Transformacja energetyczna - OZE / fuzja jądrowa / paliwa kopalne / CO2 / ceny energii / elektromobilność
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lokiju · Opublikowano
@MJRegulTeż tak robię ale większość osób niestety nie i później jest słowo przeciwku słowo. Zostaję chargeback ale za to Amazon blokuje konto. BTW co to się stało? Sprzedaż ranu na morele spadła na pysk. Wszyscy co mieli chyba już kupili? A reszta czeka. -
Przez MrKetiw · Opublikowano
Odpaliłem to na Ps4, tak szybko jak to zobaczyłem tak też wyłączyłem pikseloza, latało poniżej 30 klatek no nie... Na PC było później pięknie, do dzisiaj w to gram. Napisałem o ps4. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
co wam sie nie sprzedaje?!? i badzmy powazni, spadek sprzedazy na pewno nie jest spowodowany wybiciem szamba jakim jest FB -
Przez wallec · Opublikowano
Nie, ostatnio we wrześniu za 300zl 2x16gb Goodram 6400 które latają sobie na 8433-8600MT CL38 -
Przez bergercs · Opublikowano
Znajomy w polowie stycznia bral Captura z LPG - średnio w mieszanym wychodzi mu 7 litrów gazu/100. Czyli koszt przejechania 100km to okolice 18zl. Jak dla mnie LPG to mega sprawa - TYLKO odpowiedni silnik (wzmacniane gniazda itd) i odpowiednia instalacja: w chinolach nie zastosowano ani jednego, ani drugiego.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi