieć Intela Gubisz sie klamczuszku 1 minutę temu, wallec napisał(a): To Wy piszecie, że AMD i INTEL wstają tak samo Kolejne klamamstwa. Pisane bylo ze amd wstaje poodbnie za to ty twierdziles w zaparte ze intel wstaje szybciej i to takie game changer a jak pokazalem ze to klamstwo to zmieniasz narracje i dalej wciagasz to amd ktore tu nie ma nic do rzeczy.
wallec 1 555 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 4 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Gubisz sie klamczuszku Kolejne klamamstwa. Pisane bylo ze amd wstaje poodbnie za to ty twierdziles w zaparte ze intel wstaje szybciej i to takie game changer a jak pokazalem ze to klamstwo to zmieniasz narracje i dalej wciagasz to amd ktore tu nie ma nic do rzeczy. Niech znajdzie się chociaż dwóch, którym uruchomi się tak wolno jak Twój Intel to wtedy przyznam wam rację, że wstają podobnie. Ty już po prostu nie pamiętasz, poczekaj.
Phoenix. 6 093 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Ale to ja czy inni pisali ze intel uruchamia sie szybciej czy ty ?? To ty klamales ze sie uruchami szybciej a jak kupilem intela i sprawdzilem to okazalo sie co innego. Krotka masz pamiec o co walczyles w zaparte
ju-rek 636 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 30 minut temu, wallec napisał(a): ju-rek nie gra 3
leven 873 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Godzinę temu, janek25 napisał(a): leven ale co ta murznka ma określać ? Ze arrow lake jest opasły ale ubity? czy pisze o raptor lake Reklama Jeansów + spojrzenie, no i kurde prima aprilis. Ale jesteś sztywny.
janek25 302 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia teraz patrzyłem ile trwał POST na Laptopowym ivy brige 2 sekundy właczało sie jak stary telewizor kineskopowy Teraz, leven napisał(a): Ale jesteś sztywny. my tu rozmawiamy o pc.jak założyć sito kto tu zostanie 1
leven 873 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) Chyba 2 minuty 4 minuty temu, janek25 napisał(a): my tu rozmawiamy o pc.jak założyć sito kto tu zostanie Wszyscy zostają. Nie potrafię już uruchomić komputera i nie wejść na forum. Lekarz powiedział, że muszę pracować 20 godzin na dobę, to mi się wtedy nie będzie chciało uruchamiać komputera Edytowane 1 Kwietnia przez leven
tomcug 3 557 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 57 minut temu, wallec napisał(a): - memory context restore disabled Ustaw Memory Fast Boot na wyłączone na Intelu i zobaczymy, jak szybko będzie wstawać 3
SylwesterI. 1 192 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) Godzinę temu, wallec napisał(a): Usiądź po cichu i obserwuj. To Wy piszecie, że AMD i INTEL wstają tak samo i czepiacie sie mnie, że pisałem że wstaje szybciej. Pomimo tego, że twój jest wolny jak walec i dałem go jako benchmark (zamiast swojego) to postawiłem, że nie znajdzie się nawet dwóch krzykaczy AMD, którzy wyprzedzą Twój pc. walec mój wyprzedza twojego powolniaka 14s u ciebie ? u mnie nawet nie 10 Edytowane 1 Kwietnia przez SylwesterI. 1 1
janek25 302 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Świetnie ,jako jedyny na świecie nie masz postu
wallec 1 555 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) 54 minuty temu, SylwesterI. napisał(a): walec mój wyprzedza twojego powolniaka 14s u ciebie ? u mnie nawet nie 10 Rozmawiamy o uruchomieniu komputera a nie o wybudzeniu z hibernacji/sleep. Wybudzenie z hibernacji na Intel trwa 0 sekund i nie trzeba dotykać obudowy- wystarczy nacisnąć przycisk na klawiaturze Plusik wiadomo od kogo Edytowane 1 Kwietnia przez wallec
leven 873 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 58 minut temu, tomcug napisał(a): Ustaw Memory Fast Boot na wyłączone na Intelu i zobaczymy, jak szybko będzie wstawać Nawet nie wiedziałem, że taka opcja Istnieje W ogóle ustawiać fast boot w biosie, czy nie ? Jedni tak, drudzy nie 55 minut temu, SylwesterI. napisał(a): walec mój wyprzedza twojego powolniaka 14s u ciebie ? u mnie nawet nie 10 Właśnie pobiłeś rekord świata.
wallec 1 555 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): To nie ma nic wspólnego z Intelem. Wiadomo że nie ma. człowiek honoru mający intela nigdy nie nagrałby filmiku włączającego ze sleep i sygnował jako cold start w dodatku na nagraniu widać imię i nazwisko mi by było wstyd
wallec 1 555 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) 12 minut temu, leven napisał(a): Nawet nie wiedziałem, że taka opcja Istnieje W ogóle ustawiać fast boot w biosie, czy nie ? Jedni tak, drudzy nie Istnieje ale nie wpływa na wydajność. na AMD jak wlaczysz* memory Context restore to nie dasz gwar down na disabled Edytowane 1 Kwietnia przez wallec
sideband 2 553 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 12 minut temu, wallec napisał(a): Wybudzenie z hibernacji na Intel trwa 0 sekund i nie trzeba dotykać obudowy- wystarczy nacisnąć przycisk na klawiaturze Nie wiem jak można tak kłamać 1 2
janek25 302 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 9 minut temu, leven napisał(a): Właśnie pobiłeś rekord świata. a ja wsi. Jak sie zaczyna oszukiwanie to nikogo VID_20260401_213117.mp4 1
leven 873 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia U mnie, na tym czołgu MAG 790 MSI WIFI, zanim zacznie czytać system, mija z 20 sekund A później już KC 3000 leci. Aha, w rozruchu ustawiłem na 12 rdzeni (E-cojones -OFF) Przeważnie jest na jednym Core. Nie wiem, dla czego tak to system ustawia z automatu.
janek25 302 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 8 minut temu, sideband napisał(a): Nie wiem jak można tak kłamać to liczymy VID_20260401_214520.mp4
Rekomendowane odpowiedzi