Transformacja energetyczna - OZE / fuzja jądrowa / paliwa kopalne / CO2 / ceny energii / elektromobilność
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tgolik · Opublikowano
Mówisz to samo co w poprzednich sezonach? Jestem fanem książkowego Reachera i pierwszy sezon bardzo mi się podobał. Natomiast na drugim odpadłem i nie sięgnąłem już więcej, był w zupełnie innym stylu niż pierwszy. -
Przez Oldman · Opublikowano
lioness jest bardzo nierówny , i nie mam na mysli tylko sezonów ale tez pojedyncze odcinki, są odcinki które sprawiają wrażenie ze to realistyczne kino (lub przynajmniej silące sie na pewien poziom realizmu) a są takie że łapiesz sie za głowe i widzisz taką szopkę jaką widziałeś w niektórych filmach ze Stallone (1 sezon jest jeszcze powiedzmy w mare spoko, w drugim juz twórcy odpływają mocniej (szczególnie ostatnia bitwa która zachacza o autoparodie ), 3 sezon na razie jest w miare okej (nie licząc paru bzdur z frontu na ukrainie)) 2 sezon był tak kiepski że sie zraziłem i nie wiem czy jest sens wracać. -
Przez AudRob · Opublikowano
Za 6.5 pójdzie od ręki podejrzewam. -
Przez Ryszawy · Opublikowano
Nie no, fajnie jest... okładanie jakiegoś 30-metrowego potwora z magmy kijem po dupie, bo wyżej nie da się doskoczyć... Mogliby mu jakieś przyrodzenie dorobić, takie rozżarzone kulki plus armatka, to wtedy może byłoby to zabawne. Obejrzałem chyba wszystkie dostępne filmiki. Żaden mi się właściwie nie spodobał, tylko ten z pokojami i zabawą grawitacją był jako-taki. Wygląd potworów i ten sposób walki... ja na razie jestem na nie... -
Przez kalderon · Opublikowano
Lista jako baza do konsultacji z nami, ale tak - jesteś 1200zł w plecy na RAMie więc albo dokładasz, albo trzeba kastrować. Może załóż swój wątek?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi